DOMINO CARPETS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMINO CARPETS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.994.513

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.07.2013, NGL 13.10.2013 13632-0434-014
06/09/2012
ÿþMod Word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%loor- u Oudenaarde

ba/rouden 2 8 AUG. 2012

ai-1 het

Selgisch

stnatsblad





~I





*iaisia9o»

G riff ie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderr)Eqni'N.srr 0424.994.513

Benaming

t" J01,1d DOMINO CARPETS

Í verkort

Rechtsvorrr naamloze vennootschap

Zetel 9750 Zingem, Rooigemstraat 2

(voelwilg acire't

Onderwerp akte . omzetting NV in BVBA - kapitaalvermindering - benoeming zaakvoerder - ontlasting en kwijting bestuurders - volmacht

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op drieëntwintig augustus tweeduizend en twaalf, houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DOMINO CARPETS, met zetel te 9750 Zingem, Rooigemstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0424.994.513, dat de vergadering met éénparigheid van stemmen als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur in datum van één augustus tweeduizend en twaalf dat het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, waarbij de staat van actief en passief per dertig juni tweeduizend en twaalf is gevoegd, hetzij niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, en van het verslag van mevrouw Estella Verschueren, bedrijfsrevisor, vennoot van de bv ovv BVBA Estella Verschueren & Co, Bedrijfsrevisoren (gevestigd te 9080 Lochristi, Dorp West 8), in datum van drieëntwintig augustus tweeduizend en twaalf, aangesteld door de raad van bestuur op één augustus tweeduiezend en twaalf, over de staat van actief en passief, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De algemene vergadering verklaart dat de bedoeling van de huidige algemene vergadering onder meer is, de naamloze vennootschap om te zetten In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, overeenkomstig de artikelen 775 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, blijven dezelfde. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding van de naamloze vennootschap, evenals alle overeenkomsten van de naamloze vennootschap voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten, zoals voormeld, per dertig juni tweeduizend en twaalf, opgesteld door het bestuursorgaan op haar verantwoordelijkheid. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMINO CARPETS", geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een naamloze vennootschap reeds vroeger bestond.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting gebeurt onder het voordeel van:

- artikel 775 tot 787 van het Wetboek van Vennootschappen;

- artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

- artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Rekening houdende met hetgeen voorafgaat, beslist de algemene vergadering de naamloze vennootschap "DOMINO CARPETS" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dragende dezelfde naam.

TWEEDE BESLISSING  KAPTAALVERMINDERING.

áatste blz. van 141 B ,.` =r" r «. RE:cra " 1C)edanlglih:,f! ` i'I 1>" n,stasl$ het-ij `all de 17erSo(o)n(Bn)

n .,ri ife rechts r5r,,Yn r=,n ;11viar " , s r dNrcielr tD verlegen:uiordigen

h r e 'lî fiandtefc 1ra

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met honderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 175,404,44) om het te brengen van honderd drieënnegentig duizend zeshonderd en acht euro (¬ 193.608,00) tot een bedrag van achttienduizend zeshonderd en acht euro (¬ 18.608,00).

Deze kapitaalvermindering wordt bij voorrang aangerekend op het fiscaal volstort kapitaal van de vennootschap en zal geschieden zonder vernietiging van het aantal aandelen,

Aan elk van de vennoten zal per aandeel een bedrag gelijk aan één/tweeduizend zeshonderd achtentachtigste (1/2.688) van de voormelde som van honderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) ter beschikking worden gesteld.

De vergadering stelt vast dat dit besluit definitief is, maar dat de terbeschikkingstelling van de voormelde middelen geschiedt mits naleving van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast, overeenkomstig de hierboven genomen beslissingen en het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering beslist, met ingang van heden, als niet-statutair zaakvoerder te benoemen: de heer Gieters Daniël, aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN.

De vennootschap bestaat als handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "DOMINO CARPETS".

De zetel is gevestigd te 9754 Zingem, Rooigemstraat 2.

Bij beslissing van de zaakvoerder(s) kan deze elders overgebracht worden in België, mits het naleven van de taalwetgeving en mits de vereiste bekendmaking. Tevens kunnen er elders bijhuizen en agentschappen gevestigd worden.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, aile hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

a) het stellen, aanvaarden, verlenen, uitvoeren van alle verrichtingen van mandaat, van beheer over, van de commissie, van dienstverlening en van beleggen in verband met roerende en onroerende goederen.

b) het beheer, de directie, de coördinatie, de leiding en het toezicht uitoefenen over en bijstand verlenen aan vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, instellingen zelf of hun activiteiten onder welke vorm ook.

c) het verlenen en toestaan van leningen en kredietopeningen van gelijk welke aard, doch echter geen `gereglementeerde verrichtingen', het verlenen van borgtochten, zakelijke, roerende en onroerende zekerheden ten voordele van vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, instellingen en derden van gelijk welke aard, en onder gelijk welke vorm,

d) handel in en fabricatie van tapijten, textiel, confectie en gelijkaardige waren, bijhorende en aanverwante producten, elke aanverwante activiteit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, ook decoratie en inrichting. De vertegenwoordiging en commissie in deze activiteiten.

e) het verwerven en verhandelen van exclusieve rechten;

f) het aankopen en beheren van licenties en patenten;

g) het verrichten van marktonderzoeken;

h) het ontwikkelen van projecten;

i) het verlenen van adviezen.

j) om het even welke verrichtingen in verband met paarden en onder meer; het uitbaten van een manege, het geven van opleiding tot ruiter, paardendressuur, voltige, het organiseren van allerhande wedstrijden in verband met paarden, het kweken en fokken van paarden, het opleiden van paarden, het verzorgen van paarden, het stallen van paarden, het uitbaten van een drank- en spijshuis als accessorium bij de manege en paardenvoeding.

k) om het even welke verrichtingen in verband met nationaal =of internationaal en zelfs overzees toerisme en onder meer de organisatie van cruises, citytrips, safari's, sportvakanties, hierbij gebruik makend van om het even welke vervoersmiddelen en verblijfaccomodaties.

i) alle activiteiten in verband met het ontwikkelen, verkopen, inkopen en dergelijke meer van paardenvoeding.

m) het uitbaten van een drank- en spijshuis, al dan niet met slaapgelegenheid.

De vennootschap mag hiervoorgaande verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening en in opdracht van derden, in deelneming met derden, door tussenkomst of bemiddeling van of voor derden, in agentuur, als tussenpersoon of op zelfstandige basis.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doe! verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de'modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer alle welkdanige roerende waarden en goederen en onroerende goederen en diensten aankopen, verkopen, verwerven, vervreemden, in huur geven of nemen. Dit behelst onder meer octrooien, brevetten, methoden, systemen, merken, know-how, licenties, machines, materieel en outillage.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag onder meer beleggen in roerende en onroerende waarden, participaties nemen in, investeren in, als oprichter optreden bij de oprichting van vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, instellingen van gelijk

welke aard en onder gelijk welke vorm. .

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd en acht euro (¬ 18.648,44) vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd achtentachtig (2.688) aandelen op naam zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/tweeduizend zeshonderd achtentachtigste (112.688) van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste driefvierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot;

2) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon; deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen en beperken; zodanige verdeling en/of beperking van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar de tweede woensdag van juni om elf uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te bestuiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden cm over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerders tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten.

Elk aandeel recht geeft op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst; zolang de onverdeelde eigenaars niet door één enkel persoon zijn vertegenwoordigd worden de rechten die aan deze

aandelen verbonden zijn, opgeschort; wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens ander akkoord tussen de partijen.

Elke vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Schriftelijk stemmen Is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags. voor de vergadering op de zetel toekomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe oproeping nodig en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige en vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden niet meegeteld.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging ken slechts worden besloten wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden als stemmen tegen beschouwd.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek Vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren

Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op éénendertig december erna.

Van de nettowinst van de vennootschap elk jaar tenminste vijf procent (5%) wordt afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De ontbinding van de vennootschap in rechte kan gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening; de benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

' De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan

dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank wordt bijgevoegd.

, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-° vedanighful la_. rr ~ ~ utr-.-. rtatdrlti hetzl; van de persOfoln(en)

, " rt>= rEchtpF'rs;'c" !n L1Prr:t'rl .rertA_CF31T.'AOrdigell

Ver .90 11.1rti;tek@ni"1,4

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-'zen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

VIERDE BESLISSING  ONTSLAG BESTUURDERS I GEDELEGEERD BESTUURDER.

De algemene vergadering beslist het ontslag als bestuurders van de naamloze vennootschap te aanvaarden, met ingang vanaf de sluiting van de vergadering van de heden, hiernavolgend dezer, nog bijeen te komen raad van bestuur, ingediend door:

- de heer Cieters Daniël, voornoemd;

- De heer Cieters Charles, voornoemd;

- mevrouw Cieters Camille, voornoemd.

De vergadering beslist ontslag te verlenen van het door hen gevoerde bestuur voor de voorbije boekjaren. Afzonderlijke kwijting voor het lopende boekjaar zal worden verleed na goedkeuring van de jaarrekening, bij afzonderlijke stemming door de algemene vergadering.

Raad van bestuur. "

De raad van bestuur, waarvan de meerderheid der leden aanwezig is, komt in vergadering bijeen en beslist het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "DOMINO CARPETS", heden omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te aanvaarden, met ingang vanaf heden, ingediend door de heer Cieters Daniël, voornoemd.

De vergadering beslist ontslag te verlenen van het door haar gevoerde bestuur voor de voorbije boekjaren. VIJFDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan Alaska gent bv ow bvba te 9000 Gent, Charles de Kerchovelaan 12 en haar medewerkers, om in haar naam aile nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-het verslag van de raad van bestuur houdende de omzetting van de nv in een bvba inclusief staat van actief

en passief;

-het verslag van de bedrijfsrevisor houdende de omzetting van de nv in een bvba;

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

nr e laatste blz van Lui',. ? :frul _:t:F" r Rara?

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.07.2012, NGL 21.08.2012 12449-0076-016
11/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffié van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" iaoo9iio

Ondernemingsnr : 0424.994.513

Benaming

(voluit) : Domino Carpets

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9750 Zingem, Rooigemstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zestien december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "Domino Carpets", met zetel te 9750 Zingem, Rooigemstraat 2, ingeschreven in het RPR Oudenaarde met ondernemingsnummer 0424.994.513 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW BE 424.994.513, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  AFSCHAFFING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER EN OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM. "

De aandelen zijn thans op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt aangetekend: 1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen; 2° de gedane stortingen; 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De houders van effecten kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft.

Iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerde aandelen. In voorkomend geval warden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

TWEEDE BESLISSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 9 van de statuten teneinde het in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemelde beslissing, en gaat akkoord geen coördinatie door te voeren wegens tijdsgebrek. Zij voorziet de coördinatie bij een volgende statutenwijziging.

. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE. Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte.

Notaris A ne Pede.

Merelbek-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luis B vermelden . Recto Naam e, hoedan" gieid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio}n`en; bevoegd de -ech'4spersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en haretekering

30/12/2011
ÿþ MOtl Woni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 1.

-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IIJIJ 11111 IIJJI 11111 IJIJIJJJJI 11111 IIJl III! JIII

" 11197320+

Ondernemingsnr : 0424.994.513

Benaming

(voluit) : DOMINO CARPETS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Rooigemstraat 2 - 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd. 29/06/2011:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen:

- Dhr. Daniël Gieters te herbenoemen als bestuurder vanaf heden en dit voor een periode van zes jaar, tot na de algemene vergadering van 2017;

- Dhr. Charles Cieters te herbenoemen als bestuurder vanaf heden en dit voor een periode van zes jaar, tot na de algemene vergadering van 2017;

- Mevr. Camille Cieters te herbenoemen als bestuurder vanaf heden en dit voor een periode van zes jaar, tot na de algemene vergadering van 2017;

De bestuurdsmandaten van dhr. Charles Cieters en mej. Camille Cieters zijn onbezoldigd.

In een daaropvolgende vergadering van de Raad van Bestuur wordt dhr. Daniël Cieters herbenoemd als gedelegeerd bestuurder en dit voor een periode van zes jaar vanaf heden, tot na de algemene vergadering van 2017.

Dhr. Daniël Cieters

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 31.08.2011 11529-0120-016
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.10.2010, NGL 27.12.2010 10646-0410-015
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.07.2009, NGL 26.08.2009 09647-0038-015
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.07.2008, NGL 26.08.2008 08644-0354-015
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.07.2007, NGL 30.08.2007 07679-0322-016
09/08/2007 : OU136749
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.07.2014, NGL 23.05.2015 15132-0337-010
16/08/2006 : OU136749
27/12/2005 : GE136749
22/07/2005 : GE136749
04/07/2005 : GE136749
02/07/2004 : GE136749
04/08/2003 : GE136749
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.07.2015, NGL 31.08.2015 15569-0119-010
08/09/2001 : GE136749
18/07/2001 : GE136749
30/05/1998 : GE136749
01/01/1993 : GE136749
11/01/1990 : GE136749
01/01/1988 : GE136749
25/07/1987 : GE136749
01/01/1986 : GE136749
05/09/1985 : GE136749

Coordonnées
DOMINO CARPETS

Adresse
ROOIGEMSTRAAT 2 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande