DR. COESSENS JAN - PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. COESSENS JAN - PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.134.807

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 30.06.2014 14263-0539-010
21/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11306775*

Neergelegd

17-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841134807

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DR. COESSENS JAN - PSYCHIATER

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9790 Wortegem-Petegem (Ooike), Karmstraat(O.) 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Yves Tytgat te Gent op tien november tweeduizend elf, dat door:

De heer COESSENS Jan Maria Julien Madeleine, wonende te 9790 Wortegem-Petegem (Ooike), Karmstraat 13.

Een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "DR. COESSENS JAN - PSYCHIATER", met maatschappelijke zetel te 9790 Wortegem-Petegem (Ooike), Karmstraat(O.) 13 en als maatschappelijk doel:

- de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten, in het bijzonder psychiatrie, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

- zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur.

- de activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren.

- de vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een arts verboden zijn.

- de vennootschap zal niet zelf de geneeskunde uitoefenen; dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is. - de arts-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

* De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600

EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van

waarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven door de oprichter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

* Het kapitaal is slechts voor twee/derden, hetzij TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro NUL cent (¬ 12.400,00), volgestort.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd voor de maximale duur van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

* Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bevoegdheid van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij alle postverrichtingen mag stellen, en dus onder andere het openen en beheren van een postchequerekening, het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postmandaten en dergelijke en dus in 't algemeen alle handelingen die worden uitgevoerd door de Regie der Posterijen.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

* Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van tien jaar:

- De heer COESSENS Jan, wonende te 9790 Wortegem-Petegem (Ooike), Karmstraat(O.) 13.

- Mevrouw LATEUR Valerie, wonende te 9790 Wortegem-Petegem (Ooike), Karmstraat(O.) 13. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

Mevrouw LATEUR zal enkel optreden om de onroerende en roerende goederen van de vennootschap te behartigen, en zij zal in geen enkel opzicht deelnemen aan de medische activiteiten van haar man.

* De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen. Daartoe zal de zaakvoerder met een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De zaakvoerders kunnen eveneens onderling schriftelijke besluiten nemen.

* De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om negentien uur ter zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

* De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

* Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar.

Indien de wet een einddatum verplicht oplegt, zal het lopend boekjaar automatisch verlengd worden tot die datum.

* Het eerste boekjaar begint te lopen op tien november tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

* In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld vóór de oprichting van de vennootschap sedert 1 juli 2011, dit onder schorsende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

* De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

* De zaakvoerders stellen de uitkeerbare winst vast, conform de wet.

Op deze winst wordt jaarlijks opgenomen:

- vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is.

- een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander reservefonds wordt aangewend.

Het saldo, zo er één is, wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen. VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elke zaakvoerder en aan de heer Wijnen Jan Cyriel Rik, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Kruiswegstraat 13, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen;

- de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting

over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- volmacht

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0131-010

Coordonnées
DR. COESSENS JAN - PSYCHIATER

Adresse
KARMSTRAAT 13 9790 OOIKE(WORT.-PETEGEM)

Code postal : 9790
Localité : Ooike
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande