DR PASCAL PEETERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR PASCAL PEETERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.993.020

Publication

17/02/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (ex.ge q,V A "

Zetel : Valk 3, 9111 Belsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening op 30 december 2011

Het blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 december 2011 dat :

- De door de vereffenaar opgestelde rekeningen door de vergadering goedgekeurd werden. - De vergadering de rekeningen goedkeurde welke afgesloten zijn op 30.12.2011.

- De vergadering volledig en onbeperkt décharge verleent aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat,

- De vereffening van de vennootschap gesloten is en dat de BVBA Dr Pascal Peeters definitief opgehouden heeft te bestaan.

- De boeken en bescheiden van de BVBA Dr Pascal Peeters zullen worden neergelegd en bewaard op volgend adres: Amoutstraat 38 te 9111 Belsele

- Opdracht werd gegeven aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de vennootschap in het ondememingsloket.

Vermeersch Hilde

Vereffenaar

~~~i'\~:i\

l~f.i~; ~\~fti~~~~ 1%14VDLrL

- G. 02. 2612

Ondernemingsnr : 0468.993.020 Benaming

(voluit) Dr Pascal Peeters in vereffening

(verkort)

Modword 95,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DENoERiVik~É

111111!11FM111111111111

Vo, beho aan Berg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 25.07.2011 11333-0454-014
19/07/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ I ni!F,-1 Motl 2.0

'~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA

`11110592*

Ondernemingsnr : 0468.993.020

Benaming

(volut) : Dr. PASCAL PEETERS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9111 Belsele, stad Sint-Niklaas, Valk 3

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wint Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 7 juni 2011, geregistreerd vier bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de veertiende juni tweeduizend en elf, boek 450, blad 36, vak 8, ontvangen: vijfentwintig euro, voor de Ontvanger (gel) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige; dat de volgende beslissingen werden genomen:

I. EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING

a) Goedkeuring van het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 2 mei 2011, houdende voorstel tot; ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dit: verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, hetzij op 31 maart 2011; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) Goedkeuring van het verslag op 16 mei 2011 door de bedrijfsrevisor, "BB&B Bedrijfsrevisoren", Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door de Heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"VI. BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2011, opgesteld door het. bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «DR. PASCAL PEETERS», verklaart ondergetekende," de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te B-2400 Mol, Hangarstraat 1 bus 1, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met' maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dal:

- De staat van activa en passiva per 31 maart 2011, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 164.881,46 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 160.179,17 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

- In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.).. Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «DR. PASCAL PEETERS» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Mol, 16 mei 2011"

Il. TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld vanaf 7 juni 2011.

III. DERDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de enige zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

Mevrouw Hilde Vermeersch.

IV. VIERDE BESLISSING  BENOEMING VEREFFENAAR - BEZOLDIGING

Benoeming als vereffenaar, Mevrouw Hilde Vermeersch, wonende te 9111 Belsele, stad Sint-Niklaas, Valk 3.

De vergadering heeft beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris heeft erop gewezen dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering heeft aile machten verleend aan de hiervoor benoemde vereffenaar, Mevrouw Hilde Vermeersch, voornoemd, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank koophandel tezamen niet een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de Rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VI. VIJFDE BESLISSING  MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

De machten van de vereffenaar werden vastgesteld als volgt:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aire zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

VI. ZESDE BESLISSING - STATUTENWIJZIGINGEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering beslist de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt en de hiervoren vermelde statutenwijziging.

De vergadering heeft beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- Vervanging van "Artikel 1 - BENAMING" door de volgende tekst:

"Artikel 1 - BENAMING

De burgerlijke professionele vennootschap, is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening, haar benaming luidt "Dr.

PASCAL PEETERS, in vereffening"."

- Vervanging van `Artikel 4 - DUUR" door de volgende tekst:

"Artikel 4 - DUUR

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht te rekenen vanaf 21 december 1999. Met ingang

van 7 juni 2011 bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening."

- Vervanging van "Artikel 12 - BESTUUR" door de volgende tekst:

"Artikel 12 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek

van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder

dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

.g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambishalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op ie maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- Schrapping van "Artikel 13-", "Artikel 14 = en "Artikel 15 2.

VII. ZEVENDE BESLISSING  VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering heeft de notaris opdracht gegeven tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VII I. ACHTSTE BESLISSING  VOLMACHT FORMALITEITEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan MDMJ Accountants, met zetel te 2400 Mol, Molderdijk 124, vertegenwoordigd door de Heer Marc De Munck, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: Notaris Wim Verstraete'

- afschrift van de akte Burg. Venn. o.v.v. BVBA

- uittreksel Kerkstraat 78

- coördinatie der statuten 9120 Vrasene (Beveren)

- eenzijdig verzoekschrift RPR 471.567.577

Tel. 03 750 97 50 - Fax 03 755 15 51

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

crtlrr~c {il..1.11 11 RIV

VAN KOOPHANDEL

II llhI 111fl 1111111111 fl11 II 11ll 1111 Ill

*11043303"

Vc behc aan Belç Staat

a g" 03. 2011

e

DENDERMONDE Gl ifiie

Ondernemingsnr : 0468.993.020

Benaming

(voluit) : Dr Pascal Peeters

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Valk 3, 9111 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd 05.03.2011 wordt besloten om, naar aanleiding; van het overlijden van de enige zaakvoerder Dr Pascal Peeters, te benoemen tot zaakvoerder Mevr Hilde: Verrneersch, wonende Valk 3, 9111 Sint-Niklaas en dit met ingang van 22.02.2011.

Vermeersch Hilde

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/07/2010 : DET000516
27/07/2009 : DET000516
04/08/2008 : DET000516
26/07/2007 : DET000516
26/07/2006 : DET000516
03/08/2005 : SNT000516
28/07/2004 : SNT000516
04/08/2003 : SNT000516
15/01/2003 : SNT000516
03/08/2002 : SNT000516
28/04/2000 : SNT000516

Coordonnées
DR PASCAL PEETERS

Adresse
VALK 3 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande