DR. A. VERSCHELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. VERSCHELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.643.971

Publication

27/10/2014
ÿþ1

Uri\ 1 Loiri., e , Pdtal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie . s akte

11111!1111 IIIl!JII

r

V bell

aai

Bel Staa

LEGD

1 6 OKT, 2014

FteciesA - N

KOOPHANDEL TE- GENT

Bijlagen bij-fi-et-Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0861.643.971

Benaming (voluit) : Dr. A. Verschelde

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Galgenstraat 62 - 9900 Eeklo

Onderwerp(en) akte ONTBINDING  VEREFFENING  SLUITING VEREFFENING Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 26 september 2014, geregistreerd te 5 Blad(en) geen verzendingen. te lste registratiekantoor Gent 2 op 02.10.2014. Boek 457 Blad 4 Vak 6. Ontvangen; vijftig euro (¬ 50,00).

i.o. De e.a. Inspecteur a.i. (get) N. Nowotowski

De Buitengewone Algemene Vergadering van de burger-lijke vennootschap onder de vorm van een beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. A. VERSCHELDE", waarvan de maatschappelijke zetel ge-vestigd is te 9900 Eeklo, Galgenstraat 62. Ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent onder nummer 0861.643.971

Opgericht bij akte verleden voor meester Jozef Dauwe, Notaris te Eeklo, op eenendertig oktober twee-duizend en drie, bij uittreksel bekendgemaakt in de billage van het Belgisch Staatsblad van 21 november 2003 onder nummer 03122625.

Werd na vaststelling dat de vennootschap geldig is samengesteld door de enige vennoot volgende beslissingen telkens bij afzonderlijke stemming genomen:

EERSTE BESLUIT ONTBINDING.

a) voorafgaande verklaring.

De vergadering verklaarde dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en

passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd

gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder opgesteld de dato 8 september 2014,

- verslag van de bedrijfsrevisor Frans Van Rie van de bedrijfsrevisoren BVBA VAN RIE &

CO te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Swaenebeecklaan 8 de dato 24 septem-ber 2014

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld.

b) besluit.

" Met het oog op de ontbinding van de vennootschap, en zoals voorzien in artikel 181 §1 van het wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een staat van activa en passive per 8 september 2014 opgesteld, met een balanstotaal van van EUR 252.212,28 en een eigen vermogen van EUR 252.212,28. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat per 8 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventueel hogere belastingschulden dan geraamd, die zouden kunnen voortvloeien uit fiscale controles van nog niet gecontroleerde boekjaren.

Sinds 8 september 2014 tot op heden datum van de on dertekening van ons controleverslag, zijn er geen nieuwe schulden ontstaan, zoals verklaard door de zaakvoerder en aan ons bevestigd door de externe boekhouder.

De roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op 23.361,23 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de buitengewone algemene vergadering, werd niet geconsigneerd.

Aan de aandeelhouders zijn geen andere inlichtingen van materieel belang te verstrekken. (get.) Frans Van Rie, bedriffsrevisor. »

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge -.à De optredende notaris bevestigde, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf 26 september 2014.

De vennootschap zou dus enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

DERDE BESLUIT ONTSLAG - KWIJTING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, zijnde de heer Verschelde Antoine, te 9900 Eeklo, Galgenstraat 62. De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor wat betreft zijn bestuur als zaakvoerder in de vennootschap,

VIERDE BESLUIT ZAAKVOERDER-VEREFFENAAR.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen geen vereffenaar te benoemen. Bijgevolg werd de Heer Verschelde Antoine, destijds zaakvoerder, ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen en bleef hij aangesteld als zaakvoerder-vereffenaar,

VIJFDE BESLUIT NEERLEGGING REKENINGEN - STAVING.

De zaakvoerder-vereffenaar, de Heer Verschelde An-toine, voornoemd, die reeds de vereffening had voorbereid, had overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, de rekeningen, samen met de stavingsstukken neergelegd sinds meer dan één (1) maand.

De vennoot verklaarde en erkende dat hij v6i5r 26 september 2014 in kennis werd gesteld door de Heer Verschelde Antoine, zaakvoerder-vereffenaar voornoemd, van de rekeningen inzake de vereffening en de stukken tot staving.

ZESDE BESLUIT GOEDKEURING VEREFFENING.

Na nog een grondige verificatie en na lezing van de staat van actief en passief opgesteld door de Heer Ver-schelde Antoine, op 8 september 2014 besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen de vereffening goed te keuren.

Een kopij van voormelde staat blijft in bewaring bij de instrumenterende notaris.

ZEVENDE BESLUIT UITVOERING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening en verdeling van het vereffeningsoverschot van de vennootschap zoals voorgesteld door de zaakvoerder-vereffenaar in de actuele staat activa en passiva de dato 26 september 2014. De vennoot de heer Verschelde Antoine, voornoemd, was gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

Gelet op hoger vermelde goedkeuring door de algemene vergadering van vennoot, werd vervolgens overgegaan tot vereffening en verdeling van het actief en passief van de vennootschap zoals besloten door de vereffenaar, waarbij tien procent (10,00%) roerende voorheffing zou ingehouden worden op de liquidatie-bonus, uitbetaald boven het fiscaal volstort kapitaal.

ACTIEF

De vennoot verklaarde dat de ontbonden vennootschap enkel roerende activa bezat.

Roerend qoed.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de Verschelde Antoine, teneinde na sluiting van de vereffening:

Het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoot de heer Verschelde Antoine

De geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

De eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen;

De verdeling van het resterend actief gebeurde door de vennoot, volgens de staat van activa en passiva opgesteld door de Heer Verschelde Antoine.

PASSIEF

Er was geen passief (vreemd vermogen) in het vermogen van de ontbonden vennootschap, met uitzondering van de vereffeningsprovisies waaromtrent de zaakvoerder verklaarde dat inmiddels alles werd vereffend en er op 26 september 2014 geen schulden meer waren.

Ligic R2'VervnIn

Ingevolge de parlementaire vraag de dato 12 decem-ber 2012 beantwoord door Minister van Justitie Turtel-boom, zijn vereffeningsprovisies geen passive in de zin van artikel 184,§5 van het Wetboek van Vennootschap-pen.

De vergadering besliste dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten leste genomen warden door de vennoot.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

ACHTSTE BESLUIT ONTSLAG - KWIJTING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting te geven aan de zaakvoerder-vereffenaar voor zijn vereffening de facto van de vennootschap.

NEGENDE BESLUIT SLUITING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vereffening voor gesloten en stelt vast dat "DR. A. Verschelde", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besliste nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen neergelegd en gedurende ten minste vijf (5) jaar bewaard zullen worden bij de heer Verschelde Antoine, voornoemd, die dit op zich nam.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

(getekend)

Geassocieerd notaris Jozef Dauwe.

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering,

- Flet verslag van de zaakvoerder;

- De staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

voit-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.08.2013, NGL 13.08.2013 13432-0288-010
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 08.08.2012 12395-0311-010
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 23.08.2011 11440-0517-010
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 08.07.2009 09392-0220-010
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 21.08.2008 08595-0013-010
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 13.07.2007 07403-0376-010
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 26.06.2006 06324-0365-012
05/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.09.2005, NGL 30.09.2005 05785-3078-012

Coordonnées
DR. A. VERSCHELDE

Adresse
GALGENSTRAAT 62 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande