DR FILIP D'HOLLANDER - OOGARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR FILIP D'HOLLANDER - OOGARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.148.344

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 22.08.2014 14464-0009-012
20/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0865.148.344

Benaming

(voluit) : Dr Filip D'Hollander - oogarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9220 Hamme, Plezantstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan VAN ERMENGEM, geassocieerd notaris te Meerhout, vervangende zijn ambtsgenote Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel, op 24 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT : Verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura.

1]e vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van de voorlezing van het verslag opgesteld over de hiernavermelde inbreng in natura door de zaakvoerder de dato

lee vergadering besluit de voorzitter eveneens vrij te stellen van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELI VERSTAPPEN BEDRIJFSREVISOR", met zetel te Ninove, Ophemstraat 19, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de zaakvoerder,

Verslag opgesteld op 14 december 2013 opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen voor te lezen.

0e conclusies van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een dividend aan de vennoten.

Ige verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Ode beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9~

*19047005"

Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(3BI PE 1-717 VAN KOOPHAN:DÉL

Griffie

1 1 FE$, 20%

DENDERWI NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Q'het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ode door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 324.000,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 324 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 324.000,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 14 december 2013

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen, bedrijfsrevisor"

De enige vennoot erkent een kopie te hebben ontvangen van de beide verslagen en ervan kennis te hebben genomen.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT : Kapitaalverhoging.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd vierentwintig duizend euro (324 000,00 E), in toepassing van artikel 537, eerste lid, WIB 92, door inbreng in natura voortkomende uit de dividenduitkering waarvan sprake in de bijzondere algemene vergadering de dato 1 december 2013,

om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro (100 000,00 E) op vierhonderd vierentwintig duizend euro (424 000,00 E).

Inbreng in natura

Bij deze verklaart de enige vennoot zijn schuldvordering op onderhavige vennootschap ten bedrage van driehonderd vierentwintig duizend euro (324 000,00 £) voortkomende van de dividenduitkering waarvan sprake in de voormelde bijzondere algemene vergadering de dato 1 december 2013, in te brengen in het kapitaal en volledig te volstorten.

Hij verklaart dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht, beslagname of inpandgave.

Vergoeding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden:

driehonderd vierentwintig (324) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen deren pro rata temporis vanaf de inschrijving, en zonder uitgiftepremie,

uitgegeven en uitgereikt aan de enige vennoot die dit aanvaardt.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd vierentwintig duizend euro (324 000,00 e) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd vierentwintig duizend euro (424 000,00 E) vertegenwoordigd door vierhonderd vierentwintig (424) aandelen zonder nominale waarde, die elk één vierhonderd vierentwintigste (1/424ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Informatie

De enige vennoot verklaart te weten dat de toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92, afhankelijk is van de aangifte, inhouding en doorstorting der roerende voorheffing, binnen de 15 dagen na de toekenning of betaalbaarstelling van het dividend.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven. Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen warden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden.

Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8 jaar, respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt

-de/elke kapitaalvermindering bij voorrang aangerekend op de aldus geïncorporeerde reserves,

-de kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien procent (15%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4 jaar, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en dde respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en Sste respectievelijk 4de jaar volgend op de inbreng.

DERDE BESLUIT : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt

ARTIKEL 5 : Kapitaal : wordt volledig vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedroeg bij de oprichting honderdduizend euro (100 000,00 e).

Ingevolge kapitaalsverhoging in toepassing van artikel 537 WIB 92 besloten door de buitengewone algemene

vergadering gehouden op december 2013, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Johan Van Ermengem te Meerhout, werd het kapitaal verhoogd met driehonderd vierentwintig duizend euro (324 000,00 e). Deze kapitaalsverhoging ging gepaard met de uitgifte van driehonderd vierentwintig (324) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Thans bedraagt het maatschappelijk kapitaal vierhonderd vierentwintig duizend euro (424 000,00 e), vertegenwoordigd door vierhonderd vierentwintig (424) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénvierhonderd vierentwintigste (1/424ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT : machtiging zaakvoerder.

e1r

3 Voor« behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Jan Van Ermengem, notaris te Meerhout

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 30.08.2012 12519-0313-013
06/09/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 30.08.2011 11488-0354-011
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 18.07.2011 11312-0190-012
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0552-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 22.07.2009 09453-0218-012
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 07.07.2008 08370-0350-012
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 20.07.2007 07446-0357-012
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 24.07.2006 06531-3249-013
07/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.06.2005, NGL 04.07.2005 05427-1110-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 29.08.2016 16504-0153-012

Coordonnées
DR FILIP D'HOLLANDER - OOGARTS

Adresse
PLEZANTSTRAAT 12 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande