DONDERSGRACHT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DONDERSGRACHT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.876.432

Publication

01/04/2015
ÿþ ~

nni\ Mod Word 11.1

6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RGELEGD

20«IZ0I5

pEewHTE3ATe" KOOA'hi'ANDEiL1*~

ENT

111Il~u~wiu~inmi~nuwwi~

1 097979*

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dondersgracht

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9890 Gavere, Dorpstraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING CVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 1713!2015, Dat

1) De Heer FAELENS Guy Philemon, geboren te Gent op 19 april 1966 (NN 660419 245 17), wonende te 9890 Gavere, Dorpstraat 66.

2) Mevrouw VAN BAEVEGHEM Annik Albert, geboren te Gent op 15 mei 1966 (NN 660515), wonende te 9890 Gavere, Dorpstraat 66.

3) De Heer FAELENS Gianni Alfons, geboren te Gent op 22 april 1994 (NN 940422 407 62), wonende te 9890 Gavere, Dorpstraat 66.

4) Mevrouw FAELENS Alessandra Simonne, geboren te Gent op 9 oktober 1996 (NN 961009 520 35),

wonende te 9890 Gavere, Dorpstraat 66.

Een Coöperatieve Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met :

BENAMING : Dondersgracht

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : te 9890 Gavere, Dorpstraat 66

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, in binnen- en buitenland:

I. HOLDINGACTIVITEITEN

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Il. CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

o 0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen,

III.PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

ALGEMEEN

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

DUUR : onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen tweehonderd euro (2.000.200,00 EUR) vertegenwoordigd door 20.002,00 maatschappelijke aandelen hetgeen volledig volstort is.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt minimum 18.550 euro,

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit 20.002 aandelen op naam, ais volgt toebedeeld aan de hiernavolgende aandeelhouders:

1.Aan de heer Guy Faelens, voornoemd, zijn 19.980 aandelen toegekend behorend tot de categorie A; 2.Aan mevrouw Annik Van Baeveghem, voornoemd, zijn 20 aandelen toegekend behorend tot de categorie

A;

3.Aan de Heer Gianni Faelens, voornoemd, is één (1) aandeel toegekend behorend tot de categorie B; 4.Aan Mevrouw Alessandra Faelens, voornoemd, is één (1) aandeel toegekend behorend tot de categorie

B.

Inschrijving

Op het maatschappelijk kapitaal wordt in natura ingeschreven als volgt:

1.door de Heer Guy Faelens, voornoemd, ten bedrage van E 1.997.925,31, waarvoor hem 19.980,00

aandelen worden toegekend van categorie A;

2. door Mevrouw Annik Van Baeveghem, voornoemd, ten bedrage van E 2.074,69, waarvoor haar 20

aandelen worden toegekend van categorie A;

Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven als volgt:

3. door de Heer Gianni Faelens, voornoemd, ten bedrage van 100 euro waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend van categorie B;

4. door Mevrouw Alessandra Faelens, voornoemd, ten bedrage van 100 euro, waarvoor haar 1 aandeel wordt toegekend van categorie B.

Volstorting van inbreng in geld.

De inschrijvers onder 3 en 4 verklaren en erkennen dat de aandelen integraal worden volstort ten belope van elk 100 euro, zodat de som van 200 euro vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening bij BELFIUS onder het nummer BE86 0882 6957 8250 zoals ook blijkt uit het bankattest.

De inschrijvers onder 1 en 2 verklaren in te schrijven op de aandelen door de hierna beschreven inbreng in natura.

Inbreng in natura,

De inbrengen door de Heer Guy Faelens en Mevrouw Annik Van Baeveghem ten belope van E 2.000.000,00 gebeuren onder de vorm van inbreng van 964 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAFA", met zetel van de vennootschap te 9890 Gavere, Dorpstraat 66. Ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Gent afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0474.164.209.

1_ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verslagen van revisor en oprichters

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, op 16 maart 2015 een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het -voormeld verslag van de oprichters, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neerge-'legd ter griffie.

De besluiten van dit verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"7, BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de CVBA Dondersgracht, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 395 van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng in natura bij oprichting in de CVBA Dondersgracht voor een totale inbreng waarde van 2.000.000,00 EUR bestaat uit 964 aandelen van de BVBA Fafa, ingebracht door de heer Guy Faelens (963 aandelen) en mevrouw Annik Van Baeveghem (1 aandeel).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 20.000 volledig volstorte aandelen categorie A van de CVBA Dondersgracht, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1120.002de van het kapitaal vertegenwoordigen."

BESTUUR:

Artikel 15.

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één bestuurder (hierna genoemd de Raad van Bestuur), benoemd door de algemene vergadering en gekozen onder de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van categorie A.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door een commissaris conform de wet die dan wordt benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurder(s) is van onbepaalde duur, die van de commissaris bedraagt drie (3) jaar; ze zijn herkiesbaar.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen bij beslissing genomen met een gekwalificeerde meerderheid van zeventig procent (70%) der stemmen.

Artikel 19,

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in aile maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer;

- Alle sommen en waarden ontvangen,

- Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren.

- Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen, Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen.

- Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen,

Artikel 20.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Zo mag hij onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap in zijn geheel toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur bepaalt desgevallend de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid. Artikel 21.

Voor alle akten en handelingen zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door hetzij de gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen, hetzij door twee (2) bestuurders die gezamenlijk dienen te handelen.

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in buiten-gewone algemene vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden aan te stellen als bestuurder, gedelegeerd-bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur, de heer Guy Faelens, voornoemd, die aanvaardt,

L " " i

De bestuurder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

JAARVERGADERING : op de eerste zaterdag van de maand juni.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

BOEKJAAR : het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde

jaar.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar aanvangen op 17 maart 2015 en eindigen op 31 december 2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Origineel verslag van de oprichters over de inbreng In natura

Origineel verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DONDERSGRACHT

Adresse
DORPSTRAAT 66 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande