DORAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DORAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.923.746

Publication

06/02/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LERI,!

V bah aa Bel Sta 111

11



u 111

NEERGELEGD

~ ...~.._.._.

2 JAN. 2013

RECHT r VANNT. ^ KOOPHANME GENT

Ondernemingsnr : 0887923746

Benaming

(voluit) : Doran

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent (Mariakerke), Juliaan Braekeleirstraat 361E (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming door BVBA Active Account van de BVBA Doran en de BVBA Doran I.D. - wijziging doei -wijziging statuten.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Calliauw Peter, notaris met standplaats te Gent op 22 december 2012, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergaderingen van 11 de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account", 21 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en 3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran l.D." onder meer hebben vastgesteld en met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen hebben genomen:

10/

11 De voorzitter van Iedere vennootschap gaf een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran LD." door fusie overgenomen worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

2/ De algemene vergaderingen van respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran I.D." hebben besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account", heeft besloten over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran I.D.".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account" houdster is van alle aandelen van de respectievelijk overgenomen vennootschappen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran 1.D.", worden de aandelen van de overgenomen vennootschappen vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Doran I.D,", zoals hierna beschreven, over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Account".

Af ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DORAN", OP BASIS VAN DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 30 SEPTEMBER 2012.

ACTIVA

8. Liquide middelen 485

TOTAAL ACTIVA485

PASSIVA_

Op de laat$te blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Geplaatst kapitaal 12.400

3.Overgedragen verlies -11.915

TOTAAL PASSIVA 485

BI ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN

DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DORAN I D.", OP BASIS VAN

DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 30 SEPTEMBER 2012.

ACTIVA

3. Materiële vaste activa 30.013

6. Vorderingen op ten hoogste één jaar 2.160

8. Liquide middelen 14.171 3.696

TOTAAL ACTIVA46.344

PASSIVA

1. Geplaatst kapitaal 6200

2, Reserves1.860

3. Overgedragen verlies

5. Schulden op ten hoogste één jaar 34.588 TOTAAL PASSIVA 46.344

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap bevat tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, hun boekhouding, hun clientèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan hun onderneming en verbonden aan hun handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en tegenover hun eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met.alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de respectievelijk overgenomen vennootschappen omvat aile wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen, verbonden aan hun respectievelijke handelszaak,

BI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschappen als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

CI VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennoctschappen de instrumenterende notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de respectievelijk overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op 22 december 2012 ophouden te bestaan.

1110/

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de respectievelijk overgenomen vennootschappen voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode over de laatst goedgekeurde vergadering tot en met 22 december 2012.

IV°I

~.

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigde de zaakvoerder en/of de instrumenterende

notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie niet be-'trekKing tot alle aan de verrichting

deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de

overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- alle aandelen van de overgenomen vennootschappen te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap stelde aan als bijzondere lasthebber, aan wie de

macht verleend werd om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting

bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen,

inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van

koophandel, met name het Accountancykantoor De Keyser, kantoorhoudende te 9000 Gent, Martelaarslaan

296 of één of meer door haar aangeduide lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen handelen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Pter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 22 december 2012;

Voor-béhorden

aan het

E3e!gisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEILE `'e

e

1 3 2012

JANK VAN

r400ID1-1:; i~~n'i#i~E~~Î

Ondernemingsnr : 0887923746

Benaming

(voluit) : DORAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Juliaan Braekeleirstraat 36 B te 9030 Mariakerke

onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van:

Vennootschappen tot overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN

(NN 0887.923.746), Juliaan Braekeleirstraat 36 B te 9030 Mariakerke door de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid Active Account (NN 0875.341.955), Juliaar, Braekeleirstraat 36 B te 9030

Mariakerke.

FUSIEVOORSTELINZAKE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

INHOUDSTAFEL

1. Fusievoorstel

2,Voorafgaandelijke opmerkingen

3.De partijen komen het volgende overeen

4, Neerlegging

FUSIEVOORSTEL

A.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Juliaan Braekeleirstraat 36B te 9030 Mariakerke.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kluyskens te Gent op 08 maart 2007,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2007 onder nummer 20070321-,

0043502,

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: BE 0887.923.746

B.T.W. nummer: BE 0887.923.746

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een

fractiewaarden van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig haar benoeming

ingevolge de bijzondere algemene vergadering van

30 juni 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 20 oktober 2009 onder nummer 20091020/0148069:

- Dhr. De Clercq Johan (NN: 621023-013-87), Waggebrug 5 te 9881 Aalter

hierna genoemd PARTIJ ENDERZIJDS

B.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACTIVE ACCOUNT, waarvan de'

maatschappelijke zetel gevestigd is te Juliaan Braekeleirstraat 368 te 9030 Mariakerke. " " .

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kluyskens te gent op 15. juli 2005,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 augustus 2005 onder nummer 20050808-

0114819.

Ondernemingsnummer: BE 0875.341.955

B.T.W. nummer: BE 0875.341.955

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met eens

fractiewaarden van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig haar benoeming bij

oprichting:

Dhr. De Clercq Johan (NN: 621023-013-87), Waggebrug 5 te 9881 Aalter

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennen hebben van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

a 1.Artikel 676-1° W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als

gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al

hun aandelen en van de andere effecten

waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één

hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de

algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de

Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen),

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie  rechtsvorm  naam  doel  zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen

voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de

verplichtingen, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN, overgaat naar de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACTIVE ACCOUNT voorgemeld.

Alle aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DORAN verenigen zich nu

reeds, sinds 01 oktober 2011, in handen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

ACTIVE ACCOUNT,

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap

Aangezien de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap gelijkaardige activiteiten

hebben, blijft het doel van de overnemende vennootschap ongewijzigd,

Artikel 2: Ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 01 oktober 2011 aile aandelen in de

overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald

(artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vernielde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum

voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen)

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 januari 2013.

De boekhoudkundige verwerking van de fusie doet zich als volgt voor:

DORAN VOOR FUSEE

ACTIVA

1.Immateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiële Vaste Activa

4.Financiële Vaste Activa

5.Voorraden handelsgoé deren

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar

7.Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen 485

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA 485

PASSIVA

1.Geplaatst kapitaal 12.400

2, Reserves

3.Overgedragen verlies -11.915

4.Schulden op meer dan één jaar

5,Schulden op ten hoogste één jaar

TOTAAL PASSIVA 485

, ACTIVE ACCOUNT VOOR FUSIE

ACTIVA

I immateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiële Vaste Activa 32.414

4.Financiële Vaste Activa 12.400

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar 7,370

7.Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen 59

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTiVA52.243

PASSIVA

e

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1.Geplaatst kapitaal 6.200

2. Reserves 1.860

3.Overgedragen verlies -12.973

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schulden op ten hoogste één jaar 57.156

TOTAAL PASSIVA 52.243

ACTIVE ACCOUNT NA FUSIE

ACTIVA

1.Immateriële Vaste Activa

2.Oprichtingskosten

3.Materiële Vaste Activa 32.414

4.Financiële Vaste Activa

5.Voorraden handelsgoederen

6.Vorderingen op ten hoogste één jaar 7.370

7.Geldbeleggingen

8.Liquide Middelen544

9.Overlopende Rekeningen

TOTAAL ACTIVA40.328

PASSIVA

1.Geplaatst kapitaal 6.200

2. Reserves 1.860

3.Overgedregen verlies -24.888

4.Schulden op meer dan één jaar

5.Schulden op ten hoogste één jaar 57.156

TOTAAL PASSIVA 40.328

NEERLEGGING

De partijen verzoeken Accountancykantoor De Keyser kantoorhoudende te 9000 Gent, Martelaarslaan 296,

het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te gent van elk der betrokken

vennootschappen.

Opgemaakt te gent op 11 november 2012 in vier (4) exemplaren, waarbij elke partij verklaart één

ondertekend exemplaar ontvangen te hebben en de twee andere exemplaren zullen neergelegd worden op de

Griffie van de Rechtbank van Koophandel te gent

1. BVBA DORAN, vertegenwoordigd door De Clercq Johan, zaakvoerder.

2. BVBA ACTIVE ACCOUNT, vertegenwoordigd door De Clercq Johan, zaakvoerder.

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel

getekend : De Clercq Johan, zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 31.05.2012 12130-0310-009
21/03/2012
ÿþ Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0887923746 Benaming

(voluit) : DORAN

(verkort)

*iaosoasa*

Vo' beha

aan

Belg Staat

1.~Rcr.F LEGD

ü 9 rIAMr 2012

KOOPHA. ~~

TE VAN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gerard Willemotlaan 104 te 9030 Mariakerke

(voltedig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappeliljke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel met ingang van 01/02/2012 verplaatst

naar

Juliaan Braekeleirstraat 36 B te 9030 Mariakerke-Gent

getekend : De Clercq Johan, zaakvoerder

Bíjîagen bij het'Bé giscli Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.02.2011, NGL 29.04.2011 11095-0558-009
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 28.02.2010, NGL 30.04.2010 10103-0132-009
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.02.2009, NGL 27.05.2009 09164-0268-009

Coordonnées
DORAN

Adresse
JULIAAN BRAEKELEIRSTRAAT 36 B 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande