DR. ANNE PIETTE, KLINISCH BIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANNE PIETTE, KLINISCH BIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.794.661

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0146-009
13/05/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho aan Belg

Staat;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

; Ondernemingsnr : 0533 .q-` .1. bb~.

Benaming

(voluit): DR. ANNE PIETTE, KLINISCH BIOLOOG

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansoprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent-Zwijnaarde, Dagmaalhof 10 (volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichtingsakte

Er blijKt uit een akte verleden voor Meester Kelly SPELTE, notaris-plaatsvervanger, aangesteld ter tijdelijke' vervanging van haar ambtgenoot, meester Manuel VAN HOOF, notaris met standplaats te Zwijnaarde, thans, Gent, bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Gent op 29 oktober 2012, op 25: april 2013, dat:

1° Mevrouw PIETTE Anne, geboren te Gent op 11 maart 1967, met rijksregistemummer 76.03.11 028-95,'. gehuwd met de heer GEUDENS Kristof, wonende te Gent-Zwijnaarde, Zonnedauwstraat 19.

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht

2° De benaming van de vennootschap is DR. A,JN,E PIETTE, KLINISCH BIOLOOG.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd ginijnaarde, Dagmaalhof 10

4° De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, niet uitsluiting van alle handelsobjectieven en rekening houdende met de wettelijke voorschriften en de geneeskundige plichtenleer :

- de uitoefening van alle activiteiten die behoren tot het beroep van klinisch bioloog, uitsluitend door haar vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de regels van de medische plichtenleer inzake de uitoefening van de geneeskunde

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts klinisch bioloog ;

- het inrichten van algemene. diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten ;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk ;

- het aanleggen van reserves, teneinde ;

* aile nodige apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk aan te schaffen,

* alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit; te oefenen, aan te schaffen ;

- de mogelijkheid scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn; disciplines aan de spits van de evolutie te blijven ;

- de vennootschap de inningen voor eigen rekening te laten uitvoeren..

Deze opsomming dient in de ruimste zin te worden beschouwd.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Rekening houdend met de bepalingen van de geneeskundige plichtenleer, het volledig uitoefenen van de geneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door de arts-vennoot. Alle honoraria zullen, geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap. De venncotschap mag reserves aanleggen teneinde alle materiaal, materieel en onroerende goederen te verwerven die noodzakelijk of nuttig zijn voor de', verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, doch uitsluitend als bijkomstig doel onder de nadrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijke karakter: van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het; ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te; gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd: worden door leningen.

I



NEERGELEGD

3 0 APR, 2013

RECiITBANK VAN OOl'f1ANDELGáfENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in de meest ruime zin alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken, voor zover zij verenigbaar zijn met haar karakter en de deontologie van de uitoefening van het beroep van arts-klinisch bioloog.

5° Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig Ingeschreven als volgt,

-voornoemde mevrouw Piette Anne, die verklaart inbreng te doen in geld van 18.600,00 euro, waarvoor 186 gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van tweelderde, waarvan thans 12.400,00 euro volstort werd

6° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap neemt aile verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2013.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist. De goedkeuring van de jaarrekening waarin de bezoldiging of het winstaandeel opgenomen zijn, geldt als goedkeuring van de bezoldiging of het winstaandeel.

De machten van de zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens

ernstige redenen. '

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon'zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd De algemene vergadering kan beslissen dat naast de terugbetaling van kosten en vacaties, aan de zaakvoerder een vaste bezoldiging toegekend wordt. Het zal toegelaten zijn de arts een normale vergoeding toe te kennen voor zijn gepresteerde diensten als arts.

8° De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand september, om twintig uur (20u00) ; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien alle vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen daarmee uitdrukkelijk instemmen kan de jaarvergadering op een ander tijdstip doch nooit later dan dertig juni gehouden worden. In voorkomend geval vermelden de notulen uitdrukkelijk dat de vergadering als gewone algemene vergadering of jaarvergadering bijeengekomen is.

Indien alle vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen op de vergadering aanwezig zijn, worden zij geacht te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien door de wet en de statuten, tenzij uitdrukkelijke vermelding in de notulen van de vergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Tot een statutenwijziging dient te worden besloten met eenparigheid van aan alle aandelen verbonden stemmen.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

In de gewone en bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht die te zijn van de statutaire algemene vergadering, op voorwaarde dat de door alle vennoten ondertekende schriftelijke beslissing ten laatste vijftien (15) dagen voor de statutaire datum de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

heeft bereikt. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste vijftien (15) dagen voor de datum van de statutaire algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt, Indien de laatste schriftelijke beslissing niet binnen die termijn is toegekomen, moeten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de ,in deze verklaring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige beslissing te komen, dan wel voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gevraagd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen váár die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

De vennoten, de houders van certificaten zoals vermeld in artikel 8 van onderhavige statuten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

90 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Voor zover wettelijk verplicht, stelt de zaakvoerder een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

10° Het batig saldo dat de resultatenrekening van de jaarrekening aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met meerderheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

Nochtans kan de algemene vergadering met éénparigheid van aan alle aandelen verbonden stemmen besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto- actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, Is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

11° Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgende artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september 2014,

En terstond komt de comparant bijeen in buitengewone algemene vergadering om het aantal zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan~

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot zaakvoerder, voomoemde mevrouw Anne Piette, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de artikelen 15 en volgende van de statuten.

Gebruik makende van haar machten, verklaart de zaakvoerder als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen met de macht elk afzonderlijk te handelen :

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap FISCAAL BURG GHESQUIERE, te Roeselare, Meensesteenweg 401

voor volgende welbepaalde doeleinden :

Voorbehouden r aâh het Belgisch Staatsblad -ilet voeren van alle communicatie en het vervullen van alle handelingen met en voor de diensten van het

ondernemingsloket en BTW, met het oog op de inschrijving.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.



Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd voor registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank

van Koophandel

Kelly Spelte

plaatsvervangend notaris van notaris Manuel Van Hoof,

te Gent-Zwijnaarde

tegelijk neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte met inbegrip van bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 23.09.2015 15596-0448-009

Coordonnées
DR. ANNE PIETTE, KLINISCH BIOLOOG

Adresse
DAGMAALHOF 10 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande