DR. CROONENBORGHS GARMT, ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CROONENBORGHS GARMT, ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.191.810

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 24.01.2014 14015-0331-010
01/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.191.810

Benaming

(voluit): B.V.B.A. Dr. Croonenborghs Garmt, anesthesie

(verkort) :

tV CUJ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaver 75 - 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders/vennoten gehouden op 20 september 2014:

1 Zetelverplaatsing

In toepassing van de statuten, beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel van de

vennootschap met ingang vanaf 20 september 2014 te verplaatsen

Van : Gaver 75 - 9290 Berlare

Naar : Morgenster 23  9250 Waasmunster

2.Bijzonder mandaat

De enige vennoot stelt aan als bijzonder gevolmachtigde met macht tot indeplaatsstelling, Fiscaa Accountancy Kantoor BVBA, Westelsebaan 178 te 3271 Averbode met ondernemingsnummer 0419.406,719.

Er wordt een bijzonder mandaat verleend aan Fak BVBA om de verplaatsing van de maatschappelijke zete ter publicatie in het Belgisch Staatsblad neer te leggen.

Rit besluit wordt genomen door de enige vennoot

Patrick Verbeeck

Lasthebber

b;V:iolrolgoulireceteh 1 11111111 111111 111111 111111

st"tsbia *14215344*

GRIFFIF Rt=r`.HTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 NOV, 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 29.12.2014 14709-0109-010
10/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

nnod 2.0

L.[5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de - te

,te

Ondememingsnr : e, A y A. rg 4 0

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. Dr. Croonenborghs Garmt, anesthesie

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaver 75, 9290 Berlare

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de akte verleden voor notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 15 december 2011 (nog te registreren); houdende de oprichting van een burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOOT: de heer Croonenborghs Garmt Lieven Jenny, wonende te 9290 Berlare, Gaver 75;

2. NAAM-RECHTSVORM : B.V.B.A. Dr. Croonenborghs Garmt, anesthesie - Burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. ZETEL: 9290 Berlare, Gaver 75

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van deelspecialiteit anesthesie in

naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige

plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim;

Enkel artsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren en die in het kader van de

vennootschap hun medische activiteiten actief uitoefenen of zullen uitoefenen, zijn toegelaten als vennoot.

De arts-vennoot verbindt zich ertoe haar volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

- het rechtstreeks ontvangen voor eigen rekening van alle verschuldigde honoraria; het ter beschikking stellen van de nodige middelen en het scheppen van mogelijkheden om de artsvennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkbeoefening mogelijk te maken;

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig en/of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van, artsen-vennoten;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en', transportmiddelen, noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van voormelde medische disciplines;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met voormelde: medische disciplines;

- alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te' bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deelnemen in en/of samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de' vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap heeft tot bijkomstig doel:

-het met eigen of vreemd kapitaal beleggen in roerende en onroerende goederen;

-het met eigen middelen verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen.

Dit bijkomstig doel onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate en op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het

Ah.! 0 0PHANDI=~L

2 DEC 2011

DENDERMONDE

r

III

+1200]361`

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

ontwikkelen van welke commerciële activiteit dan ook. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, moeten de beslissingen in verband met het investeringsbeleid gebeuren met unanimiteit van stemmen.

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6. KAPITAAL  18.600,00 EURO verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van 12.500 EURO.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

8. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens activiteiten. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot een hernieuwbare termijn van zes jaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden, dit mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke bepekte omvang van zijn mandaat.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van zijn medische activiteit, de heer Croonenborghs Garmt, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, en die verklaart deze opdracht te aanvaarden. Deze opdracht is onbezoldigd.

De statutaire zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken. Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 juli tot 30 juni van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2013, Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld ais volgt:

1. ten minste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die éénitiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

10. JAARVERGADERING  laatste vrijdag van november om 18 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van november 2013 om 18 uur.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo

Voor-behoL Pie ,

aan het '

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. CROONENBORGHS GARMT, ANESTHESIE

Adresse
MORGENSTER 23 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande