DR. CAROLINE LAMOT ONCOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CAROLINE LAMOT ONCOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.571.351

Publication

31/12/2013
ÿþ111111111 ill11111 Hill

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Mol 11.1

Ondernemingsnr 0502.571.351

" Benaming

(voluit): Dr. Caroline Lamot Oncologie

(verkort) ;

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leemstraat 23, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op 11 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Caroline Lamot Oncologie", met zetel te 9820 Merelbeke, Leemstraat 23, ondernemingsnummer 0502.571.351 RPR Gent, volgende beslissingen met één parigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD,

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vierenzeventigduizend vierhonderd euro (E 74.400,00), som het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) te brengen op drieënnegentigduizend euro. (¬ 93.000,00), door inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLISSING - BANKATTEST INSCHRIJVING EN VOLSTORTING -VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat het bedrag van de voormelde kapitaarsverhoging zich vanaf nu ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt op een bijzondere rekening met nummer BE86 0017 1390 7750 onder 'Kapitaalverhoging van de vennootschap Dr. Caroline Lamot Oncologie', zoals blijkt uit het bankattest van de BNP Paribas Fortis nv bank de dato 9 december 2013 dat door ondergetekende notaris in het dossier zal worden bewaard.

De vennoten hebben volledig ingeschreven in verhouding tot hun aandelenbezit op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging werd ' volledig volstort.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

' Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans drieënnegentigduizend euro (¬ 93.000,00), volledig volstort en

is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigend,

" DERDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

" De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuterj te wijzigen om het in overeenstemming te brengen

met de genonrien besluiten en wel als volgt:

"ARTIKEL VIJF.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieënnegentigduizend euro (E 93.000,00), vertdeeld in

honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-de gecoördineerde statuten.

Geassocieerd Notaris Anne Pede.

Merelbeke-Bottelare.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

en de

31/01/2013
ÿþ Mac! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1141,111111111Ï11111

L bel

ai

Be Sta

NEERGELEGD

17 lAti. 2on

REC~ TE GENT

KOOPHA

Ondernemingsnr :.5.0 . 5 -4 . 3 5fi

Benaming

(voluit) : Dr. Caroline Lamot Oncologie

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemstraat 23, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op 07/01/2013, dat:

* Mevrouw LAMOT Caroline Rita Andrea, geboren te Gent op vierentwintig juli negentienhonderd achtenzeventig, met rijksregistemummer 78.07.24-040.54, echtgenote van de heer Deleu Ruben Albert Marcel, samenwonende te 9820 Merelbeke, Leemstraat 23.

Gehuwd te Gent op één september tweeduizend en zes onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris François BOUCKAERT te Oosterzele op zestien augustus tweeduizend en zes, welk stelsel volgens verklaring tot op heden niet werd gewijzigd.

* een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur heeft opgericht vanaf heden onder de naam van "Dr. Caroline Lamot Oncologie", met zetel te 9820 Merelbeke, Leemstraat 23; waarvan het kapitaal 18.600,00 ¬ bedraagt, verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal; door mevrouw Caroline LAMOT werd ingeschreven op honderd zesentachtig (186) aandelen.

* De aandelen waarop zij heeft ingeschreven zijn volgestort tot beloop van 12.400,00 ¬ welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van BNP Paribas Fortis te Scheldewindeke dd. 30/11/2012 dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

* De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar en onsplitsbaar. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel.

Kunnen enkel vennoot worden: artsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard.

* De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van volgende activiteiten:

1. De uitoefening van de volledige praktijk geneeskunde op het stuk van de pediatrie door de artsenvennoten die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is.

3. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

4. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

5. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de arts-vennoot.

6. De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan alle medische plichtenleer en zonder afbreuk te doen aan het burgerlijk karakter van de vennootschap, als goed huisvader beleggingen doen zowel van roerende als van onroerende aard.

7. De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefui van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8, Het occasioneel verstrekken van onderwijs, het geven van lezingen, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen en studiereizen in verband met voormelde beroepsactiviteit, het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

De vennootschap kan, doch enkel als bijkomstig doel, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig bezit, beheer, instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend of onroerend patrimonium, eventueel gefinancierd door leningen, zonder dat dit op gene mate de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt en zonder het burgerlijke karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de beslissingen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag aldus beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren: onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen,

Zij zal zelfs de oprichting van vennootschappen mogen bevorderen, investeringen verrichten of mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten

d1D met andere artsen of niet derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap zal elle bestuursopdrachten, mandaten van vereffenaar, mandaten en functies die

rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, mogen uitoefenen.

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot de uitoefening van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Dokter Caroline Lamot, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten, Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot

r-+ volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

M Zo de enige vennoot-arts de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de

algemene vergadering er anders over beslist.

et

De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek

et van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

et

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

.r:1 verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om tebesluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in het algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan v'ijfentw'intigduizend euro (¬ 25.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt,

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een

et

reeks bepaalde niet-medische handelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor

pq een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

* De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van vennootschappen of van de statuten, Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk,

* De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de eerste dag van juni om achttien uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen; zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerders en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerders tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten.

* Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet" gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst,

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in blote eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Elke vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering kunnen geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet, de medische deontologie of de statuten een groter aanwezigheidsquorum vereisen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven,

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt, Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden ais stemmen tegen beschouwd.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek Vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren

* Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op éénendertig december erna.

* Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend einder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

* De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist vocr de wijziging van de statuten,

De. vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Ingevolge de artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal de rechtbank pas overgaan tot homologatie nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. Indien de bevoegde rechtbank de homologatie weigert, stelt zij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting,

* De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling; zij zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien zijn de geneesheren-vennoten gehouden de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen. Deze worden geacht integraal deel uit te maken van de statuten.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-+zen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

* SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

COMMISSARIS

Comparante verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt Sen dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk controleorgaan.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op één juni tweeduizend en veertien om achttien uur. BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichtster verleent bij deze bijzondere volmacht voor het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het rechtspersonenregister (RPR), het ondememingsloket, fiscale adrpinistraties, de registratie-commissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en andere fiscale- en diverse administraties met het oog op alle latere wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen, aan BVBA Trofisk, vertegenwoordigd door de heer Chris Ballyn, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke,. Hundelgemsesteenweg 19, evenals aan haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen aile verbintenissen aangegaan sinds 1 oktober 2012 over te nemen welke haar oprichtster en/of zaakvoerster voor haar rekening heeft gesteld.

Comparante erkent dat ondergetekende notaris haar aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zat zijn verscheidene voorwaarden te vervullen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÔR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Voor-iYehoeideen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liet BelgisehStaatbiad 31701/20'13

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 26.07.2016 16357-0007-012

Coordonnées
DR. CAROLINE LAMOT ONCOLOGIE

Adresse
LEEMSTRAAT 23 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande