DOKTRESPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTRESPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.815.921

Publication

13/05/2014
ÿþMal 1Voirl 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-cleakte

URIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

30 APR, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie



OTI1181



11111111q11111,1114I11

be

aE

Be Staz



Ondernemingsnr : 0603.816.921

Benaming

(voluit) : Dokterspraktijk De Brouwer, Huisarts

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Teerlingveldstraat 12 B te 9320 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap zal vanaf 10/03/2014 verplaatst worden naar Bergstraat 58 te 9320 Nieuwerkerken

Petra De Brouwer

zaakvoeder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2013
ÿþMotl Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : so3 Z S ~ À

Benaming

(voluit) : DOKTRESPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Nieuwerkerken, Teerlingveldstraat 12B

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid= "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondernemingsnummer 888.130.317, op één februari tweeduizend en dertien, blijkt dat mMevrouw DE BROUWER Petra Joanna Alberta, geboren te Aalst op negen april negentienhonderd zesenzestig, wonend te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Teerlingveldstraat 12 bus B, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DOKTERSPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Teerlingveldstraat 12B.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde door de arts- vennoot op het gebied van de huisartsgeneeskunde, dit, door de enige vennoot, rekening houdend met de Medische plichtenleer.

Dit omvat

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit

-De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts vennoot.

" Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer  vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in. voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de' vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgestoten.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, mag de vennootschap, als bijkomstig doel, alle burgerlijke roerende en onroerende goederen verrichten met haar reserves.

De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

Dit alles in overeenstemming met de wetten, de administratieve voorschriften, de deontologie, de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline,eigen aan het beroep van geneesheer.

De vennootschap zal er tevens over waken dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van' zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde of directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks verband met. deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en. ' vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke ' verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch alles binnen het kader van de medische plichtenleer.

ln geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de geneeskundige plichtenleer.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volledig volstort door inbreng in natura.

De inbreng in natura bestaat uit goodwill  zijnde de naambekendheid, faam en reputatie - en materiële vaste activabestanddelen van de dokterspraktijk op naam van de oprichter.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9000 Gent, Coupure 714. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKTERSPRAKTIJK DE BROUWER" bestaat uit de vermogensbestanddelen deel uitmakend van de algemeenheid van goederen, toebehorende aan de huisartsenpraktijk van mevrouw Petra De Brouwer, gelegen te 9320 Nieuwerkerken, Teerlingveldstraat 12b, en met ondernemingsnummer 0814.353.107 en dit op basis van de toestand per 31 december 2012.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren Inzake inbreng in natura.

" Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. E 150.709,00, tenminste overeenkomen met het aantal (100) en de fractiewaarde (11100ste van het kapitaal of E 186,00 per aandeel) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de creatie van een lopende rekening ten gunste van mevrouw Petra De Brouwer (¬ 132.109,00 E) in de boekhouding van de op te richten Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA "DOKTERSPRAKTIJK DE BROUWER", zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 100 volledig volstorte aandelen van voornoemde vennootschap in oprichting, elk met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal en niet een uitgifteprijs van E 186,00 én de creatie van een lopende rekening ten gunste van mevrouw Petra De Brouwer, in de boekhouding van de op te richten Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA "DOKTERSPRAKTIJK DE BROUWER" ten belope van E 132.109,00.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Gent, 23 januari 2013.

BVBA Veerle Verdegem & Co

Vertegenwoordigd doot

(getekend)

Veerle Verdegem

Bedrijfsrevisor".

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, De zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, niet-arts doch enkel voor niet-medische aangelegenheden,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde maandag van de maand juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

c -

/oor-behouden

aan het

i3elgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Mevrouw Petra De Brouwer, voornoemd, wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

Overname van de verbintenissen, namens de vennootschap in oprichting, vanaf één januari tweeduizend en dertien.

Bijzondere volmacht aan de Bvba 'LD Boekhouding & Fiscaliteit', met zetel te 9550 Herzele, Stationsstraat 196, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsloket alsook voor de vervulling van alle andere mogelijke administratieve formaliteiten die met deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd 1, Expeditie oprichtingsakte.

2. Verslag van de oprichter betreffende de inbreng in natura.

3. Revisoraal verslag betreffende de inbreng in natura.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0170-012
29/07/2015
ÿþVoor-behoude aan het Beigiscl staatsbh

II

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

17 1Ul1 2015

AFDELI NLgfIOERMONDE

IIsu1i wsi32iiiWa1'ai

510~ Ii

, Ondernemingsnr : 0503.815.921

Benaming

(vota) : DOKTERSPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Bergstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING IN 1 AKTE

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op vijftien juli tweeduizend vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERSPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS", met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Bergstraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer BE 0503.815.921, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Bauwens te Haaltert op één. februari tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien februari erna, onder nummer 2013-02-15/0028107, waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn, ressorterend onder de. bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

EERSTE BESLISSING - Goedkeuring van de jaarrekening per vijftien juli tweeduizend vijftien.

Voorstelling van de jaarrekening van de vennootschap tussentijds afgesloten per vijftien juli tweeduizend vijftien.

Kennisname en goedkeuring van deze jaarrekening, inclusief de door de zaakvoerder voorgestelde bestemming van het resultaat,

TWEEDE BESLISSING -- Kwijting aan de zaakvoerder.

Kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het boekjaar dat beëindigd wordt, op heden.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

DERDE BESLISSING  VOORAFGAANDE VERSLAGEN.

Ontslag van lezing van het verslag van de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de; vennootschap, en van het verslag opgemaakt door een bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 10juli 2015. " Kennisname van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk: dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Zowel de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde, rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING  ONTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING VAN DE VENNOOTSCHAP ZONDER BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 184 §5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De vergadering beslist om toepassing te maken van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen zijnde de ontbinding en vereffening in één akte.

Artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan ;

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om dit te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en', besluiten met eenparigheid van stemmen;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe' accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

5, de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Op basis van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor kan vastgesteld worden dat alle schulden aan derden zoals deze blijken uit de staat van activa en passiva afgesloten per tien juli tweeduizend vijftien werden terugbetaald.

Het bestuursorgaan, zijnde de enige zaakvoerder, verklaart:

Q'dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de staat van activa en passiva afgesloten per tien juli tweeduizend vijftien;

Q'dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van tien juli tweeduizend vijftien en heden.

Vaststelling dat de voorwaarden voor ontbinding en vereffening in één akte vervuld zijn.

Beslissing tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van

een vereffenaar. Het bestuursorgaan verklaart op de hoogte te zijn van het feit dat bij gebreke aan benoeming

van een vereffenaar hij ten aanzien van derden ais vereffenaar beschouwd wordt.

Beslissing dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

Beslissing dat de vorderingen van de vennootschap teruggenomen en overgedragen worden aan de enige

vennoot, welke aldus gerechtigd zal zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

VIJFDE BESLISSING  ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING.

Beslissing over te gaan tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening van de vennootschap, aangezien alle

passiva werden voldaan en activa gerealiseerd.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERSPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS" definitief

opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING  AANWIJZING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN DE BESCHEIDEN VAN

DE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN BEWAARD.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard

gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgend adres: 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Bergstraat 58.

ZEVENDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT VOOR ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

Bijzondere volmacht aan W Boekhouding & rti tetetiit bvba te Hetzele, Provincieweg 241 ( 1=1 , met recht

van indeplaatstelling om alle administratieve formaliteiten -waaronder doch niet beperkt tot ondememingsloket

en sociaal verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1, Expeditie van de akte statutenwijziging.

2. Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per 10 juli 2015.

3.Verslag van de bedrijfsrevisor.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

"

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTRESPRAKTIJK DE BROUWER, HUISARTS

Adresse
BERGSTRAAT 58 9320 NIEUWERKERKEN(AALST)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande