DR. CHANTAL BAERTSOEN, GASTRO-ENTEROLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CHANTAL BAERTSOEN, GASTRO-ENTEROLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.497.613

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 24.09.2014 14600-0169-009
23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 20.08.2013 13440-0314-009
06/06/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~YI II I II I 1H III I I1 I IN II

*11083909*

bel

a, t3i St

Rechtsvoren : BURGELIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9810 NAZARETH, WARANDESTRAAT 98A

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING

Uit een akte verleden voor Xavier DEWEER, notaris te Zulle met standplaats Olsene, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven; onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent op 23 mei 2011, blijkt dat:

Mevrouw BAERTSOEN, Chantal Carine Leopoldine, geboren te Deinze op twintig februari', negentienhonderd zesenzeventig, identiteitskaart nummer 591-0111032-69, ongehuwd, gedomicilieerd te 9810: Nazareth, Warandestraat 98A;

Die verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd in de stad Gent op achttien' maart tweeduizend en negen;

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Dr. Chantal Baertsoen, gastro-enteroloog, waarvan de zetel:: gevestigd is te 9810 Nazareth, Warandestraat 98A, en waarvan het volledig geplaatst kapitaal achttienduizend; zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen? zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste. (1/186ste) van het kapitaal.

Samenstelling kapitaal (plaatsing en storting van het kapitaal)

De comparante verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,; maar elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De comparante schrijft in op de honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor achttienduizend: zeshonderd euro (¬ 18.600,00), die zij volledig volstort in speciën.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ ! 18.600,00).

Vaststelling van de deponering

De ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). voorafgaand aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen,: gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE 08 9730 2108 5713 bij de naamloze vennootschap Argenta Spaarbank met zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 49-53, zoals blijkt uit een door:

voormelde financiële instelling op elf mei tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Overname van verbintenissen

De comparante verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 Van het Wetboek van: Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van: koophandel.

STATUTEN

Vervolgens heeft de comparante verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen waaruit: hierna een uittreksel volgt:

Aard - naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: Dr. Chantal Baertsoen, gastro-enteroloog.

Ondernemingsnr : o i 3 6 " Benaming

(voluit)

4 91- 6'43

Dr. Chantal Baertsoen, gastro-enteroloog

NEERGELEGD



2 4 -05- 2011

RECHTBANK VAN KOOPH , Q E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Krachtens artikel 163§4 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, moet de professionele

eenpersoonsvennootschap bij het naar buiten treden de rechtsvorm vermelden alsook de naam van de arts en

het uitgeoefend specialisme.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth, Warandestraat 98/A.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel

hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, dat voorafgaandelijk za! bekendgemaakt worden aan

de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, waartoe de enige vennoot of meerderheid van de vennoten

behoort, alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de gastro-enterologie, door de artsen-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, volgens de deontologie zoals bepaald of zal bepaald worden door de raad van de Orde van Geneesheren.

2. Het beheer en het ter beschikking stellen aan de artsen van de volledige materiële infrastructuur, zo-'wel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de uitoefening van voornoemde praktijk waar te maken en om zich te documenteren of bij te scholen ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

3. De mogelijkheden scheppen om de artsen toe te laten zich verder te bekwamen in hun discipline en aan de spits van de evolutie te blijven. De vennootschap mag met andere artsen of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een arts verboden zijn.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan fusioneren met andere vennootschappen met hetzelfde doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit een bijkomstig doel betreft dat ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het beleggen en investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de medische plichtenleer.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap verkrijgt slechts rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en die geacht worden het beroep van arts uit te oefenen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering of door de statuten.

Bevoegdheden

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle daden van dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders, dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden aanwezig is. Beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtékend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen is aantekening gedaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij meerdere zaakvoerders wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder af-'zonderlijk.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) niet-medische bevoegdheid ten titel van bijzondere tijdelijke volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn.

De zaakvoerder is daarenboven als vennoot, persoonlijk, burgerrechtelijk, strafrechtelijk, en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor de gevolgen van zijn specifieke professionele fouten en voor de inbreuken op de Geneeskundige Plichtenleer.

Het is de zaakvoerders en de vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan of belangen te hebben in ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren, of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Bezoldiging

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Als arts wordt zij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed.

Controle

De vennoot, en indien er meerdere zijn, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en

controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Verdaging van de vergadering

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tevens kan elke andere algemene vergadering, tijdens de zitting door de zaakvoerder (s) met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak.

Schriftelijke algemene vergadering

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, commissarissen, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Notulen

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in de notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die er om verzoeken.

Afschriften van de notulen worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen tegenover derden, zoals bepaald in onderhavige statuten.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De notulen moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

Beraadslaging

1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten warden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden. Elke vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

3. Behalve de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Wijziging aan de statuten en wijziging aan het maatschappelijk doel zal moeten gebeuren met de bijzondere meerderheden die de wet voorziet op het ogenblik van die wijziging.

Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst - Reserve

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist.

Ontbinding - Benoeming van de vereffenaars

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening gedaan door de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is of zijn, tenzij de algemene vergadering zou beslissen een of meer vereffenaars te benoemen; Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Voor zover een extern vereffenaar is aangesteld geworden, zal zijn vereffeningsopdracht nooit betrekking kunnen hebben op dat gedeelte van de vereffeningswerkzaamheden die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van vennoten/artsen.

Conform de Code van geneeskundige plichtenleer, zal de algemene vergadering, naast de externe vereffenaar, bovendien een vereffenaar-arts, benoemen met als opdracht de vereffeningswerkzaamheden uit te voeren, die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten/artsen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bij ontstentenis van beslissing van de algemene vergadering zal de bevoegdheid der vereffenaars zo ruim mogelijk zijn als alsdan wettelijk mogelijk.

Wijze van vereffening

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht, en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming van zaakvoerder - Bezoldiging

Onmiddellijk heeft de oprichtster beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van haar medische activiteiten:

mevrouw BAERTSOEN, Chantal, gedomicilieerd te 9810 Nazareth, Warandestraat 98/A, die dit mandaat aanvaardt en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zojuist benoemde zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Controle

De comparante verklaart dat de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, gezien uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet zal voldoen aan de criteria van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

4. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur

in het jaar tweeduizend en dertien.

5. Volmacht

Vcor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De oprichtster geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOLÁFISK, met maatschappelijke zetel le 2150 Borsbeek, Frans Beirenslaan 233, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale en sociale wetgeving.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) Xavier Deweer, notaris.

Tevens neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de oprichtingsakte; gelijkvormig analytisch uittreksel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanicheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)njen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.09.2015 15619-0142-009
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 26.08.2016 16486-0294-009

Coordonnées
DR. CHANTAL BAERTSOEN, GASTRO-ENTEROLOOG

Adresse
WARANDESTRAAT 98A 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande