DR. A. DE RYCKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. DE RYCKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.967.647

Publication

28/02/2013
ÿþLuik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

8 2413

KOOPHAMreel_ TURNHOUT

de De griffier

mod 11.1

Ondomemingsnr: 050/.f 96y 6Yy

Benaming (voluit) : Dr. A. De Rycke

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fioutseweg 4 bus 4

2340 Beerse

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op twaalf februari tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- mevrouw DE RYCKE Anja Luc Irma, arts met specialisatie inwendige geneeskunde met bijzondere bekwaming in de nefrologie en endocrinologie, ongehuwd en verklarende; geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Kapellen op achttien juli negentienhonderdnegenenzeventig, wonende te 2340 Beerse, Houtseweg 4 bus 4,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. A. De Rycke", met zetel te 2340 Beerse, Houtseweg 4 bus 4, waarvan het volledig geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (C16.600,00) bedraagt, volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en verdeeld is in honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, doch met fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparant verklaart en erkent dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat aile aandelen in geld gedeeltelijk volgestort zijn door:

genoemde mevrouw DE RYCKE Anja Luc Irma, die verklaart in te schrijven op honderdzesentachtig (186) aandelen, volgestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (C12.400,00).

De statuten luiden als volgt:

1, Vorm en naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de., rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als maatschappelijke naam: "Dr. A. DE RYCKE".

2, Maatschappelijke zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Beerse, met als le vestiging te 2340 Beerse, Houtseweg 4 bus 4.

3, Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van de inwendige geneeskunde en in het bijzonder de uitoefening van de nefrologie-endocrinologie in al haar facetten door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de'' geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de artsen-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De artsen-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit in gemeenschap en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ ~ r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

- Het scheppen van alle mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn/haar discipline aan de spits van de evolutie te blijven;

- De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stelteg voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. Elke arts -vennoot en de vennootschap dienen verzekerd te zijn voor haar medische fouten of die van de vennoten- artsen. De professionele aansprakelijkheid van elke arts -vennoot is on beperkt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

4. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

5. Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdzessentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdzesentachtigste (1/1865te) van het kapitaal.

6. Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is evenwel het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten , vereist.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

7. 3aarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om twintig (20.00) uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1



Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiqünq: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van arts uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die arts moeten zijn en bij de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-arts is - onverminderd het hierboven bepaalde - bevoegd om aile daden te stellen die door het wetboek van vennootschappen of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder-vennoot, kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of' een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden voor niet medische zaken.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), of door een bijzonder gemachtigde overeenkomstig de bepalingen van artikelen 14 en 15 van de statuten. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

9. Vennoten: De artsen-vennoten dienen allen lid te zijn van de Orde der Geneesheren.

Wanneer aandelen in onverdeeldheid aan meerdere personen toebehoren moet elk van hen voldoen aan voormelde voorwaarden om vennoot te worden.

Splitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet geneesheer specialist zijn van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven in de lijst van de Orde van geneesheren die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen, conform de deontologische regels betreffende professionele artsenvennootschappen. Terzake wordt gewezen op de voorlaatste alinea van artikel 7 van onderhavige statuten. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

10. Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder

Wordt hierbij als enige zaakvoerder benoemd de enige vennoot voor de duur van haar

medische activiteit in de vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e,

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



- Mevrouw dokter Anja DE RYCKE, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. 2, Afsluiti g van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

3. Datum van de ee te iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

4. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod

van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

5. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die door de oprichter in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert elf oktober tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het. Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

,

x f&

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

N

!

F

05/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : 'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eentegd ter griffie van de

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van!

Mod PDF 11.1

111111111111 111111111

*15063776*

RECHTBANK VAN t£CdMIA-}1ïDEL

2 2 APR. 2015

ANTWERPEN taftsesxrsb iURP7H0UT Do Griffier

Grlrrrts

IIII

.

%iii.< .~

u

De zaakvoerder heeft op 20 maart 2015 beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar Kleine Dweersstraat 76, 9140 Temse. Deze wijziging gaat in op 21 maart 2015.

Anja De Rycke Zaakvoerder

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0504.967,647 Dr. A. De Rycke

Burgerlijke vennootschap in de vorm van cari besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Houtseweg 4 bus 4, 2340 Beerse, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 31.08.2015 15563-0145-010

Coordonnées
DR. A. DE RYCKE

Adresse
KLEINE DWEERSTRAAT 76 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande