DR VERSCHRAEGEN INGE, KLINISCH BIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR VERSCHRAEGEN INGE, KLINISCH BIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.325.243

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 09.01.2014 14006-0208-010
27/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i r

III VI II 1111111911111 R

aaisio37* iu

Ondernemingsnr : 0841.325.243

Benaming

(voluit) : Dr Verschraegen Inge, klinisch bioloog

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boombosstraat 51 - 9270 Kalken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bij de quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen

Inge Verschraegen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VAN `r:CM.I.:i-=t~,~;".1,-4_ 5

1 8 SEP. 2012

DEND:~F

Irritiete

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/12/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*11183961*

Ondernemingsnr : $t..iA, 3e.. S . 141

Benaming : Dr Verschraegen Inge, klinisch bioloog

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boombosstraat 51

9270 Kalken

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200

Dendermonde, op zeventien november tweeduizend en elf, dat :

Mevrouw Inge Raquel Roos VERSCHRAEGEN, wonende te 9270 Kalken,

Boornbosstraat, 51, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-

schap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming " Dr

Verschraegen Inge, klinisch bioloog".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Boombosstraat 51 te 9270 Kalken.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de

zaakvoerder(s). De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk aan de provinciale Raad

van de Orde te worden meegedeeld.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

* Het uitoefenen van de activiteiten van laboratorium voor ontledingen en onderzoeken van: geneeskundige,biologische, bacteriologische aard, research, het verstrekken van alle nuttige, inlichtingen voor medische dossiers, de uitrusting van een mechanisch centrum, door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap Al het voorgaande rekening houdende met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

* Zorgen voor de nodige middelen tot bijscholing en documentatie voor de dokter venno(o)t(en) teneinde een hoogstaande medische service aan te kunnen bieden. Het geven. van opleidingen en voordrachten.

* De vennootschap mag de baten beleggen als goede huisvader.

* De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingên die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

* De uitoefening van de geneeskunde zal uitsluitend worden toevertrouwd aan personen die als dusdanig door en de beroepsorganisaties en het RIZIV erkend zijn. De beoefenaars blijven onbeperkt professioneel aansprakelijk voor de door hen gestelde medische handelingen.

* Voor hun medische activiteiten zullen de betrokkenen een billijke vergoeding ontvangen.

* De vennootschap mag eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel beleggen in roerend. en onroerende goederen, mag haar middelen investeren, zakelijk rechten vestigen, beheren, en mag het burgerlijk karakter van de vennootschap niet aantasten, noch in enige mate

GRIFFIE HEGH'I'13ÂNK VAN KOOP IANDEL

2 5. 11. 2011 p~ eMONDE

Luik B - Vervolg

aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteiten ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf zeventien november tweeduizend en elf

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro, verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen die elk één/tweehonderdste (1/2005`e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op al de tweehonderd (200) kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door Mevrouw Inge Verschraegen, voornoemd.

Ieder aandeel werd volstort ten belope van twee en zestig ten honderd.

AANSPRAKELIJKHEID

De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen : voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 november te 15.00 uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder (s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

ONTBINDING  VEREFFENING

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ' ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Indien de vereffenaar geen arts is zal bij de ontbinding van de vennootschap een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten

' De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van ' de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor de duur van zijn medische activiteiten: Mevrouw Inge Verschraegen, voornoemd.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Beslissing dat, ingeval de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Dr Verschraegen Inge, klinisch bioloog', te 9270 Kalken, Boombosstraat, 51, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, dan wordt de hierna vermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: Mevrouw Inge Verschraegen, voornoemd.

EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op, dertig juni tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

De code van Geneeskundige Plichtenleer maakt integraal deel uit van de statuten. De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. De vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr Verschraegen Inge, klinisch bioloog" verbindt er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de medische plichtenleer strikt na te leven. VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Volmacht werd verleend aan de vennootschap `EWIAC', met maatschappelijke zetel te ' 9200 Dendermonde, Sint-Ursmarusstraat, 62, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie en bankattest).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd v66r registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor-tiehouden , aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.11.2015, NGL 24.11.2015 15672-0484-010

Coordonnées
DR VERSCHRAEGEN INGE, KLINISCH BIOLOOG

Adresse
BOOMBOSSTRAAT 51 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande