DR DE GEETER SVEN, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR DE GEETER SVEN, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.066.151

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 28.08.2014 14496-0536-010
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 15.07.2013 13311-0122-010
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 25.07.2012 12340-0308-010
29/06/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE RGE l:. EGF-1

~ 1 7 JUNI 2011

P.'r,iffjë V AN

e iFnnos_i Ti= f.P\T

1111111,1111.11.11

V~ beha aai Bel, Staa

W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Q á 3' " o (p(o À s/-

Benaming

(voluit) : Dr DE GEETER SVEN, HUISARTS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Brouwershoflaan 24

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op vijftien juni twee duizend en elf, is een; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; opgericht:

OPRICHTER:

Heer DE GEETER Sven Bartel Daan, arts, geboren te Gent op twaalf fe-bruari negentien honderd vier en zeventig, echtgenoot van Mevrouw Rapoye Anne-Sophie, wonende te Nazareth, Brouwers hoflaan 24.

RECHTSVORM - BENAMING: een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Dr DE GEETER SVEN, HUISARTS".

ZETEL: 9810 Nazareth, Brouwershoflaan 24

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad: worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder mits voorafgaandelijke mededeling aan: de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. De zaakvoerder zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging: van de statuten. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaandelijke goedkeuring: door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan, de vennootschap, bij de beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de arts -vennoot: op het gebied van de huisartsgeneeskunde, rekening houden met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit wor-den geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel omvat verder :

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de: arts  vennoot.

Het scheppen van de mogelijkheden om de artsvennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde: medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake algemene geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal, beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook."

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag baar middelen investeren. Ze. mag onder andere gebouwen aankopen of oprichten zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en mag: tevens onroerende goederen verhuren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten of aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid, dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijk-aardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

" ., De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenven-nootschappen van geneesheren.

C Ye iaaíste olz. `i&r. i~fK~.'l«IT'è'~c`t . Râcto" lel~. .. rCedar'.y^e:û'iar Ce'ns'iArrer:..'E^de rota's. '

a37Z.87 aar c. r&_a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

'De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstge-vend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

DUUR: onbepaald.

KAPITAAL: Hei geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,- euro) en is vertegenwoordigd door honderd zes en tach-tig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd zes en tachtig (186) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op het kapitaal werd ingeschreven door:

- Heer De Geeter Sven voor een bedrag van achttien duizend zes honderd euro (18.600,- euro) of op honderd zes en tachtig (186) aandelen en volstort ten be-drage van twaalf duizend vier honderd euro (12.400,-euro).

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

Kunnen enkel vennoot worden: artsen, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelen bezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door één of meer vennoten die arts zijn, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Iedere zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in rechte als eiser en verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dat geval kan de zaakvoerder een wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en/of bekrachtigd. Dat bedrag moet in verhouding staan tot zijn werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteit. Hij wordt voor zijn medische activiteiten op een normale manier vergoed volgens de medische regels en gebruiken. Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

MACHTEN: Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dat geval kan de zaakvoerder een wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en/of bekrachtigd. Dat bedrag moet in verhouding staan tot zijn werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteit. Hij wordt voor zijn medische activiteiten op een normale manier vergoed volgens de medische regels en gebruiken. Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Iedere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

COMMISSARISSEN: De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten.

Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de verrichtingen. Hij mag ter plaatse inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, processen-verbaal en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

Voor zover dit door de wel vereist is zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen en hun vergoeding vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht, alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

ALGEMENE VERGADERING: de derde woensdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrok-ken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

" verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen worden

bestemd.

DEONTOLOGIE

. De artsen-vennoten zijn verder onderworpen aan ai de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer'' door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

. De artsen-vennoten zijn evenwaardige vennoten zonder ondergeschiktheid van de ene tegenover de andere.

" Er zal een volle beroepsmatige samenwerking zijn in woord en daad tussen de artsen-vennoten. Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of

" administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch één der vennoten mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger : aanstellen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de recht-bank van koophandel en zal eindigen op één en dertig , december twee duizend en elf. Voor wat betreft het boekjaar zal dit geacht worden terug te gaan tot één januari " twee duizend en elf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar twee duizend en twaalf.

BENOEMINGEN.

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder be-noemd: dokter De Geeter Sven, voornoemd, hij verklaarde dit mandaat te aanvaarden.

De comparant verklaart en stelt vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in het wetboek ' vennootschappen. Bij-gevolg besluiten zij geen commissaris aan te stellen.

De comparant verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel zestig van het wetboek vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, en dit vanaf één januari twee duizend en elf. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

" HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Als enig vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een

burgerlijke vennootschap "Dr De Geeter Sven, huisarts" verbindt Dokter De Geeter Sven er zich uitdrukkelijk toe

: de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

De vennootschap die, de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de arts-vennoot een normale

vergoeding uitkeren in verhouding tot prestaties.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "WDV Accountantskantoor" met zetel te Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Posterijstraat

33 teneinde:

a)inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van de Kruispuntbank der Ondernemingen, en dit via

het ondernemingsloket;

b)eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de

Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ovellif +!e41/1i7 4-ed,e4,4

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte.

!_:~!{ ir.i clder! '. Recto : Nâa!'it ar -ccrar 1_^ 'Jar. de rcr30! _,,'.faï ]

- s"

}iE7s} N1aè.T.3

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0482-010

Coordonnées
DR DE GEETER SVEN, HUISARTS

Adresse
BROUWERSHOFLAAN 24 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande