DR. ANN DE CLEENE ANESTHESIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANN DE CLEENE ANESTHESIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.001.725

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 30.04.2014 14113-0497-012
15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 07.05.2013 13114-0542-011
16/05/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 4 MEI 2011

RFCII'l'f3ANK VAN

K0ppH.~ TE GENT

*11073305*

Ondernemingsnr : o%16

Benaming

(voluit) : DR. ANN DE CLEENE ANESTHESIST

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PRUIMENBOSSTRAAT 13 TE 9840 DE PINTE

Onderwerp akte : Uit een akte verfeden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op TWEE MEI TWEEDUIZEND EN ELF, blijkt dat:

1. Vennoot: Mevrouw DE CLEENE Ann, geboren te Gent op 26 april 1973, echtgenote van de heer Dewaele Frank Martin Arthur, wonende te 9840 De Pinte, Pruimenbosstraat 13, een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht;

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: DR. ANN DE CLEENE ANESTHESIST;

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 9840 De Pinte, Pruimenbosstraat 13 en kan, na voorafgaandelijke mededeling aan de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De arts-vennoot mag tevens een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaande toelating van de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde als arts op het gebied van de anesthesie en de urgentiegeneeskunde door de artsenvennoten, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De beroepsaansprakelijkheid van de artsenvennootschap is onbeperkt.

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsenvennoten; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten; de aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodatie voor voornoemde activiteiten; het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen; de mogelijkheid scheppen om de artsenvennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de geneeskunde in al haar facetten te volgen; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de geneeskunde en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

1n het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten warden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, het oordeelkundige beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven of vervreemden, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal of het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren en verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijke karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hiervoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

In geen geval mogen de activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Medische

Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

S. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie in het kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal volstort ten belope van twee/derden.

6. Bestuur: Tot zaakvoerder kunnen enkel artsen-vennoten die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren benoemd worden. Zij worden benoemd voor de duur van hun medische beroepsactiviteit.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel. De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid voor niet-

medische zaken ten titel van bijzondere en herroepbare volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders-vennoot zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Ann De Cleene, voornoemd, wonende te 9840 De Pinte, Pruimenbosstraat 13, werd aangesteld als statutair zaakvoerder van de vennootschap, hetgeen zij uitdrukkelijk aanvaardt.

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart om veertien uur. Indien deze dag een feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van daaropvolgende jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan beslist worden rekening houdende met het doel van de vennootschap.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsenvennoten vereist.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Ontbinding  vereffening:

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep te worden gedaan op artsen.

Aan de vereffenaar worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.b van de statuten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar om omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD 1N NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 juli 2009 bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 30 september 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT.

De oprichtster beslist volmacht te verlenen aan het accountantskantoor Soenen & Partners, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

b~houden

aan het

Belgisch

i Staatsblad

met beperkte aansprakelijkheid, kantoorhoudende te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 55, evenals aan al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. ANN DE CLEENE ANESTHESIST

Adresse
PRUIMENBOSSTRAAT 13 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande