DR KALMAR ALAIN ANESTHESIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR KALMAR ALAIN ANESTHESIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.601.174

Publication

27/04/2015
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR KALMAR ALAIN ANESTHESIST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelukstraat 20 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting

Uit een akte, opgesteld door mij, Meester Joost Eeman, notaris te Gent, op 13 april 2015 blijkt dat volgende persoon

De heer KALMAR Alain, geboren te Gent op 21 maart 1975, rijksregistemummer 75.03.21-347.37, echtgescheiden, wonende te 9000 Gent, Gelukstraat 20.

samengekomen is en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR. KALMAR ALAIN, ANESTHESIST",

TITEL II.- STATUTEN

HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DR. KALMAR ALAIN, ANESTHESIST".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Gelukstraat 20.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving,

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De vennootschap heeft tot doel de beoefening en de bevordering van de geneeskunde door de arts-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap zomede al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk is met name de anesthesie, urgentie geneeskunde, intensivist en intensieve zorgen.

Zij schept voor de arts-vennoot de mogelijkheden, welke toelaten zich verder te bekwamen om in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven,

De arts-vennoot blijft evenwel de volledige professionele aansprakelijkheid behouden voor de door hem verrichte medische prestaties, waarvoor hij normaal dient vergoed te worden.

Dit omvat onder meer de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten, daarbij begrepen het aanleggen en beheren van reserves teneinde aile nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van de Geneesheren waaronder de zaakvoerder ressorteert.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt of

Op de laatste bb. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 5 APR. 2015 .

RECHTBSFiIfWAN

KOOPHANDFI TF rFNr

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

060808*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

o G). ot ~~-y

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge r het burgerlijk karakter van de vennootschap aantast. De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

r In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de medische plichtenleer.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK II.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één 1 honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden,

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de bevoegde Rechtbank , en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

Artikel 5bis.

Elke vennoot Is persoonlijk burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Artikel 6.- VERHOGING VAN HET KAPITAAL

Behoudens hetgeen bepaald in artikel 40 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Bij elke verhoging van kapitaal door inbreng

A. IN GELD

Worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel

van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen

van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan uitgeoefend worden, worden aangekondigd in

een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op aandelen, waarop niet werd Ingeschreven zoals hiervoor is bepaald, kan slechts worden Ingeschreven door de personen die krachtens de huidige statuten de aandelen kunnen verkrijgen en mits de voorafgaande instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Op Ieder aandeel dat overeenstemt met een inbreng in geld moet minstens één/vijfde worden gestort overeenkomstig artikel 307 van het Wetboek van Vennootschappen.

De gelden moeten voor de akte van kapitaalsverhoging bij storting of overschrijving worden gedeponeerd op een bijzondere, onbeschikbare rekening ten name van de vennootschap, bij een financiële instelling bedoeld in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 56 van tien november negentienhonderd zevenenzestig.

B. IN NATURA

Inbreng in natura komt voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of diensten.

Indien een kapitaalsverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een commissaris, of voor de vennootschappen waar er geen is, een bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder(s), een verslag op.

De zaakvoerder(s) moet(en) eveneens een bijzonder verslag opmaken, waarin hij (zij) uiteenzet(ten) waarom de inbreng en de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en waarom hij (zij), in voorkomend geval, afwijk(t)(en) van de besluiten van het verslag van de commissaris of de bedrijfsrevisor.

Het verslag van de commissaris of bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) worden neergelegd overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verslagen worden vermeld in de agenda op de algemene vergadering die over de kapitaalsverhoging moet beslissen. Een afschrift van deze verslagen wordt samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissaris, de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder(s).

Aandelen die geheel of gedeeltelijk overeenstemmen met inbreng in natura moeten onmiddellijk worden volgestort.

Artikel 7.- KAPITAALVERMINDERING

1.Algemene regels

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. In voorkomend geval wordt toepassing gemaakt van artikel 288 van het Wetboek van Vennootschappen.

In de oproeping tot de buitengewone algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

2.Bijzondere regels

A.REËLE KAPITAALSVERMINDERING

De reële kapitaalsvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten, of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

Ze kan niet gebeuren zolang de schuldeisers, die volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen recht hebben een zekerheid te eisen voor hun nader omschreven schuldvorderingen op de vennootschap binnen twee maanden na bekendmaking van het besluit geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun eis afgewezen werd door een uitvoerbare rechterlijke beslissing.

B.NOMINALE KAPITAALSVERMINDERING

De nominale kapitaalsvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

De reserve die aangelegd wordt om een voorzien verlies te dekken, mag niet hoger zijn dan één/tiende van het geplaatst kapitaal, na de vermindering ervan.

Deze reserve mag slechts aangewend worden ter aanzuivering van een geleden verlies of tot verhoging van het kapitaal door omzetting van reserves. Ze mag niet aan de vennoten worden uitgekeerd, behoudens In geval van een latere vermindering van het kapitaal.

Deze kapitaalsvermindering mag tot gevolg hebben dat het kapitaal verminderd wordt tot beneden het minimumkapitaal, mits dit gebeurt onder opschortende voorwaarde van een nieuwe kapitaalsverhoging tot een niveau minstens gelijk aan het minimumkapitaal.

Artikel 8  KAPITAALBESCHERMING

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal is gedaald, moet een buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Onder netto-actief moet in dit artikel worden verstaan het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Indien de bijzondere algemene vergadering tot een vervroegde ontbinding van de vennootschap of een kapitaalsvermindering zou besluiten, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen ten overstaan van een notaris.

De zaakvoerder(s) moet(en) zijn (hun) voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag volgens artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Es de buitengewone algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro kan iedere balanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de Rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 9  AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar ten opzichte van de vennootschap. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebrulk, gesplitste eigendom wordt geschorst tot de overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

De aandelen zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel , waarin wordt aangetekend :

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen,

2° de aantekening van de gedane stortingen,

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Kunnen enkel vennoot worden: artsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard,

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts-vennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk aansprakelijk zijn. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich, ook na kapitaalsverhoging of--vermindering of na overdracht van aandelen onder levenden of wegens overlijden, steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De vennootschap kan geen deelbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, zoals warrants en converteerbare obligaties, uitgeven.

Artikel 10 : OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 41 In geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

a.De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan aan een arts, ingeschreven op de lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap. Als vennoten kunnen derhalve alleen toetreden geneesheren, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun praktijk uitoefenen of zullen uitoefenen.

b.De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren kennis geven van zijn voornemen door middel van een aangetekend schrijven waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

c.Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij een koper te vinden die voldoet aan alle voorwaarden zoals gesteld in artikel 9 van onderhavige statuten. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

d.in dit geval zal de verkoopprijs gel'sjk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de bevoegde Rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaald wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Artikel 11: OVERDRACHT VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 42 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een arts, ingeschreven op de Lijst van provinciale Raad van de Orde van Geneesheren rekening houdende met

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge het feit dat het aandelenbezit van de vennoten zich daarenboven steeds dient te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder(s) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd, Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door de systematische wijziging van de statuten, en ingezonderd van artikel 1 (naam) en artikel 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt gemaakt wordt en ieder rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of als gevolmachtigde zal optreden. Artikel 12: VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

Overeenkomstig artikel 321 van het Wetboek van Vennootschappen mag de vennootschap hetzij zelf, hetzij door personen die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelen, door inkoop of ruiling geen eigen aandelen verkrijgen.

Artikel 13: VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

Overeenkomstig artikel 329 van het Wetboek van Vennootschappen mag een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid der vennoten geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op het verkrijgen van haar aandelen door derden of met het oog op de verkrijging of inschrijving door een derde van certificaten die betrekking hebben op haar aandelen,

Artikel 14: INPANDGEVING VAN AANDELEN

Het in pand nemen van haar aandelen door de vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, wordt met een verkrijging gelijkgesteld voor de toepassing van artikel 321, 322, 1° en 2°, 324, eerste lid, 2° en van artikel 328 van het Wetboek van Vennootschappen,

Niettegenstaande elke anders luidende bepaling kan de vennootschap, noch in de eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende persoon, het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de hen in pand gegeven aandelen.

HOOFDSTUK DRIE: BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 15 : BENOEMING , ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven, Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

Dokter Kalmar Alain, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur van zijn medische activiteiten en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet

Artikel 16: VERGOEDINGEN VAN DE ZAAKVOERDER.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist

Artikel 17: TEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, is hij verplicht artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Is de zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk waarin tevens de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten dienen opgenomen te worden, en dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit het voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

C Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Artikel 18: BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De algemene vergadering en de zaakvoerder hebben het recht om derden te belasten met specifieke niet medische opdrachten, Ieder mandaat moet speciaal en van tijdelijke aard zijn, dit zal in principe za! onbezoldigd zijn. Indien aan zaakvoerders en/of commissarissen vergoedingen worden toegekend, zullen deze vergoedingen als lest gelden voor de vennootschap en van de bruto winst worden afgerekend, net zoals de andere werkingskosten, om het netto-belastbaar resultaat te bepalen.

Artikel 19: BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 20: VERANTWOORDELIJKHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij geen deel hebben gehad, wordt hij van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem geen schuld kan verweten worden en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij er kennis van heeft gekregen.

HOOFDSTUK VIER: CONTROLE

Artikel 21: BENOEMING EN BEVOEGDHEID

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 44 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen onder meer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is zoals bepaald in artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK VIJF: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22: GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de tweede vrijdag van de maand juni om 11.30 uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat,op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping,

Artikel 23: BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

Artikel 24: BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met naml om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 25: BIJEENROEPING  BEVOEGDHEID - VERPLICHTING,

De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alteen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zeakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 26 : VERTEGENWOORDIGERS VAN VENNOTEN

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Artikel 27: BESLUITEN BUITEN DE AGENDA AMENDEMENTEN

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel 28 : STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald,

Artikel 29 ; SCHORSING VAN HET STEMRECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 30 : AANDELEN IN ONVERDEELDHEID  VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Artikel 31 : BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden en notulen opgemaakt.

Artikel 32 : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen. HOOFDSTUK ZES: INVENTARIS EN JAARSTUKKEN - VERDELING

Artikel 33 : BOEKJAAR - INVENTARIS - BALANS.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 34: WINSTVERDELING - RESERVE.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden Indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd Is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. HOOFDSTUK ZEVEN: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 35 : ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36 : BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar, Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep worden gedaan op geneesheren.

Artikel 37: BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 38: BATIG SALDO VAN DE VEREFFENING.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

HOOFDSTUK ACHT :BEPALINGEN VAN TOEPASSING BIJ EENHOOFDIGHEID VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 39: ALGEMENE BEPALING.

Me bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid

Artikel 40 : VERHOGING VAN HET KAPITAAL.

indien de enige vennoot besluit tot kapitaalsverhoging in geld is artikel 6 van onderhavige statuten niet van toepassing.

Artikel 41 : OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. De overdracht is op straffe van nietigheid slechts mogelijk aan een arts van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap

Artikel 42: OVERGANG VAN AANDELEN BiJ OVERLIJDEN.

De aandelen van de enige vennoot kunnen uitsluitend overgaan aan de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de hoedanigheid hebben van arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een arts ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, kan het doel niet meer verwezenlijkt worden en dient de vennootschap zich volledig te onthouden van iedere activiteit op het gebied van geneeskunde.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, dan zal bij het overlijden van de enige vennoot de vennootschap niet van rechtswege worden ontbonden bij toepassing van artikel 1865 van het Burgerlijk Wetboek. De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden kunnen de door hen geërfde aandelen overdragen aan een derde die de vereiste hoedanigheid van arts bezit en daarenboven voldoet aan alle overige voorwaarden om vennoot te kunnen worden, mits zij dit bekendmaken aan de Orde der Geneesheren. Zolang deze overdracht en bekendmaking niets is gebeurd, kan het doel niet meer verwezenlijkt worden en dient de vennootschap zich volledig te onthouden van iedere activiteit op het gebied van geneeskunde.

Artikel 43 : BENOEMING EN ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

Indien er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Enkel de enige vennoot kan tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 44: TOEZICHT.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 45 : ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien worden opgenomen in een register dat op de werkelijke zetel van de vennootschap wordt bewaard.

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De vergadering wordt voorgezeten door de enige vennoot.

Artikel 46: KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

Zelfs wanneer de zaakvoerder enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 22 van de statuten.

HOOFDSTUK NEGEN: KEUZE VAN WOONPLAATS  ARBITRAGE

Artikel 47: KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de werkelijke zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun toezicht.

Artikel 48: ARBITRAGE

Indien enig geschil oprijst tussen de vennoten en de vennootschap, of tussen de vennoten onderling, omtrent de toepassing van de statuten, of omtrent de toepassing van het Wetboek van Vennootschappen op de statuten of op de werking van de vennootschap, zal dit geschil door arbitrage beslecht worden. De partijen zullen in gemeen overleg één enkele scheidsrechter aanduiden. Indien zij omtrent die keuze geen éénsgezindheid bereiken, zal de meest gerede partij zich wenden tot de bevoegde Rechtbank, die de scheidsrechter zal aanduiden.

De regeling van de arbitrale procedure wordt aan de scheidsrechter overgelaten, Wei wordt bepaald dat hij zal oordelen op basis van geschreven nota's van partijen en van door hen voorgebrachte stukken. Behoudens uitdrukkelijk verzoek van de scheidsrechter dienen geen mondelinge uiteenzettingen te worden gehouden.

Bij de aanvaarding van zijn opdracht zal de scheidsrechter er zich toe verbinden zijn uitspraak te vellen binnen de drie maanden. Tegen deze uitspraak is geen beroep mogelijk.

Indien enig geschil oprijst tussen de vennoten en de vennootschap, of tussen de vennoten onderling, die van deontologische aard zijn, is slechts de Orde van de Geneesheren bevoegd.

Artikel 49 : DIVERSEN

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

Bovendien zijn de artsen-vennoten gehouden de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen.

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Joost Eeman te Gent op 14 april 2015.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR KALMAR ALAIN ANESTHESIST

Adresse
GELUKSTRAAT 20 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande