DR FILIP GEURS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR FILIP GEURS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.692.644

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0020-013
20/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

i º%f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14019254* JiJ"

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 9 JAN. 2014

DENDEIWQNDE

Ondernemingsnr : 0465.692.644

Benaming

(voluit) ; DR FILIP GEURS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Outerstraat 122, 9406 Outer, België

(volledig adres)

Onderweg) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te ldegem (Geraardsbergen), op 19 december 2013 blijkt dat de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR FILIP GEURS" volgende beslissingen hebben genomen:

"1. Eerste beslissing: Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 6 december 2013 inzake de dividenduitkering op basis van de belaste reserves.

De vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 6 december 2013 Inzake de dividenduitkering op basis van de belaste reserves, zoals die op 30 juni 2012 zijn goedge-keurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van één miljoen vijfhonderdtweëendertig-duizend tweëentwintig euro en achtentwintig eurocent (1.532.022,28 EUR), waarvan een bedrag van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 EUR) als tussentijds dividend wordt uitgekeerd.

2. Tweede beslissing Kapitaalverhoging door inbreng in natura - verslaggeving.

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de vooropgestelde inbreng in natura en de kapitaalsverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderings-methoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige aandeelhouder/vennoot, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.. Hij ver-klaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 8 december 2013 opgesteld door bedrijfsrevisor Sven VANSTEELANT (BVBA Auditas  DBW), luiden letterlijk als volgt: "De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA DR. FILIP GEURS met zetel te 9406 Outer, Outerstraat 12, RPR Dendermonde 0465.692.644,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 1.500.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien alle vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 1.350.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 4.966 aandelen van de BVBA DR. FILIP GEURS zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uitte geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend:

- de heer FILIP GEURS: 1.350.000,00 EUR, 4.966 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 1.368.600,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 750 + 4.966 _ 5.716 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het volte bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel:

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijk-held;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedr'ijfseconom'isch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is".

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Principieel besluit tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde één miljoen driehonderdvijf tigduizend euro (1.350.000,00 EUR) om het van achttiendui-zend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op één miljoen driehonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (1.368.600,00 EUR), door uitgifte van vierduizend negen-honderdzesenzestig (4.966) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer GEURS Filip, voornoemde aandeelhou-der/vennoot, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Derde beslissing: Verwezenlijking kapitaalsverhoging.

Vervolgens heeft de heer GEURS Filip, voormelde aandeelhou-der, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statu-ten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR FILIP GEURS, en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor. Na deze uiteenzetting verklaart de (enige) aandeelhouder, negentig procent (90%) van deze schuldvar-dering ten belope van één miljoen driehonderdachtenzestig-duizend zeshonderd euro (1.368.600,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte to zijn, worden aan de enige aandeelhouder, die aanvaardt, de vierduizend negenhonderd-zesenzestig (4.966) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

4, Vierde beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen driehonderdvijftigduizend euro (1.350.000, 00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht wordt op één miljoen driehonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (1.368.600, 00 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend zevenhonderd-zestien (5.716) aandelen zonder vermelding van waarde.

5 Vijfde beslissing: Wijziging statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 5: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen driehonderd-achtenzestigduizend zeshonderd euro (1.368.600,00 EUR) en is verdeeld in vijfduizendzevenhonderdzestien (5.716) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde".

6. Zesde beslissing: Volmacht coördinatie.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Vanden Eycken aile machten om de gecoiirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te onderteke-nen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalin-gen ter zake.

7. Zevende beslissing: Machten aan bestuursorgaan.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursor-gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse dividend waarvan hier-voor sprake.

8. Achtste beslissing: Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA BDV Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 9300 Aalst, Brusselse Steenweg 165, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke admini-stratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzeke-ringskas en de directe belastingen."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal; bijzonder verslag zaakvoerder' gecoordineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



{! .

~ `"

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : DET000426
31/07/2012 : DET000426
23/08/2011 : DET000426
07/10/2009 : DET000426
19/08/2008 : DET000426
27/07/2006 : DET000426
05/10/2005 : AAT000426
25/10/2004 : AAT000426
11/08/2003 : AAT000426
29/10/2002 : AAT000426
12/07/2001 : AAA006163

Coordonnées
DR FILIP GEURS

Adresse
OUTERSTRAAT 122 9406 OUTER

Code postal : 9406
Localité : Outer
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande