DR. AN VAN BRUWAENE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. AN VAN BRUWAENE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.587.215

Publication

16/06/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc i i

behc

aan

Belç

Staal



*14117115*

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 0 k JUNI 2014

Ondernemingsnr: 0553.52 .0U S

Benaming (voluit) : DR. AN VAN BRUWAENE, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moldergem 44

9630 Zwalm

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 2 juni 2014

Dat nagenoemde:

Mevrouw VAN BRUWAENE An Yvonne Gerarda, arts, geboren te Oudenaarde op 7 november 1977, echtgenote van de heer VERGOTE Valentijn Geraard Lucas Pieter,; wonende te 9630 Zwalm, Moldergem 44.

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid volgens Belgisch recht heeft opgericht.

NAAM

De naam luidt: "DR. AN VAN BRUWAENE, HUISARTS",

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9630 Zwalm, Molergem 44.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van de Orde te worden medegedeeld. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het uitoefenen van de algemene geneeskunde voor de arts-vennoot of artsen-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de medische plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding van het door de artsvennoot of artsen vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De artsen-vennoten, die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit of een gedeelte van hun medische activiteiten in vennootschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap,

Het doel zal verder omvatten:

" Het volgen en het zelf geven van wetenschappelijke seminaries, congressen en oonferenties.

" Het versptreiden van de kennis met betrekking tot de algemene geneeskunde en meer bepaald de organisatie van congressen, colloquia, studiereizen en lessencycli, het onderwijs, het opstellen en publiceren van cursussen, boeken en artikels.

= De consultatie in voormelde domeinen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Vr'6r-

behoude'h

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Het bewaren en op punt stellen van alle documentatie met betrekking tot voornoemde materies.

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voormelde activiteiten,

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot of artsenvennoten voor de inrichting van een medische praktijk en voor de uitvoering van technische-, medische-, radiografische- en laboratorium prestaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten,

De aankoop, het huren en/of leasen van medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten en om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot of artsen-vennoten ter uitoefening van de geneeskunde.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

Het scheppen van mogelijkheden om de arts-vennoot of artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen en bij te scholen in de medische discipline en aan wetenschappelijk onderzoek te doen, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken en alle evoluties in hun specifieke discipline te volgen en te kennen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot of de artsen-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen verwerven en beheren en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) en is verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

Materiële en immateriële bestanddelen kunnen ingebracht worden, met een schriftelijke overeenkomst en mits voorlegging aan de Provinciale Raad.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld door de comparant, dokter An VAN BRUWAENE voornoemd, die aldus inschrijft op 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van ¬ 100,00 per aandeel, die zij op heden gedeeltelijk volstort ten belope van ¬ 12.400,00, hetzij door inbreng van een bedrag van ¬ 12.400,00.

De comparant verklaart en erkent dat voor de gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van ¬ 12.400,00 werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE41 0688 9992 5510 op naam van de vennootschap in oprichting, bij Beifius Bank.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling op 27 mei 2014, werd aan de optredende notaris overhandigd teneinde in haar dossier te bewaren.

"

"

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t r

mod 11.1

Aldus worden, ter vergoeding van voormelde inbreng, aan dokter An VAN BRUWAÈ'NE voornoemd, die aanvaardt, 186 aandelen toegekend zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van ¬ 100,00 per aandeel.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De duur van het mandaat van een zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Het mandaat van een zaakvoerder die geen vennoot is, wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van zes jaar.

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Voor zijn medische activiteit wordt de artsvennoot volgens medische gebruiken op een normale manier (in geld en/of in natura) vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent, wordt hij voor deze functie niet vergoed. Vergoedingen van zaakvoerders niet-artsen dienen in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Reis- en andere kosten door een zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap warden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door deze zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten,

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder en terugbetaling van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

De afzetting van een statutaire zaakvoerder kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten de bovengenoemde oprichter, mevrouw An VAN BRUWAENE.

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

De uitoefening van de geneeskunde en alle handelingen die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het professioneel beroepsgeheim, zijn strikt voorbehouden aan de zaakvoerders-artsen.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

ln al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ALGEMENE VERADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op eerste zaterdag van de maand december, om 'I0 u..

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudetl aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijeenroeping __..-

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag,

De houders van aandelen, de zaakvoerders en de commissarissen worden vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee hebben ingestemd om hun oproepingsbrief via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar alle vennoten, zaakvoerders, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het randschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, die vennoot is en drager van een schriftelijke volmacht. Een vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op I juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar, WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: I. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter , bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en. de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dient een beroep gedaan te worden op artsen. Zij moeten er op toezien dat de patiëntendossiers uitsluitend volgens de wens en in het belang van de patiënten worden toegewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

ENIGE VENNOOT

Wanneer er maar één vennoot (meer) is in de vennootschap, zijn volgende artikelen aanvullend van toepassing.

Zaakvoerder - benoeming - ontslag

De enige vennoot is steeds van rechtswege zaakvoerder.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ALGEMENE SCHIKKINGEN

Iedere vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Medische Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde van Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

iedere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding, of stopzetting dient voorafgaandelijk te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad.

De professionele aansprakelijkheid van de arts is onbeperkt. Alle opgelopen veroordelingen (disciplinair, burgerlijk, strafrechtelijk of administratief) met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening moeten aan de andere vennoten gemeld worden. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven, de vennootschap kan bijkomend aansprakelijk worden gesteld.

Ingeval er meerdere vennoten zijn dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

ry

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

mod 11.1

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde! provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

VERKLARINGEN VAN DE COMPARANT

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op 30 juni 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2015,

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CERTIFISC met zetel te 9700 Oudenaarde, Simon De Paepestraat 19, ondernemingsnummer 0833.914.740, RPR Oudenaarde, of elke andere door haar aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij iedere andere ' administratie, waaronder deze van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

BENOEMINGEN " " AANVAARDINGEN

BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt als statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van zijn medische activiteiten: dokter An VAN BRUWAENE voornoemd, die verklaart te aanvaarden en die bevestigt niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat. BEZOLDIGING ZAAKVOERDER(S)

De al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder(s) zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. Deze zal daarbij rekening houden met de statutaire bepalingen hieromtrent.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7\5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015
ÿþ Mod Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111111.11111111111111

6*

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 JOLT 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0553.587.215

Benaming

(voluit) : DR. AN VAN BRUWAENE, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moldergem 44, 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (artikel 220 en 222 Wetboek van Vennootschappen)

Neerlegging van het verslag van de zaakvoerder dd. 17 juli 2015 en van het controleverslag dd. 16 juli 2015 van de BV ovve CVE3A VGD Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 149A bus 3,1, 8800 Roeselare vertegenwoordigd door de heer Tony Moreels.

An Van Bruwaene

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. AN VAN BRUWAENE, HUISARTS

Adresse
MOLDERGEM 44 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande