DR. A. DE LEEUW ALGEMENE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. DE LEEUW ALGEMENE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.223.172

Publication

02/01/2014
ÿþOndememingsnr : 0477,223.172

Benaming (voluit): Dr. A. De Leeuw, Algemene Geneeskunde

(verkort) : Dr. A. De Leeuw

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteellaan 101

9000 Gent

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent- i

Sint-Amandsberg, ondergetekend op 3 december 2013, ter registratie neergelegd. "

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap; onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. A. DE; LEEUW, ALGMENE GENEESKUNDE, verkort Dr. A. DE LEEUW, met zetel te Gent, Kasteellaan il 101, met ondernemingsnummer 0477.223.172, RPR Gent, opgericht bij akte verleden voort Meester Annick DEHAENE, op veertien maart tweeduizend en twee, waarvan de statuteni werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna,; onder nummer 20020406-515, sedertdien ongewijzigd, waarop met éénparig goedvindeni volgende beslissingen werden genomen:

I. De algemene vergadering stelt vast dat de belaste; tt reserves zoals deze door algemene vergaderingen van de vennootschap zijn goedgekeurd;

v66r éénendertig maart tweeduizend dertien honderd zesenzestigduizend drieënzeventig; i; euro (¬ 166.073,00) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening vont

éénendertig december tweeduizend en elf.

De algemene vergadering neemt kennis van de toekenning van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van honderd zesenzestigduizend drieënzeventig euro (¬ 166.073,00) te verminderen met het bedrag van; de roerende voorheffing van tien procent, zijnde zestienduizend zeshonderd en zeven euro dertig cent (¬ 16.607,30), in totaal honderd negenenveertigduizend vierhonderd vijfenzestig; ii euro zeventig cent (¬ 149.465,70) netto-dividend, zoals beslist op de bijzonder algemene; i vergadering van heden.

III. Alvorens de beslissingen te nemen, neemt de algemene;

i vergadering kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van dei zaakvoerder daaromtrent, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek vani Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder vorm; if van CV met beperkte aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te Zaventem Da Vincilaan 9, daartoe verzocht, heeft op zeventien september tweeduizend dertien, het: verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van;

ii Vennootschappen. De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

l'5. Besluit i

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg.

BVBA DR. A. DE LEEUW, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18 BEC. 2013

RECH T ï - NK VAN KOOPHAN ,aEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 149.465,70 EUR, voor een inbrengwaarde van 149,46570 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

cj dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 196 aandelen van de Burg. BVBA DR. A. DE LEEUW, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. A. DE LEEUW en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 17 september 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE."

De zaakvoerder heeft betreffende de voorgenomen

handelingen verslag uitgebracht op zeventien september tweeduizend dertien. De beide verslagen werden ter hand gesteld van de aandeelhouders.

De aandeelhouders verklaren en erkennen, zoals voormeld, de voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder ontvangen te hebben; zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keuren voormelde verslagen éénpang goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

IV. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met negentienduizend zeshonderd euro (¬ 19.600,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtendertigduizend tweehonderd euro (¬ 38.200,00), door inbreng in natura van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ter waarde van honderd negenenveertigduizend vierhonderd vijfenzestig euro zeventig cent (¬ 149.465,70), zijnde negentig procent van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, en dit mits uitgifte van honderd zesennegentig (196) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, waarin begrepen een globale uitgiftepremie van honderd negenentwintigduizend achthonderd vijfenzestig euro zeventig cent (¬ 129.865,70).

De honderd zesennegentig (196) nieuwe aandelen worden onderschreven door de Heer Adelbert DE LEEUW, die verklaart de honderd zesennegentig (196) aandelen te onderschrijven.

De Heer Adelbert DE LEEUW verklaart de honderd zesennegentig (196) aandelen onmiddellijk volledig te volstorten door inbreng in de vennootschap van honderd negenenveertigduizend vierhonderd vijfenzestig euro zeventig cent (¬ 149.465,70), hetzij negentig procent (90%) van zelfde schuldvordering, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

De werkelijke waarde van de ingebrachte schuldvordering stemt overeen met haar nominaal bedrag. De volstorting van de inschrijving in kapitaal geschiedt door compensatie en niet door daadwerkelijke storting.

Tengevolge van deze volstorting worden er aan de Heer Adelbert DE LEEUW honderd zesennegentig (196) nieuwe aandelen toegekend, zijnde



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

volledig volstort, hetzij voor een kapitaalswaarde van negentienduizend zeshonderd euro (¬ 19.600,00) .

De overbrenging van het voormeld bedrag van honderd negenenveertigduizend vierhonderd vijfenzestig euro zeventig cent (¬ 149.465,70) van de schuldvordering tot volstorting van kapitaal geschiedt vanaf heden. Vanaf deze datum doet de Heer Adelbert DE LEEUW tevens afstand van alle eventuele aanspraken op interestvergoeding met betrekking tot de door hem ingebrachte vordering van honderd negenenveertigduizend vierhonderd vijfenzestig ëiiro zeventig cent (¬ 149.465,70).

De honderd zesennegentig (196) nieuwe aandelen zijn van hetzelfde type als de vroegere en met dezelfde rechten en voordelen. Deze nieuwe aandelen zullen deel hebben, in de uitkering van dividenden vanaf de datum en naar rato van het bedrag van hun volstorting, met' dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De algemene vergadering stelt voor dat het overschot van de inbreng door de Heer Adelbert DE LEEUW, na aanrekening van de voormelde kapitaalswaarde, hetzij honderd negenentwintigduizend achthonderd vijfenzestig euro zeventig cent (¬ 129.865,70) wordt aangewend als vereffening van de verschuldigde uitgiftepremie en zal worden geboekt op de onbeschikbare reserve 'uitgiftepremies`.

V. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van honderd negenentwintigduizend achthonderd vijfenzestig euro zeventig cent (¬ 129.865,70) om het te brengen van achtendertigduizend tweehonderd euro (¬ 38.200,00) op honderd achtenzestigduizend vijfenzestig euro en zeventig cent (¬ 168.065,70), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De verhoging van het kapitaal wordt tot stand gebracht door opname van de som van honderd negenentwintigduizend achthonderd vijfenzestig euro zeventig cent (¬ 129.865,70) op de onbeschikbare reserve-uitgiftepremie van de vennootschap en de incorporatie hiervan in het kapitaal.

Ingevolge van deze verhoging van het kapitaal beslist de algemene vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat na deze verhoging, het kapitaal wordt gebracht op honderd achtenzestigduizend vijfenzestig eura en zeventig cent (¬ 168.065,70), vertegenwoordigd door driehonderd tweeëntachtig (382) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De leden van de algemene vergadering verklaren en erkennen dat alle en elke der nieuwe aandelen aldus onderschreven, volledig volstort werden, door inbreng in natura zoals voormeld.

De Voorzitter en de vergadering stellen vast en verzoeken de ondergetekende werkende Notaris er akte van te nemen dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in natura, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op honderd achtenzestigduizend vijfenzestig euro en zeventig cent (¬ 168.065,70), vertegenwoordigd door driehonderd tweeëntachtig (382) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/driehonderd tweeëntachtigste deel van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

VU. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissingen genomen bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de akte dd. 3 december 2013;

2) gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013 : GET001536
02/08/2012 : GET001536
28/07/2011 : GET001536
03/08/2010 : GET001536
24/07/2009 : GET001536
08/08/2008 : GET001536
01/08/2007 : GET001536
27/06/2005 : GET001536
08/07/2004 : GET001536
18/08/2003 : GET001536
06/04/2002 : GEA027006

Coordonnées
DR. A. DE LEEUW ALGEMENE GENEESKUNDE

Adresse
KASTEELLAAN 101 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande