DR. AERSSENS - SPOEDARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. AERSSENS - SPOEDARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.471.294

Publication

09/10/2014
ÿþ4,9

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~

3 0 SEP. 2014

Ri=ChtTBAIe KOOPHANDEL~I'~N

Ondernemingsnr : 0824.471.294

Benaming

(voluit) : Dr. Aerssens - Spoedarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Oudebareelstraat 90 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op vijfentwintig september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Aerssens - Spoedarts", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9041 Gent (Oostakker), Oudebareelstraat 90.

Welke met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nam:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering heeft na bespreking de vervroegde afsluiting van de boekhouding voor de periode 01 januari 2014 tot en met 20 september 2014 goedgekeurd, alsook na bespreking de bijhorende jaarrekening inclusief de door de zaakvoerder voorgestelde bestemming van het resultaat.

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat

gedurende het boekjaar dat beëindigd wordt op datum van de onderhavige algemene vergadering.

DERDE RESOLUTIE : VERSLAGEN

De vergadering heeft de voorzitster ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen en van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAYLOR & Co", met zetel te 1210 Brussel, Staartsterstraat 6, vertegenwoordigd door de heer Peter Taylor, Bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief afgesloten per 20 september 2014, aangezien iedere vennoot erkend heeft er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"7. BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door de vennootschappenwet, heeft het bestuursorgaan van de BVBA DR. AERSSENS - SPOEDARTS, een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 september 2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van EUR 167 596,62 en een eigen vermogen van EUR 167 596,62 positief. Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in discontinuïteit conform artikel 28 § 2 van het KB van 30 januari 2001.

Het bestuursorgaan zal aan de algemene vergadering voorstellen om de ontbinding en, vereffening van de vennootschap te laten verlopen in één akte, conform artikel 184, paragraaf 5 van de vennootschappenwet. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op de datum van dit controleverslag, werden terugbetaald of de nodige gelden om de schulden te voldoen werden geconsigneerd. Wij wensen er wel op te wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op EUR 15 390, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd,

Op basis van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de controlenormen inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij onder voorbehoud van het financieel effect van mogelijke belastinglatenties_tengevolge_van_nog_mogelijk.uit.te a coeren.fiscale.controlea door_de.Eederale_Omerheidsdienst Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Financiën overeenkomstig de Belgische wetgeving, de staat van activa en passiva, afgesloten op 20 september

2014, de activa en de passiva van de vennootschap volledig en getrouw weergeven.

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor de algemene vergadering die moet beslissen over de ontbinding van

de vennootschap en kan voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Brussel, 23 september 2014

(getekend) Burgerlijke vennootschap onder vorm van BVBA, TAYLOR & Co, Bedrijfsrevisoren,

vertegenwoordigd door Peter Taylor."

Beide verslagen werden aan de akte gehecht.

VIERDE RESOLUTIE

De vergadering heeft beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Aerssens - Spoedarts" ontbonden wordt en dit vanaf 25 september 2014.

Uitdrukkelijk werd door de vergadering verwezen naar het nieuwe artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is, mits naleving van de volgende voorwaarden, hierna letterlijk weergegeven;

"1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen."

De comparanten hebben vervolgens verklaard zoals blijkt uit de staat van actief en passief afgesloten per 20 september 2014

- dat er geen schulden meer zijn omdat zij werden terugbetaald ofwel geconsigneerd overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen;

- dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de onderhavige algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen;

- dat indien op het moment van de redactie van het verslag van de bedrijfsrevisor bepaalde schulden nog niet waren terugbetaald of geconsigneerd, evenals wanneer nieuwe schulden zijn opgedoken na de opmaak van dit verslag en het verslag niet werd aangepast via een aanvullend controleverslag, deze schulden inmiddels werden aangezuiverd overeenkomstig artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen, hetzij via terugbetaling, hetzij via consignatie.

De vergadering heeft derhalve notaris Bernard Van Steenberge verzocht te willen akteren dat aan aire voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen, voldaan is om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte, en dat dienvolgens geen vereffenaar zal worden aangeduid.

VIJFDE RESOLUTIE

De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat ingevolge de voorafgaande beslissing tot ontbinding, de zaakvoerder van de vennootschap, te weten mevrouw AERSSENS Annelles, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Oudebareelstraat 90, van rechtswege ontslagnemend is. Er werd kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid,

ZESDE RESOLUTIE

De vergadering heeft beslist dat de vereffening afgesloten is, en zij heeft vastgesteld dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Aerssens Spoedarts" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering heeft vastgesteld dat de enige vennoot, door de uitoefening van de rechten verbonden aan haar aandelen, gemachtigd is het vermogen, zowel actief als passief, van deze vennootschap te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaardt, en dat zij voor zoveel als nodig deze goederen in ontvangst neemt, en de eventuele schulden in persoonlijke naam ten laste zal nemen ; bijgevolg is de vereffening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, Aerssens - Spoedarts" definitief afgesloten.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoot en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

ZEVENDE RESOLUTIE

De vergadering heeft beslist dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf

jaar zullen bewaard worden door mevrouw AERSSENS Annelies voornoemd op haar domicilie.

ACHTSTE RESOLUTIE

De vergadering heeft bijzondere volmachten verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOKKEEPING SERVICES", met zetel te 9500 Geraardsbergen, Kouterstraat 30A, met ondernemings-nummer 0821.439.055, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Meersman Geert, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via' een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.



VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bernard VAN STEENBERGE,

notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

- Eénsluidend afschrift van de akte (afgeleverd vóór de formaliteit van de registratie  art. 173, 1 'bis

W.Reg.)

- Verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief en passief per 20 september 2014

- Verslag van de bedrijfsrevisor met het oog op de ontbinding van de vennootschap.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 25.08.2014 14467-0407-009
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 24.09.2012 12587-0465-009
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.09.2011, NGL 29.09.2011 11562-0153-009

Coordonnées
DR. AERSSENS - SPOEDARTS

Adresse
OUDEBAREELSTRAAT 90 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande