DR. BART VAN LIERDE, PEDIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BART VAN LIERDE, PEDIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.484.638

Publication

15/07/2014
ÿþ Mcd Woni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

04 jijZ14

Griffie

1111Bili

be

Sta

II

II

Ondernemingsnr : 0880.484.638

Benaming (voluit) Dr. BART VAN LIERDE

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledtig adres) : Ommegangstraat 60 - 9681 Nukerke (Maarkedal) Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE, te Ronse, op zevenentwintig

juni tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven

genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: naamswijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen zodat deze thans de naam "Dr.

BART VAN LIERDE, pediater" zal dragen.

TWEEDE BESLISSING: kennisname verslag en staat activa - passiva

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarbij een omstandige

verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap wordt gegeven, alsook

de staat van activa en passive afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien en ontslaat de

voorzitter van voorlezing ervan.

DERDE BESLISSING: doelswijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening, het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van de pediatrie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichten/eer.

Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel omvat

- Net inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake pediatrie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

2. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichten/eer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen verwerven en beheren. Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook Voor zover er meer dan één vennoot is, dienen beslissingen in verband met het in vesteringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De vennootschap kan bestuurder zijn van andere burgerlijke artsenvennootschappen, voor zover deze een gelijkaardig doel hebben en deze erkend zijn door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge I De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen vennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelifke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

VIERDE BESLISSING: uitkering dividend

De algemene vergadering beslist de beslissing van de buitengewone algemene vergadering te bekrachtigen en over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een dividend voor een bruto bedrag van DRIEHONDERD VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 316.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent zijnde EENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 31.500,00), of nog TWEEHONDERD DRIEËNTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 283.500,00) netto-dividend.

VIJFDE BESLISSING: Kennisname van het bankattest

Comparanten overhandigen mij, instrumenterende notaris een bankattest, afgeleverd door Belfius Bank op drieëntwintig juni tweeduizend veertien waaruit blijkt dat een bedrag van TWEEHONDERD DRIEËNTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 283.500,00) ter beschikking is gesteld van de vennootschap, op rekeningnummer BE03 0882 5310 1384.

Voormeld attest werd aan ondergetekende notaris overhandigd om bewaard te worden in haar dossier.

ZESDE BESLISSING: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde TWEEHONDERD DRIEÈN-TACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 283.500,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) te brengen op DRIEHONDERD EN TWEE DUIZEND HONDERD EURO (¬ 302.100,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door de incorporatie van de kapitaalverhoging de fractiewaarde van de aandelen te verhogen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

De kapitaalverhoging wordt onderschreven en volstort door de enige aandeelhouder voornoemd in verhouding tot zijn rechten. Er wordt beslist om geen nieuwe aandelen te creëren doch door de incorporatie van de kapitaalverhoging de instrinsieke waarde/fractiewaarde van de aandelen te verhogen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien ln artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van TWEEHONDERD DRIEËNTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 283.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op DRIEHONDERD EN TWEE DUIZEND HONDERD EURO (¬ 302.100,00).

ACHTSTE BESLISSING: Opheffing statutair zaakvoerderschap en benoeming gewoon zaakvoerder

De vergadering beslist om de heer VAN LIERDE Bart, voornoemd, te ontslaan als statutair zaakvoerder en het statutair zaakvoerderschap op te heffen en ten dien einde de statuten overeenkomstig aan te passen.

De vergadering beslist verder om de heer VAN LIERDE Bart, voornoemd, te benoemen tot gewoon zaakvoerder.

De heer VAN LIERDE Bart, voornoemd, hier aanwezig en alhier tussenkomend verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige beperking waardoor hij zijn mandaat niet zou kunnen uitoefenen.

NEGENDE BESLISSING: Opheffing statuten en vervanging door nieuwe statuten

De vergadering beslist tot de opheffing van de statuten en de vervanging door integraal nieuwe statuten, rekening houdend met de eerder genomen beslissingen inzake naam, doel en kapitaal om deze aan te passen aan het wetboek vennootschappen onder meer inzake ontbinding en vereffening en de nieuwe deontologische bepalingen opgelegd door de Orde der Geneesheren, zonder voor het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge " overige te raken aan de bepalingen betreffende zetel, duur, boekjaar, jaarrekening en

winstverdeling.

De statuten zullen thans luiden ais volgt:

Naam.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "Dr. BART VAN LIERDE, pediater".

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9681 Maarkedal, Ommegangstraat 60.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied

of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing

wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de

zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het

Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad

van de Orde der Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring van de

Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van het bevoegd orgaan,

hiertoe overgaan.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening, het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van de pediatrie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

1-tat doet onwat

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake pediatrie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

2. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen verwerven en beheren. Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Voor zover er meer dan één vennoot is, dienen beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De vennootschap kan bestuurder zijn van andere burgerlijke artsenvennootschappen, voor zover deze een gelijkaardig doel hebben en deze erkend zijn door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks aile verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd en tweeduizend honderd euro (¬ 302.100,00).

Het is verdeeld in zevenhonderd vierenveertig (744) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vierenveertigste (1/744ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften

Het gehele kapitaal is geplaatst.

Aansprakelijkheid

Elke vennoot is persoonlijk burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

ledere partij dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een vennoot die het voorwerp uitmaakt van een tuchtrechtelijke schorsing verliest de voordelen van de associatie voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats een vervanger aanstellen.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar en onsplitsbaar. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel, waarin wordt aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, alsmede het getal van de hem toe-behorende aandelen,

20 de aantekening van de gedane stortingen,

30 de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een cerfiticaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Kunnen enkel vennoot worden: artsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard.

De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts-vennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk verantwoordelijk zijn. Het aandelenbezit der vennoten dient zich, ook na kapitaalsverhoging of  vermindering of na overdracht van aandelen onder levenden of wegens overlijden, steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Benoeming, ontslag van de zaakvoerder

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot de uitoefening van zijn/hun medische activiteit.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

I . 4 Zo de enige vennoot-arts de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge algemene vergadering er anders over beslist.

Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of

dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten .

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht. Gewone, Bilzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de vierde zaterdag van de maand december om tien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

Vertegenwoordigers van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik op aandelen

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Boeklaar - inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een jaarverslag op waarin hij (zij) zijn (hun) bestuur verantwoordt (verantwcorden).

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet warden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht,

worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste

in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zef worden

gereserveerd.

Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van

de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan

voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Batig saldo van de vereffening.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa

zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun

aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Diversen

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het

karakter van statutaire bepaling.

Bovendien zijn de artsen-vennoten gehouden de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te

eerbiedigen.

Deze worden geacht integraal deel uit te maken van de statuten.

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgefegd aan

de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

TIENDE BESLISSING: Volmacht/coördinatie

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van

de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen

beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden

ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%)

van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

S d

behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - VenthIrs

- gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passive afgesloten op 31/10/2013



^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerwroordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0516-016
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.12.2014, NGL 14.01.2015 15012-0024-016
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.01.2013, NGL 29.01.2013 13018-0116-015
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.11.2011, NGL 05.01.2012 12002-0409-015
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 06.01.2011 11004-0301-016
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 07.01.2010 10008-0395-015
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 23.01.2009 09021-0170-015
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 05.01.2008, NGL 31.01.2008 08037-0117-015

Coordonnées
DR. BART VAN LIERDE, PEDIATER

Adresse
OMMEGANGSTRAAT 60 9681 NUKERKE

Code postal : 9681
Localité : Nukerke
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande