DONTELL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DONTELL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.087.292

Publication

28/02/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0809.087,292

laenaming (voluit) : DONTELL

(verkort) :

~

C ~

~ ~º% , , .

ïl

" 1A053003*

NEERGELEGD

19 -02- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAND, - ct, GENT

.,

,~

~~

Rechtsvorm :

Zetel ;

Onderwerp akte Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Tortetduifstraat 81

9000 Gent

KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten' l; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DONTELL", met zetel te 9000 Gent, Tortelduifstraat 81 (opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Beel te Gent op 8 januari 2009), welk proces verbaal' ;; werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op dertien februari tweeduizend veertien, hetgeen? volgt:

- De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd zeventienduizend zeshonderd vierentachtig euro vijfenveertig cent (¬ 217.684,45), hetzij de dividenduitkering van tweehonderd éénenveertigduizend achthonderd éénenzeventig euro, ;; éénenzestig cent (241.871,61 EUR) waartoe de algemene vergadering heeft beslist op 11 december 2013, verminderd met de roerende voorheffing van tien procent, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen, teneinde het kapitaal te brengen van dertigduizend euro (E 30.000,00) op tweehonderd zevenenveertigduizend zeshonderd vierentachtig euro vijfenveertig cent, (¬ 247.684,45), door inbreng in speciën (gelden) ten bedrage van tweehonderd zeventienduizend; zeshonderd vierentachtig euro vijfenveertig cent (¬ 217.684,45), zonder creatie van nieuwe aandelen; doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

- Er werd ingeschreven op de kapitaalverhoging en ze werd afbetaald door de heer Hugo Van i; Laere en de heer Benjamin Van Tourhout, door inbreng van een bedrag van tweehonderd' zeventienduizend zeshonderd vierentachtig euro vijfenveertig cent (¬ 217.684,45), volledig; volgestort.

- De voorzitter van de vergadering heeft bevestigd dat een bedrag van tweehonderd! zeventienduizend zeshonderd vierentachtig euro vijfenveertig cent (¬ 217.684,45) werd; gedeponeerd op een speciale rekening op naam van de vennootschap onder nummer BE14 08621 6413 0183 en hij heeft aan de instrumenterende notaris het bankattest overhandigd, afgeleverd door! de bank op 7 februari 2014, waaruit die deponering blijkt.

- De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort. - De vergadering heeft beslist de eerste zin van de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, en dit met ingang vanaf dertien februari tweeduizend veertien: 1. "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zevenenveertigduizend zeshonderd; i! vierentachtig euro vijfenveertig cent (¬ 247.684,45)."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



1, Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 1310212014; 2. Coördinatie van de statuten van 17/02/2014.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0089-012
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 08.06.2012 12160-0080-012
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 01.06.2011 11141-0340-012
01/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lu~lk~'B

r

î:EE'17:.,.17; .::J. .,E'.S ;) li

il 2 2 NAMI 2011

RECFi7~K KOOPH.atiGrl_teF GENT

III liD 1H II Hill II I II I1Dh1

*11049597*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0809.087.292

Benaming : DONTELL

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tortelduifstraat 81

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN

; Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DONTELL", met zetel te 9000 Gent, Tortelduifstraat 81 (opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 8 januari 2009), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op acht maart tweeduizend en. elf, hetgeen volgt: - De vergadering heeft de voorzitter ontslaan, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 3 maart 2011 waarin de voorgestelde wijziging van het doel t; verantwoord wordt met in bijlage een staat der actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap op 31 december 2010.

- De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en de bestaande tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en dit met ingang vanaf acht maart tweeduizend en elf:

"De vennootschap heeft tot doel: - dienstverlening in de audiovisuele sector, de podiumkunsten en kunstensector in het algemeen; - copywriting;

- scenarioschrijven;

- geven van cursussen en adviezen;

- regisseren en acteren;

- creëren en produceren van producties (audiovisuele sector, kunstensector).

- de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen; het verrichten van alle studies, het opmaken van aile ontwerpen en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van aile onroerende goederen; het nemen en afstaan van optierechten op onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles als hoofdhandelaar of ais agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden ais beroepsoprichter en bouwpromotor, het aankopen van onroerende goederen met het oog op wederverkoop, het optreden als beroepskoper en  verkoper van onroerende goederen; het makelen in onroerende goederen.

- het exploiteren van onroerende goederen als vakantieverblijf/gîte.

i! In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen. Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen,_vereniegen of

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard , is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan deelnemen aan projecten van publiek-private samenwerking. Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard of deze oprichten, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, dagelijks bestuurder, lid van het directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel dan wel erbij aansluiten of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel

voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 08/03/2011

2. Coordinatie van de statuten van 18/03/2011.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 18.06.2010 10195-0157-012
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 14.06.2016 16177-0344-010

Coordonnées
DONTELL

Adresse
TORTELDUIFSTRAAT 81 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande