DR. DAVID THUER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DAVID THUER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.704.693

Publication

26/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-06-2014

Griffie

*14305722*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0554704693

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. David Thüer

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door notaris Benoit DE KESEL te Kruibeke op vierentwintig juni tweeduizend veertien, die ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat:

 De heer THÜER David Edouard, wonende te 9240 Zele, Dijkstraat 7, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Dijkstraat 7, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde.

Naam:

"Dr. David Thüer".

Doel:

De uitoefening van de geneeskunde met discipline urologie, door de geneesheer-vennoten ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, de erelonen en de uitkeringen van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap. De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

1. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

2. Het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een arts-vennoot of arts-vennoten.

3. Het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

4. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

5. Het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene geneeskunde.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk

Onderwerp akte :

Dijkstraat 7 9240 Zele

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) per aandeel.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën, die ¬ 12.400,00 volstort voor honderd (100) aandelen; zijn nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus zesduizend tweehonderd euro;

Deze inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING België nv.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten of vennoten  éénpersoons professionele artsenvennootschappen.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn zijn bevoegdheden beperkt tot niet-medische zaken. Bijkomend moet er dan een geneesheer worden benoemd voor de afhandeling van de medische zaken.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap waarin zij is toegetreden, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten met inachtname van de maximumtermijn van tien jaar. Het mandaat is herkiesbaar.

Bevoegdheden.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om alle handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Beslissingen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Nettowinst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van juni om achttien uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten. 3.De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

- de heer THÜER David, voornoemd.

Zijn mandaat is geldig voor de duur van de activiteit in de vennootschap.

Volmacht:

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld,  ACCOVA burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om voor en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW, RSZ en alle andere administraties, en daartoe alle documenten op te stellen en te ondertekenen.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, enkel dienstig voor de rechtbank van koophandel-

de notaris

Coordonnées
DR. DAVID THUER

Adresse
DIJKSTRAAT 7 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande