DR. A. DE POTTER ANATOMO-PATHOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. DE POTTER ANATOMO-PATHOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.964.993

Publication

20/02/2014
ÿþ mod 11.1



ei=4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 1 FER, 2014

RECHT r( 1y VAN

KOOPHANDEL TE GENT

"14097092*

Ondernemingsnr : © 5 ,/

Benaming (voluit) :DR. A. DE POTTER anatomo-pathologie

o

ii (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poelsnepstraat 5 bus 101

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op vijf februari'

tweeduizend veertien, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Naam : DR. A, DE POTTER anatomo-pathologie

Zetel : 9000 Gent, Poelsnepstraat 5 bus 101

Duur : Onbepaald,

Vennoot : Mevrouw De Potter, Alexandra France Pierre, wonende te 9000 Gent, Poelsnepstraat 5 bus 101.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de oprichter, Mevrouw Alexandra De Potter.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar werd ingeschreven, volledig volgestort is.

Kapitaal

,, filet kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00), :; vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. ln dat verband beperkt hun financiiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven;, aandelen.

Professioneel blijft de arts-vennoot onbeperkt aansprakelijk.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens;= gewaarborgd te zijn.

!: De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk aansprakelijk blijven.

De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk, Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen vennoten over de volledige;;

.; diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden. ;>

Elke vennoot dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratievel' veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde:j instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. i, De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de

continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door, één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt ofj a aanpassingen ervan oplegt,

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan;; aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot de overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

iF Zij kunnen slechts door artsen verworven worden. Deze artsen dienen daarenboven steeds te voldoen aan del; voorwaarden zoals bepaald in artikel 9.

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de :j Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door;: de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard,

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de,; vennootschap

ledere overdracht van aandelen moet vooraf gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van; Geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier;? geschaad worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Overdrachtsrecrelino zo er slechts één vennoot is:

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, kan deze ze enkel overdragen onder levenden, aan artsen van dezelfde of een aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden ais hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Qverdrachtsrecr_eline zo er meerdere vennoten ziin:

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle medevenncten.

Bovendien moet de overnemer eveneens een arts zijn van dezelfde of aanverwante discipline ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteit uitoefent of zal uitoefenen.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De vennoot die aldus één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht warden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht, maar zonder dat het patiëntenbestand in rekening mag gebracht worden.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de bevoegde Rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zo niet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten, indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste één/vijfde per jaar.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN:

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden, zoals voorzien in artikel 140/ter, tweede en derde lid. De erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot moeten, binnen de termijn van zes maanden, te rekenen vanaf het overlijden van de enige vennoot, zijn aandelen overdragen aan één of meer artsen die voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden zoals bepaald in artikel 9.A, van de statuten; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals bepaald in artikel S.

Bij overlijden mogen de aandelen overgaan op niet-artsen op voorwaarde dat binnen de maand de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel en wijziging van de benaming der vennootschap wordt gestart.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde wcrden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 met betrekking tot naam van de vennoctschap en artikel 3 met betrekking tot het doel van de vennootschap, en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse cf onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten ziin:

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen zij, op straf van nietigheid, enkel

overgedragen worden aan artsen van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad

van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen,

mits instemming van aile medevennoten.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de

vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat ze niet voldoen aan de

voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting ln geld.

Boekjaar : van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

Reserves  winstverdeling  vereffening :

Jaarlijks wordt van de zuivere winsten minstens vijf ten honderd vooraf genomen voor het aanleggen van een wettelijk

reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun maatschappelijke

aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Voor het aanleggen van een reserve is een éénparige beslissing van de artsen-vennoten vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer tengevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder clan de helft of tot minder dan een vierde van het kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap onderwerpen aan de algemene vergadering, zoals voorzien is in artikel 332 van het Wetboek Vennootschappen.

Wanneer het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Indien de vereffenaar geen arts is, zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enfof het beroepsgeheim van de vennoten.

Zij zal ze in het bijzonder volmacht mogen geven om het maatschappelijk vermogen in een andere vennootschap in te brengen tegen aandelen.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap zullen met het saldo van het maatschappelijk vermogen, in de eerste plaats de aandelen a pari van hun afbetaling, terugbetaald worden.

Indien niet alle aandelen in dezelfde verhouding zijn afbetaald, moeten de vereffenaars, alvorens tot de in het voorgaande [id voorziene verdeling overgaan, rekening houden met die verschillen en het evenwioht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door een aanvullende storting op te vragen betreffende de titels die in mindere mate werden afbetaald, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën betreffende de titels die in meerdere mate werden afbetaald.

Het oversohot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de maatschappelijke aandelen.

BIJZONDERE BEPALING.

De arts-vennoot is verder onderworpen aan de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, opgesteld door de Nationale Raad van de Orde van de Geneesheren. Deze bepaling maakt integrerend deel uit van de onderhavige statuten. Zo er meerdere artsen-vennoten zijn, moet een intern reglement worden opgesteld. Dit intern reglement zal in voorkomend geval vooraf worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De honoraria worden voor rekening van de vennootschap geïnd.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Minstens één zaakvoerder heeft de hoedanigheid van arts-vennoot.

Indien een zaakvoerder niet de hoedanigheid heeft van arts-vennoot, beperkt zijn taak zich enkel tot een beheersfunctie.

De medische zaken worden uitsluitend door een artsvennoot behandeld.

Het mandaat van een zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Het mandaat van een zaakvoerder die geen arts-vennoot is, wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur,

namelijk voor een duur van 10 jaar, eventueel hernieuwbaar.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoeder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van " statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt " door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten alle tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens de terugbetaling van kosten. De in de vennootschap actieve artsen ontvangen evenwel een bezoldiging voor hun gepresteerde diensten als arts actief in de geneeskunde.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en de terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

De zaakvoerders zijn ieder bevoegd om alle handelingen van extern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet, de statuten en de medische deontologie alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kunnen voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Is de enige zaakvoerder ook enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting tegenstrijdig belang met de vennootschap dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

Doel

Het doel van de vennootschap is burgerlijk en omvat:

* De beroepsactiviteit van de arts-vennoot of artsen-vennoten , specialist(en) in de anatomo-pathologie of aanverwante discipline, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie. De geneeskunde wordt uitgeoefend door de artsvennoot of artsen-vennoten onder eigen verantwoordelijkheid, uitsluitend in naam en voor rekening van de vennootschap.

Elke arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijnihaar medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn.

De arts-vennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, ais arts persoonlijk aansprakelijk blijven.

Aile inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap. De aldus geïnde sommen zullen aangewend worden door de vennootschap voor het optimaal ter beschikking stellen van alle materiële en financiële middelen voor de uitoefening van het beroep van geneesheer.

De vennootschap zal aan de arts-vennoot of artsen-vennoten een vergoeding uitkeren op grond van de door de artsvennoot-of artsen-vennoten .geleverde. prestaties..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wet inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

* Het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene geneeskunde of anatomo-pathologie of aanverwante discipline, evenwel zonder het burgerlijk doel van de vennootschap aan te tasten.

ª% De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische documentatie, apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot of artsen-vennoten.

Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot of artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening in optimale omstandigheden mogelijk te maken.

* Het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen.

* De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Zo kan de vennootschap ook investeren in alle roerende en onroerende activa ter verloning in natura van de zaakvoerder(s) en alle beleggingen en investeringen uitvoeren  eventueel gefinancierd door leningen- die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vomi van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. Indien de vennootschap evenwel meer dan één arts-vennoot telt, dienen beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag met het oog op een professionele samenwerking deelnemen in en overeenkomsten afsluiten met alle ondernemingen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties en miiddelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de regelen van de medische deontologie en na voorafgaandelijke goedkeuring van de provinciale orde van geneesheren.

Jaarvergadering :

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het beheerrecht van de zaakvoerders vallen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om 13.30 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of door de oudste der zaakvoerders.

Ieder aandeel geeft recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan niet afbetaalde aandelen wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig ingevorderd en opeisbaar, niet werden gedaan.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractie bevat.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten op voorhand hun stem schriftelijk uit te brengen.

Ieder vennoot heeft het recht zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen door een bijzondere gemachtigde; die eveneens vennoot moet zijn.

Iedere gevolmachtigde kan maximaal over één volmacht beschikken.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien .

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen  alle medische prestaties en andere handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 2 januari 2014 tot op heden.

Deze bekrachtiging en overname geldt bovendien voor volgende rechtshandelingen en/of overeenkomsten:

opdracht aan accountant voor opmaak financieel plan en begeleiding bij oprichting

bestelling en aankoop wagen

bestelling en aankoop microscoop

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder:

Mevrouw De Potter, Alexandra France Pierre, geboren te Gent op 25 januari 1982, [Rijksregister nummer: 82.01.25336.61], wonende te 9000 Gent, Poelsnepstraat 5 bus 101,

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De opdracht van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van uitoefening van de medische activiteiten door de arts-vennoot. VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET  SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Cathy Dekeyser, en het accountantskantoor Dekeyser bvba te 8510 Marke, Sperlekestraat 2-4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



1 Y C ~ mod 11.1



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegeliik hiermede neergelegd:

- expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 13.07.2015 15293-0081-010

Coordonnées
DR. A. DE POTTER ANATOMO-PATHOLOGIE

Adresse
POELSNEPSTRAAT 5, BUS 101 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande