DOOMS ERIC & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOOMS ERIC & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.591.929

Publication

20/09/2012
ÿþX

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







*iais~sss





GRIFPIB RirCHT3l~NK

VAN KOOPHANDEL

j 1 SiÇP, 2012

DENDEReffejDE



Ondernemingsnr: S4$ 5iba y~o,

Benaming (voluit): Doorns Eric & Co

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :9300 Aalst, 't Spieken 2A

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Edgard VAN OUDENHOVE, notaris te Denderhoutem, op zeven september tweeduizend en twaalf, ter registratie neergelegd, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, als volgt :

COMPARANTE.

1. De heer DOOMS, Eric, geboren te Aalst op negen juli negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.07.09 111-29, identiteitskaart nummer 590-8663384-49, wonende te 9300 Aalst, 't Spieken 2/A000.

2. Mevrouw VAN DEN STEENE, Pascale Irene Louis, geboren te Aalst op vijf december negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.12.05 356-57, identiteitskaart nummer 591-0842075-23, wonende te 9300 Aalst, 't Spieken 2/A000.

Die verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de naam "Booms Eric & Co", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, 't Spieken 2A waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt en verdeeld is in honderd aandelen zonder melding van nominale waarde die elk een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

INSCHRUVING " P EN AFBETALING VAN DE AANDELEN:

Op voormelde aandelen wordt als volgt ingeschreven: :

1. De heer DOOMS Eric, wonende te 9300 Aalst, 't Spieken 2/A000, titularis van vijftig (50) aandelen.

2. Mevrouw VAN dEN STEENE Pascale, wonende te 9300 Aalst, 't Spieken 2/A000, titularis van vijftig (50)

aandelen.

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van ZESDUIZEND

VIJFHONDERD EURO (E 6.500,00) .

De notaris bevestigt dat die gelden voor de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een

bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC BANK NV.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

TITEL I. NAAM; ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel I.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt:'óDooms Erie & Co".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, 't Spieken 2A.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door

eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit

authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen,

werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Artikel 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening

van derden :

Algemene ondernemingen centrale verwarming en sanitaire artikelen (totale badkamerinrichting), en al

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden hetgeen daarmee verband houdt in de ruimste betekenis van het woord;

aan het Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, Iood- en zinkwerk;

Balgist íT Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

Staatsblad Het plaatsen, onderhoud en reparatie van centrale verwarming met water, stoom of gas, alsook van bijkomende toestellen;

Het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

Overig loodgieterswerk (installatie van waterverzachters, enzoverder).

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardig of aanverwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden, bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor de wijziging der statuten; onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste één/vierde van het aantal op de buitengewone algemene vergadering uitgebrachte stemmen verenigen, de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval door geleden verliezen het netto-actief van de vennootschap is gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, en onverminderd het recht aan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap te vorderen voor de rechtbank wanneer haar netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in het wetboek van vennootschappen.

TITEL II. KAPI AAL - AANDELEN

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd aandelen zonder melding van nominale waarde, die elk een/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven en volstort bij deze oprichting ten belope van zesduizend vijfhonderd euro door een inbreng in specien.

Artikel 7.

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels ;

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende verfnoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren ogenomen of gaan geldig over o. de erf:enamen of rechthebbenden van de overleden





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge







14?

.

Voorbehouden

aan het

WeTgl h-Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

vennoot.

TITEL III. ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire e zaakvoerders, en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordigern, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12,

De zaakvoerder(s) kan(kunnen ieder afzonderlijk) bepaalde bijzondere machten aan een persoon opdragen. Artikel 13.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben ieder afzonderlijk) de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 15,

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 16,

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, aIIe afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 17.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig berekend volgens artikel 11, paragraaf 1 en paragraaf 3 en artikel 12 van het eerste Koninklijk Besluit van twaalf september negentienhonderd drieëntachtig niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, te benoemen.

Wordt er geen commissaris benoemd dan heeft ieder aandeelhouder individueel onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het Instituut der Accountants. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 1$,

De vennoten komen ha algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap de tweede zaterdag van de maand december om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Iedere zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens eenvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

TITEL V. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 2Q

Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar.

Elk jaar maken de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door elke zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het wetboek van vennootschappen.

Artikel 21,:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet o. nieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds benedenpeil

Luik B - vervolg

komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel

verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals

dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar hetgeen voorschreven in het

wetboek van vennootschappen.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 24,

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend om in

geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

I. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

De vennootschap is opgericht vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een

uitgifte van dezer op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien,

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaats hebben in december tweeduizend veertien.

2. Kosten:

Comparant verklaart dat het totale bedrag, bij benadering, van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting negenhonderd vijftig euro (E 950) bedraagt.

3. Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen bijeen in buitengewone algemene vergadering en benoemen tot niet-statutaire

zaakvoerders: De heer DOOMS Eric, wonende te 9300 Aalst, 't Spieken 2/A000 en Mevrouw VAN dEN

STEENE Pascale, wonende te 9300 Aalst, 't Spieken 2/A000;

- hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden, en die bevestigen dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen

verzet. Het mandaat zal al dan niet bezoldigd zijn volgens beslissing van de algemene vergadering.

Dit mandaat is voor een onbepaalde duur.

4. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één september tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Fiduline, te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Yves Janssens, bedrijfsrevisor, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechterlijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de diensten der directe belasting, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenning als aannemer, enzoverder, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Edgard VAN OUDENHOVE. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het ~$elgisch Staatsblad

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 31.01.2016 16040-0046-015

Coordonnées
DOOMS ERIC & CO

Adresse
'T SPIEKEN 2A 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande