DOVESCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOVESCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 554.980.550

Publication

11/07/2014
ÿþ mod11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MEV

li



NEERGELEGD

- 2 WU 2014

RECHTBANeGriffie

KOOPHANDEL TE GENT

liii

Ondernemingsnr : 9 8 ei 5-ein

Benaming DOVESCO

(verkort) :

Zetel Nederzwijnaarde 2 te 9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte OPRICHTING BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op 23 juni 2014,

blijkt hetgeen volgt:

ti

!: 1. a) De Naamloze Vennootschap "DOMO INVESTMENT GROUP", met maatschappelijke zetel te 9052!

Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2, ingeschreven in het rechtspersonensegister te Gent, met!

ondernemingsnummer 0424.251.076 en a) De Heer Declerck Jan Joseph Norbert Isidoor (Rijksregister!

=1

nummer 52.08,31-057.64), geboren te Waregem op 31 augustus 1952, echtgenoot van Mevrouw Van den!

Weghe Martine Marie-Jeanne Yolande Colette, wonend te 9250 Waasmunster, Baverikstraat 27, hebben eeru Naamloze Vennootschap opgericht onder de benaming "DOVESCO", waarvan de maatschappelijke zetel j gevestigd is te 9052 Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2,

2, De vennootschap heeft tot doel:

!! a) De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm ook, in handels-, industriële en fmanciële ondernemingen, zowel Belgische aIs buitenlandse, het beheer evenals het te gelde maken van deze

participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, !! van alle mogelijke effecten, zoals onder meer deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over, het waarnemen van

bestuurdersfuncties in en het vereffenen van aile andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard

ook,

c) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en aile technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, financieel, juridisch en algemeen beheer !: van ondernemingen.

d) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, en de leasing van alle onroerende goederen, en in het algemeen aile onroerende verrichtingen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

!! In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriëIe, financiële en burgerlijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen..

Daartoe kan zij kan samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen die een zelfde of gelijkaardig doel nastreven, en kan zij alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, en zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, of andere zekerheden stellen. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie daarvan.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



4, Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op dertig miljoen euro (E 30.000.000,00). Het is verdeeld in driehonderdduizend (300.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/driehonderd-duizendste (1/300.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven als volgt:

I. door de Naamloze Vennootschap Domo lnvestment Group, ver-tegenwoordigd als gezegd, ten belope van negenentwintig miljoen negenhonderd negenennegentigduizend negenhonderd euro (E 29.999.900,00), Hiervoor worden haar tweehonderd negenennegentigduizend negen-honderd negenennegentig aandelen (299.999) toegekend,

2. door de Heer Jan DecIerck, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, ten belope Van honderd euro (E 100,00).

Hiervoor wordt hem één aandeel (1) toegekend.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering definitief een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. De nieuw benoetnde bestuurder doet de tijd uit van diegene die hij vervangt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Indien rechtspersonen deel uitmaken van de raad van bestuur, is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers determinerend.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokkèn opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15. BIJEENKOMST, BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per gewone of aangetekende brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex, telefax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

<behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. De notulen worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder deze heeft ondertekend. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of eventueel voor de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bij eenparig akkoord van alle bestuurders kan de techniek van de tele- of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle bestuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Wanneer in dergelijke vergaderingen besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door alle bestuurders werden ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt, en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door bet bureau (voorzitter, secretaris, stemopnemer(s)). . Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen varede vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of door deze statuten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan Un of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten.

Artikel 17. DIRECTIECOMITÉ

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht, worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité de regels vast betreffende de werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité aan de raad van bestuur.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dit mede te delen aan de andere leden van het directiecomité vóór het directiecomité beraadslaagt, en dienen het directiecomité en de vennootschap de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Artikel 18. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN HET DIRECTIECOMITÉ

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1.

Voor-

?behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité  door twee leden van dit directiecomité die gezamenlijk optreden.

Indien een gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is de vennootschap in het kader van bet dagelijks bestuur tevens geldig vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevohnachtigden, aangesteld door de raad van bestuur of het directiecomité.

De vennootschap zal overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger aanduiden voor de uitoefening door haar van de mandaten van bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in andere vennootschappen die beheerst worden door boek IV van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19. ONKOSTEN EN VERGOEDINGEN VAN BESTUURDERS EN LEDEN VAN HET

DIREC rILCOMITÉ

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, die de bestuurders en leden van het directiecomité kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 20. CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van Vennootschappen en deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria voorzien bij artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant kont ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Indien geen commissaris moet worden benoemd, is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer aandeelhouders tot benoeming van een commissaris, voor te leggen aan de algemene vergadering.

7. De jaarvergadering zal gehouden worden op de maandag van de derde voile week van de maand mei om

achttien uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend zestien,

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éérrendertig december tweeduizend vijftien,

9. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten zoals bepaald in de artikels 186  190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden v66r het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vr5r5r de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

, behaupen

aan het

Belgisch

Staatsblad



aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Indien aan de wettelijke voorwaarden voldaan is, kan de vennootschap in éénzelfde notariële akte ontbonden en vereffend worden, zonder benoeming van een vereffenaar.

10. Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd, tot aan de jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend achttien:

1) De Heer Dederck Jan Joseph Norbert Isidoor (Rijksregister nummer 52.08.31-057.64), wonend te 9250 Waasmunster, Baverikstraat 27, dewelke verklaard heeft, blijkens voormelde onderhandse volmacht, het mandaat van bestuurder te aanvaarden;

2) Mevrouw Van den Weghe Martine Marie-Jeanne Yolande Colette (Rijksregister nummer 52.02.14-426.66), geboren te Waregem op 14 februari 1952, wonend te 9250 Waasmunster, Baverikstraat 27, dewelke verklaard heeft, blijkens onderhandse volmacht de dato 19 juni 2014, het mandaat van bestuurder te aanvaarden, welke volmacht aan onderhavige akte zal gehecht blijven;

3) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `GAYANA', met zetel te 9250 Waasmunster, Baverikstraat 27, ingeschreven in het Rechtspersonenregister, met ondernemingsnummer 0885.927.625, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Gregory Ja it Roger Marie Agiles De Clerck, wonende te 9770 ICruishoutem, Waregemsesteenweg 155; dewelke verklaard heeft, blijkens onderhandse volmacht de dato 20 juni 2014, het mandaat van bestuurder te aanvaarden, welke volmacht aan onderhavige akte zal gehecht blijven;

4) de Gewone Commanditaire Vennootschap '"ADC CONSULT", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Georges Van Darnmeplein 52/8, ingeschreven in het Rechtspersonenregister, met ondernemingsnummer 0809.988.206, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Anthony De Clerck, wonend te 9140 Temse, Georges Van Dammeplein 52/8; dewelke verklaard heeft, blijkens onderhandse volmacht de dato 20 juni 2014, het mandaat van bestuurder te aanvaarden, welke volmacht aan onderhavige akte zal gehecht blijven;

5) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BERNARD DE VOS", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Eyloschlaan 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister, met onder-nemingsnummer 0895.948.319, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Bernard De Vos, wonend te 9070 Destelbergen, Eyloschlaan li; dewelke verklaard heeft, blijkens onderhandse volmacht de dato 20 juni 2014, het mandaat van bestuurder te aanvaarden, welke volmacht aan onderhavige akte zal gehecht blijven;

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming van een commissaris:

de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Comman-ditaire Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Ernst & Young bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de Heer Paul Eden, De duur van het mandaat bedraagt drie boekjaren.

II. Voormelde benoemde bestuurders zijn onmiddellijk in aparte vergadering samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

Benoeming van een directiecomité, met de volgende leden:

* de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `GAYANA', met zetel te 9250 Waasmunster, Baverikstraat 27, ingeschreven in het Rechtspersonenregister, met ondernemingsnummer 0885.927.625, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Gregory Jan Roger Marie Agnes De Clerck, wonende te 9770 Kruishoutem, Waregemsesteenweg 155; dewelke verklaard heeft, blijkens voormelde onderhandse volmacht, het mandaat te aanvaarden;

* de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BERNARD DE VOS", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Eyloschlaan II, ingeschreven in het Rechtspersonenregister, met onder-nemingsnummer 0895.948.319, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Bernard De Vos, wonend te 9070 Destelbergen, Eyloschlaan Il; dewelke verklaard heeft, blijkens voormelde onderhandse volmacht, het mandaat te aanvaarden. * de Gewone Commanditaire Vennootschap "ADC CONSULT" met zetel te Temse, Georges Vandammeplein 52/8, ingeschreven in het rechts-personenregister, met ondernemingsnummer 0809.988.206, vertegen-woordigd







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

..



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

I 11

door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Anthony Dania Marie Jozef De Clerck (rijksregister nummer 80.12.22-117.17), wonend te 9140 Temse, Georges Vandarnmeplehi 52/8; dewelke verklaard heeft, blijkens voormelde onderhandse volmacht, het mandaat te aanvaarden.

* de Heer Van Damme Dimitri Jozef Camilla (Rijksregister nummer 68.06.08-105.58), geboren te Sint-Niklaas op 8 juni 1968, wonend te 9820 Merelbeke, Hoorndriesstraat 125; dewelke verklaard heeft, blijkens onderhandse volmacht de dato 23 juni 2014, het mandaat te aanvaarden, welke volmacht aan onderhavige akte zal gehecht blijven.

12. Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoon-lijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

De eomparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechts-persoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

13. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondememingsIoket en het BTW-nummer wordt gegeven aan Mevrouw Van Damme Annie Peins Maria (Identiteitskaart nummer 5911979518-44 Rijksregister nummer 58.03.04-158.88), geboren te Zelzate op 4 maart 1958, wonend te 9180 moerbeke-Waas, Collemansbrug 24, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato 23 juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ is : _ i

1VIÉ, rd,r_ GE IL GD

1 c; -01- 24

RECH[TB»,1ç VAN

1{OO~ UNDFrig G~ 1

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*15014704*

Ondernemingsar : 0554.980.550

Benaming (voluit) : DOVESCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2 te 9052 Gent (Zwijnaarde)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op achttien december tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

1. Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de raad van bestuur en door de commissaris, de BCVBA Ernst & Young, met kantoor te Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de Heer Paul Eelen over de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding.

* Het verslag van de Heer Paul Eelen, commissaris, besluit als volgt:

"8, Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Dovesco NV, bestaat enerzijds uit de inbreng van een rekening courant (schuldvordering) ten opzichte van Domo Investment Group NV ten belope van 25.245.679,88 E, anderzijds uit de inbreng in geld van Domo Investment Group NV ten belope van 19.754.320,12 E.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 252A57 nieuwe aandelen van de vennootschap Dovesco NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Aansluitend op de kapitaalverhoging door inbreng in natura zaI een inbreng in geld plaatsvinden, dewelke bestaat uit 197.543 nieuwe aandelen van de vennootschap Dovesco NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 4 december 2014

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

Getekend

Paul Eelen

Vennoot"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

2. De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met vijfentwintig miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend zeshonderd negenenzeventig euro achtentachtig cent (E 25.245.679,88), om het te brengen van dertig miljoen euro (E 30.000.000,00) naar vijfenvijftig miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend zeshonderd negenenzeventig euro achtentachtig cent (E 55245.679,88), en dit door inbreng in natura, namelijk inbreng van het credit-saldo van een rekening-courant op naam van de naamloze vennootschap Domo Investment Group, ten belope van voormeld bedrag. Deze kapitaalverhoging gebeurt mits uitgifte van tweehonderd tweeënvijftigduizend vierhonderd zevenen-vijftig (252.457) nieuwe aandelen, zonder vermelding van waarde, tegen een prijs van honderd euro (E 100,00) per aandeeI, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande, genietend van dezelfde rechten en voordelen, en die in het resultaat zullen delen met ingang van de inschrijving.

3. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen ten belope van negentien miljoen zevenhonderd vierenvijftig-duizend driehonderd twintig euro twaalf cent (E 19354.320,12), om het te brengen van vijfenvijftig miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend zeshonderd negenenzeventig euro achtentachtig cent (E 55.245.679,88), op vijfenzeventig miljoen euro (£ 75.000.000,00), door inbreng in speciën door de Naamloze Vennootschap Domo Investment Group, voormeld, waarvan één/vierde of vier miljoen negenhonderd achtendertigdni7end vijfhonderd negentig euro drie cent (¬ 4.938.590,03) onmiddellijk zal volstort worden, mits creatie van honderd zevenennegentigduizend vijfhonderd drieënveertig (197.543) nieuwe aandelen, zonder vermelding van waarde, tegen een prijs van honderd euro (E 100,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande, genietend van dezelfde rechten en voordelen, en die in het resultaat zullen delen met ingang van de inschrijving,

4. De huidige aandeelhouder, de Heer Jan Declerck, voornoemd, doet uitdrukkelijk afstand, met betrekking tot deze kapitaalverhoging, van de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving, dat hem krachtens de wet wordt toegekend.

5. De Naamloze Vennootschap "DOMO INVESTMENT GROUP", met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde (Gent), Nederzwijnaarde 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer BTW BE0424.251.076, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart in te schrijven op honderd zevenennegentigduizend vijfhonderd drieënveertig (197.543) nieuwe aandelen, uitgereikt tegen een prijs van honderd euro (E 100,00) per aandeel en deze onmiddellijk af te betalen ten belope van één/vierde, hetzij ten belope van vier miljoen negenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd negentig euro drie cent (E 4.938.590,03),

6. Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat deze kapitaalsverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd, en werd afbetaald ten belope van één/vierde, en dat derhalve een bedrag van vier miljoen negenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd negentig euro drie cent (E 4.938.590,03) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening.

7. De vergadering beslist om artikel 5 in overeenstemming met de genomen besluiten aan te passen, door de huidige tekst te vervangen door de volgende:

"Artikel 5. KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfenzeventig miljoen euro (E 75,000.000,00). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftigduizend (750.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/zeven-honderd vijftigduizendste (1/750.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd,

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering,

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

3. Verslagen.

~~. "

..F DDr-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOVESCO

Adresse
NEDERZWIJNAARDE 2 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande