DR VAN DEN BOSSCHE BERT, ABDOMINALE HEELKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR VAN DEN BOSSCHE BERT, ABDOMINALE HEELKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.557.586

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0551-010
17/02/2014
ÿþVoor" behoud aan h1 Belgisc Staatsb

Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u~

14 43]4

iu

(* lFF1E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 FEB 2014

DEN ri~rk.fipmEn--.

Ondernemingsnr : 0535.557.586

Benaming

(voluit) : Dr Van den Bossche Bert, abdominale heelkunde

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Annastraat 28 - 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bij de quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen

Bert Van den Bossche

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2014
ÿþr

Mal Word 11.1

lá;, ri ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k 111,111111

l

rIE RECHTBANKVAN KOOPHANDEL GENT

16 NOV. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0535.557.586 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Dr Van den Bossche Bert, abdominale heelkunde

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Annastraat 28 te 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 24/10/2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de. maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Sint Annastraat 28 te 9420 Erpe-Mere naar Steenberg 43 te 9401' Pollare. De wijziging gaat in op 2411012014,

zaakvoerder

Van den Bossche Bed

Op de laatste blz. van Luk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AN KOOPHANDEL

10 JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie

-r

NVV

Ondernemingsnr: 53S S5i s ~6

Benaming

(voluit) : Dr Van den Bossche Bert, abdominale heelkunde (verkort) :

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint Annastraat 28 te 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Ingrid EVENEPOEL, te Ninove, de dato 30 mei 2013.

BLIJKT:

1/ Dat de heer VAN DEN BOSSCHE Bert, geboren te Aalst op 17 februari 1977, ongehuwd, wonende te! 9420 Erpe-Mere, Sint-Annastraat 28, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam 'Dr Van den Bossche Bert,' abdominale heelkunde', en met zetel te 9420 Erpe-Mere, Sint-Annastraat 28.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

De vennootschap heeft tot doel :

* De uitoefening van volledige beroepsactiviteit namelijk abdominale heelkunde door de vennoten; het innen van de baten en opbrengsten van deze activiteiten in eigen naam en voor eigen rekening enerzijds en het dragen van de lasten, kosten en uitgaven van deze activiteit anderzijds, Al het voorgaande rekening houdende met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

* Zorgen voor de nodige middelen tot bijscholing en documentatie voor de dokter-venno(o)t(en) teneinde een hoogstaande medische service aan te kunnen bieden.

* Het uitvoeren van alle roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks verband met deze

doelstellingen.

* De vennootschap mag de baten beleggen als goede huisvader.

* De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de: vennootschap niet mogen afgesloten worden.

* De uitoefening van de abdominale heelkunde zal uitsluitend worden toevertrouwd aan personen die als dusdanig door en de beroepsorganisaties en het RIZIV erkend zijn. De beoefenaars blijven onbeperkt professioneel aansprakelijk voor de door hen gestelde medische handelingen.

* Voor hun medische activiteiten zullen de betrokkenen een billijke vergoeding ontvangen.

* De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding: geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (E 20.000,00), vertegen-'woordigd door 200 gelijke aandelen die elk 1/200ste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van tweeënzestiglhonderdsten door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neertegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

51 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar,

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

61 tedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, is aangesteld, voor de duur van zijn medische activiteiten: de heer Van den Bossche Bert, wonende te 9420 Erpe-Mere, Sint-Annastraat 28.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2013.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand mei om vijftien uur in de zetel van de vennootschap.

101 Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber: Boekhoudkantoor Ewiac met als zaakvoerder mevrouw Evi Achtergael, ondernemingsnummer 0463.777.982, zetel Dendermonde, Sint Ursmarusstraat 62, aan wie volmacht wordt gegeven, met recht op indeplaatsstelling, om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het vervullen van aile mogelijke formaliteiten in kader van de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0331-010

Coordonnées
DR VAN DEN BOSSCHE BERT, ABDOMINALE HEELKUNDE

Adresse
STEENBERG 43 9401 POLLARE

Code postal : 9401
Localité : Pollare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande