DR. DAVID COLLE NEUROCHIRURG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DAVID COLLE NEUROCHIRURG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.980.605

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

artsvennoot, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regelen van de medische deontologie, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De beroepsaansprakelijkheid van de artsvennoot is onbeperkt.

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsvennoot; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, de aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, de mogelijkheid scheppen om de artsvennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de geneeskunde in al haar facetten te volgen; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de regelen van medische deontologie terzake en na voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het oordeelkundige beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren en verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien (14.00) uur. Indien deze dag een feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag. - De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen, de medische deontologie en de statuten. Ieder aandeel geeft recht op één stem. - De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen. Daartoe zal door de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.- Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd. - Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Overgangsbepalingen:

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend vijftien om veertien (14.00) uur.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: De heer COLLE David, voornoemd. Die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zijn mandaat is voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap en bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, woonstkeuze doende te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, of eenieder erkend Ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

5. Overname verbintenissen. De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één april tweeduizend veertien.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Tesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Notaris L. Vermeulen

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. DAVID COLLE NEUROCHIRURG

Adresse
RIVIERSTRAAT 10 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande