DR. A. SCHEPENS, ORTHOPEDIE - DR. T. RAEMDONCK, OFTALMOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. SCHEPENS, ORTHOPEDIE - DR. T. RAEMDONCK, OFTALMOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.755.335

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 20.12.2013 13692-0280-010
30/09/2013
ÿþV

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i iii~mufliiui i IY 'JEERGELEGD ter GRIFFIË dêi

'13148391* RECHTBANK VAN KOOPHA14bEL 1E

BRUGGE (Afdeling Brttano)

'p- .1 S SEP. 2013

Grieg:



Ondememingsnr : 0849.755.335

Benaming

(voluit) : Dr. A. Schepens, Orthopedie - Dr. T. Raemdonck, Oftalmologie

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Snauwhoek 10, 8730 Beemem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de buitengewone algemene vergadering van 14 augustus 2013 wordt beslist met eenparigheid van de i stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Snauwhoek 10, 8730 Beenrem naar Amandelboomlaan 16, 9030 Mariakerke en dit vanaf 15 augustus 2013.

Alexander Schepens Tia Raemdonck

Zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0341-013
30/10/2012
ÿþ110d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{

*iavesis" Id

NELRGELtG¬ ] ter GRit-F1E cet

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

op: 19 OKT. 2012

'De gerce

Griffie

Ondernemingsnr : 08 4 _ 7 5 5 3 3 5

Benaming

(voluit) : BVBA Dr. A. Schepens, Orthopedie - Dr. T. Raemdonck, Oftalmologie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8730 Beernem, Snauwhoek 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 9 oktober 2012,, geregistreerd te Oostende 1 op 16 oktober 2012 zes bladen geen verzendingen boek 761 blad 64 vak 02' Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger ai. (gel) H. Gryson, dat

1. er door de heer Schepens, Alexander Gerard Joseph, geboren te Brugge op 6 februari 1978, echtgenoot van mevrouw Raemdonck Tia, hierna genoemd, wonende te 8730 Beenrem, Snauwhoek 10 en Mevrouw Raemdonck, Tia Yvonne Edwaide, geboren te Brugge op 23 oktober 1979, echtgenote van de heer Schepens' Alexander, voornoemd, wonende te 8730 Beemem, Snauwhoek 10, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "BVBA Dr. A. Schepens, Orthopedie  Dr. T. Raemdonck, Oftalmologie"; draagt,

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8730 Beemem, Snauwhoek 10.

4. de vennootschap tot doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van dei geneeskunde door de geneesheren-vennoot op het gebied van enerzijds de orthopedie en anderzijds de: oftalmologie, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de: vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden! vereffend,

Het doel omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn, voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties,' inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de ' geneesheren-vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake voormelde specialisatie en dit in de breedste' betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen,

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar (zullen) toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze= het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in geen enkele mate en op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met' het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles

Op de laatste blz, van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, rietzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. Het geheel geplaatste kapitaal is volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van ieder van één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal.

Op alle aandelen is door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, met name:

1. door de heer Alexander SCHEPENS, voornoemd, tot beloop van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), in ruil waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend

2. door mevrouw Tia RAEMDONCK, voornoemd, tot beloop van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), in ruil waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

Alle aandelen worden ten belope van één/derde (1/3de) volgestort, hetzij voor 6.200,00 EUR bij Bank J. Van Breda. Aldus dient nog 12.400,00 EUR te worden volstort.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen geneesheer te zijn en de regels van de deontologie en behoorlijke beroepsuitoefening ne te leven.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die wettelijk aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

ledere zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerders) is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als geneesheer worden zij voor hun medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-geneesheer de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder(s) gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de desbetreffende zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Tot niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap voor de duur van hun medische activiteiten te benoemen:

- de heer Alexander Schepens, voornoemd,

- mevrouw Tia Raemdonck, voornoemd.

8. De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde vrijdag van de maand december om

twintig uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag

valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

De eerste jaarvergadering zat gehouden worden op de derde vrijdag van december 2013 om 20 uur.

9. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2013.

10. A. De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van:

- de vaststelling van de jaarrekening

- bestemming van de beschikbare winst

aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met het doel van de vennootschap

- benoeming van commissaris(sen)

- vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is

- bepalen van de vergoeding aan de geneesheren-vennoot, dit voor zijn professionele activiteit; die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn

- het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. De buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

De notulen van de algemene en de bijzondere Algemene Vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s). Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden,

11. Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de . netto-winst.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

' Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van

de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap,

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd, behoudens benoeming door de algemene vergadering van één of meer vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie oprichtingsakte.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de la&Este blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0290-013

Coordonnées
DR. A. SCHEPENS, ORTHOPEDIE - DR. T. RAEMDON…

Adresse
AMANDELBOOMLAAN 16 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande