DR KRIS VAN DER STEEN PATHOLOGISCHE ONTLEEDKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR KRIS VAN DER STEEN PATHOLOGISCHE ONTLEEDKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.009.238

Publication

21/01/2014
ÿþ Mal MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11BIJ

V beh a Bel Stap

~

GRIFFIE

KÓ~i'HÁND~L~

10 JAN. 2014

DEND ONDE



Ondernemingsnr : 0837.009.238

Benaming

(voluit) : Dr Kris Van Der Steen Pathologische Ontleedkunde (verkort) :





Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Minnestraat 42 A, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr Kris Van Der Steen Pathologische Ontleedkunde", met maatschappelijke zetel te Lange Minnestraat 42 A, 9280 Lebbeke, gehouden voor Meester Christiane Denys, Notaris-plaats-vervanger van Ere-Notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde, daartoe benoemd bij beschikking van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde de dato 23 juli 2013, en optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Notaris Anne Vander Donskt'. op 17 december 2013, geregistreerd 2 bladen, geen verz. Te Dendermonde I op 19/12/2013. Reg: 05, boek: 126, blad: 98, vak: 15. Ontvangen: ¬ 50,00. E.A. Inspecteur M. Kindermans., blijkt het volgende:

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen met een bedrag van 131.400,00 euro om het te brengen van 150.000,00 ¬ naar 18,600,00 ¬ zonder vernietiging van aandelen, door inboeking op de rekening courant van de vennoot van een bedrag van 131.400,00¬ .

* De vergadering stelt vast en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van 131.400,00¬ daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 18.600,00¬ ,

* De vergadering besliste artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, (18.600,00¬ ). Het is verdeeld in 150 aandelen,

* De vergadering verleende de zaakvoerder de bevoegdheid om de hierboven geakteerde besluiten uit tel voeren, inzonderheid de bevoegdheden voor terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

* De vergadering besliste de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste zaterdag van mei om veertien uur. Artikel 18 wordt als volgt gewijzigd "De gewone algemene vergadering van de: vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van mei om: veertien uur."

* De vergadering stelde de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Bosman Consultants boekhouding & Fiscaliteit bvba, vertegenwoordigd' door Luc Bosman, te Opwijk, Eeksken 64a.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Christiane Denys

Tgelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIPPE REGHTeANK VAN KOOPHANDEL

16. Q6. 1011

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr: 009 23$

11111 1

11111

*11096139"

V. beh

aa

Bel Staa

Benaming : Dr Kris Van Der Steen Pathologische Ontleedkunde (voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Minnestraat 42A

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris met standplaats te Zele, op vijftien juni tweeduizend en elf neergelegd

voor registratie, blijkt dat een BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

Vennoot: de Heer Kris Frans Raymond Van Der Steen, arts, nationaal nummer 60100734596, geboren te Dendermonde op 7 oktober 1960, echtgenoot van Mevrouw Hilde Verdoodt, wonende te Lebbeke, Lange Minnestraat 42A.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkskontrakt verleden voor Notaris Luc Eeman, te Lebbeke, op 26 april 1986,ongewijzigd.

Naam: Dr Kris Van Der Steen Pathologische Ontleedkunde Maatschappelijke zetel: 9280 Lebbeke, Lange Minnestraat 42A

Doel: De vennootschap heeft tot doel .

* De uitoefening van volledige beroepsactiviteit namelijk Pathologische Ontleedkunde door de vennoten; het innen van de baten en opbrengsten van deze activiteiten in eigen naam en voor eigen rekening enerzijds en het dragen van de lasten, kosten en uitgaven van deze activiteit anderzijds. Al het voorgaande rekening houdende met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

* Zorgen voor de nodige middelen tot bijscholing en documentatie voor de arts venno(o)t(en) teneinde een hoogstaande medische service aan te kunnen bieden.

* }iet uitvoeren van alle roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks verband met deze doelstellingen.

* De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

* De uitoefening van de Pathologische Ontleedkunde zal uitsluitend worden toevertrouwd aan personen die als dusdanig door de beroepsorganisaties en het RIZIV erkend zijn. De beoefenaars blijven onbeperkt professioneel aansprakelijk voor de door hen gestelde medische handelingen.

* Voor hun medische activiteiten zullen de betrokkenen een billijke vergoeding ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

t.

Voorbehouden

" aan het.

if

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen, mag middelen investeren, zakelijke rechten vestigen, beheren en omvormen. Dit echter onder de uitdrukkelijke 'voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de 'vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke

commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het

investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de .stemmen.

'In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou 'onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFTIG DUIZEND EURO (150.000,-) en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDVIJFTIG (150,-) aandelen, ,zonder vermelding van nominale waarde.

.Het maatschappelijk kapitaal is volgestort bij de oprichting.

De Heer Kris Van Der Steen voornoemd, verklaart in te schrijven op

" HONDERDVIJFTIG (150,-) aandelen voor een bedrag van HONDERDVIJFTIG

DUIZEND EURO (150.000,-) door een inbreng in geld te doen van

'HONDERDVIJFTIG DUIZEND EURO (150.000,-)

,a) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door de venn(o)ot(en)

.die verplicht zaakvoerder(s) zijn.

b) Het mandaat van de zaakvoerder(s)-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

c) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van 'een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan ;bestemd om in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden

;bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader

:opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ;ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden. ,De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de ;vennootschap in en buiten rechte.

'Tot gewone zaakvoerder wordt voor de duur van diens medische activiteiten benoemd: de heer Kris Van Der Steen, voornoemd. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand juni om vijftien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

'De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen

overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april tweeduizend en elf.

Bestemming van het resultaat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het + Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

;Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen 'zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. 'Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de 'wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het : geplaatst kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

;Volmacht: bijzondere volmacht wordt gegeven aan Hilde Verdoodt, wonende te Lebbeke, Lange Minnestraat 42a, met recht van ;indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de 'Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve :autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke .wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten 'en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen 'genomen worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys







Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de

oprichtingsakte.















"

Op de laatste blz. van Luik 2 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15502-0515-012
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0356-012

Coordonnées
DR KRIS VAN DER STEEN PATHOLOGISCHE ONTLEEDK…

Adresse
LANGE MINNESTRAAT 42A 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande