DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.249.766

Publication

24/07/2014
ÿþ nwe woN 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bi sta i

II iu



NEERGELEGD

RECHTBANK VAN

KOOPHAittl,jife CENT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Luc Roegiers, geassocieerd Notaris te Wachtebeke op 10 juli 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE" met zetel te 9820 Merelbeke, Guide Gezellelaan 25 is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zes en twintig duizend euro (26.000,00 ¬ ) om het te brengen van zes en twintigduizend euro (26.000,00 ¬ ) naar twee en vijftigduizend euro (52.000,00 ¬ ) door de inbreng van geld. Mevrouw De Waele Stefanie, voornoemd, verklaart, in te schrijven op deze kapitaalverhoging ten belope van zes en twintig duizend euro (26.000,00 ¬ ), waarvoor haar zes en twintig (26) nieuwe aandelen toegekend worden met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) elk. De nieuwe aandelen worden volstort ten bedrage van één/vijfde, zijnde voor een bedrag van vijfduizend tweehonderd euro (5.200,00 EUR).Overeenkomstig artikel 311 Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld ten belope van vijfduizend tweehonderd euro (5.200,00 EUR), véór het verlijden van onderhavige akte gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap onder nummer BE05 9731 1775 2475 bij Argenta Spaarbank. Dit blijkt uit een bewijs van deponering opgemaakt op 4 juli 2014 door dat door mij, notaris, bewaard wordt, overeenkomstig de voorschriften van artikel 311 Wetboek van Vennootschappen.

Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalsverhoging worden zes en twintig (26) nieuwe aandelen gecreëerd met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) elk van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun inschrijving.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee en vijftigduizend euro (¬ 52.000,00) en wordt vertegenwoordigd door twee en vijftig (52) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) elk. Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en gestort ten belope van één en dertigduizend tweehonderd euro (¬ 31.200,00)"

Derde beslissing

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende Notaris akte te nemen dat ingevolge de hierboven gedane inschrijving in geld, op de verhoging van kapitaal volledig ingeschreven werd; dat het maatschappelijk kapitaal werkelijk werd gebracht op twee en vijftigduizend euro (52.000,00 ¬ ) en vertegenwoordigd is door twee en vijftig (52) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) elk. Dat bijgevolg de wijziging van de statuten definitief is,

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder alsook aan ondergetekende notaris om de voorgaande beslissingen uit te voeren om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Luc Roegiers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0502.249.766

Benaming

(voluit) : "DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE"

(verkort) :

Rechtsvorm : de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9820 Merelbeke, Guide Gezellelaan 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift de dato 10 juli 2014 en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~.~»~. ggi

Mid Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*13011133*

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Guido Gezellelaan 25 te 9820 MERELBEKE

(voSSedig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte, verleden voor mij, meester Luc ROEGIERS, notaris te Wachtebeke, op 3 januari 2013, te registreren, blijkt dat:

Mevrouw DE WAELE Stefanie An Jan, arts/geneesheer-specialist, geboren te Gent op 25 augustus 1980, nummer identiteitskaart 590.1839887.17, nationaal nummer 80.08.25-052.61, echtgenote van de heer Wouter Chris Jan Emiel HUYSSE, wonende te 9820 Merelbeke, Guido Gezellelaan 25, een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE":

* Zetel: 9820 Merelbeke, Guido Gezellelaan 25,

* De kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook en onder welke vorm ook, welke voor rekening vallen van de vennootschap of te haren laste worden gelegd, wegens haar oprichting, bedragen ongeveer duizend tweehonderd vijfenveertig euro (E 1.245,00) euro.

* Het kapitaal bedraagt ZESENTWINTIGDUIZEND EURO (E 26.000,00) vertegenwoordigd door zesentwintig (26) aandelen met aanduiding van nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De 26 aandelen werden als volgt onderschreven: door voornoemde mevrouw DE WAELE Stefanie: alle 26 aandelen,

De oprichter verklaart en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 26.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Argenta Spaarbank NV. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

* Statuten:

I. BENAMING.AARD.VORM _ ZETEL  VOORWERP  DUUR.

ARTIKEL 1 BENAMING. AARD. VORM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke proffessionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam: "DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE", ARTIKEL 2 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Guido Gezellelaan 25, 9820 Merelbeke.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in België door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, doch mits respect van de taalwetgeving,

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt door toedoen van de zaakvoerder en wordt tevens voorafgaandelijk ter kennis gebracht aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waartoe de enige vennoot of de meerderheid van de vennoten behoort.

ARTIKEL 3 MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de medische oncologie met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoten-geneesheren. Zij beoogt de uitoefening van het beroep voor de vennoten te vergemakkelijken en de kwaliteit der prestaties en de doeltreffendheid der verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor voor-noemde praktijk aankopen, huren of invoeren. Zij mag een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en de verdeling der erelonen.

0S0,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

L Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag optreden als lesgever en organisator van voordrachten, seminaries en opleidingen.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende handelingen verrichtingen, die rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschap-'pelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

In dit kader mag de vennootschap deelnemen in verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in overeenstemming met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in .hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in de uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte conclusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van de door hem beoefende specialiteit, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

De geneesheren- vennoten verbinden er zich toe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

Overeenkomsten die door geneesheren niet mogen worden gesloten, hetzij niet andere geneesheren, hetzij met derden, mogen ook door de vennootschap niet worden aangegaan.

ARTIKEL4 DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan ze slechts vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering met gekwalificeerde meerderheid.

De vennootschap mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die haar duur overtreft,

11, KAPITAAL  AANDELEN.

ARTIKEL 5 AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zesentwintigduizend euro (¬ 26.000,00) en wordt vertegenwoordigd door zesentwintig (26) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) elk, Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en gestort ten belope van zesentwintigduizend euro (¬ 26.000,00).

Er bestaat slechts één soort aandelen, namelijk kapitaalsaandelen met stemrecht,

Alle aandelen zijn op naam. In de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden; elke overdracht of overgang van aandelen geldt slechts vanaf de geldige inschrijving in dit register.

De aandelen zijn ten overstaan van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de vereffening.

VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN. PARTICIPATIES.

11 De vennootschap mag niet op haar eigen aandelen inschrijven, noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks (Artikel 304 Wetboek Vennootschappen),

2/ Omtrent eventuele verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen, beslist principieel de algemene vergadering. De vennootschapswet is van toepassing (Artikel 321 en volgende Wetboek Vennootschappen).

De vennootschapswet voorziet dat alle rechten, verbonden aan door de vennootschap verkregen eigen aandelen geschorst blijven tot hun vervreemding.

Met betrekking tot wederzijdse deelnemingen wordt verwezen naar de inhoud van artikel 632 van het Wetboek Vennootschappen.

STORTINGSPLICHT  niet volstorte aandelen

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar,

De bij- of volstorting wordt aan de vennoten opgevraagd door de zaakvoerder, op een door hem te bepalen tijd-'stip, bij aangetekend schrijven met opgave van de rekening waarop de betaling bij uitsluiting dient te gebeuren.

Elke vennoot komt in verzuim, door het enkel verstrijken van termijn, bepaald in de opvragingsbrief, en zal van rechtswege, vanaf die datum aan de vennootschap een rente verschuldigd zijn te berekenen aan de wettelijke intrestvoet, vermeerderd met twee procent. Tevens wordt bij verzuim de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen, waarop de opvraging betrekking heeft, van rechtswege geschorst.

ARTIKEL 6 WIJZIGING VAN HET KAPITAAL

1/ De algemene vergadering beslist over elke wijziging van het maatschappelijk kapitaal, overeenkomstig de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

Bij elke kapitaalsverhoging door inbreng in specimen, moeten de nieuwe aandelen bij voorkeur aangeboden worden aan de bestaande vennoten in de verhouding tot het aantal aandelen dat elk van hen bezit op dat ogenblik en dit gedurende een periode van minstens 15 dagen te rekenen vanaf de openstelling van de onderschrijvingsperiode. De algemene vergadering bepaalt de duur van deze periode,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij kapitaalsverhoging door inbreng, anders dan in geld, is het wetboek vennootschapsrecht van toepassing ( Art 302 en volgende van het Wetboek Vennootschappen)

De intekenaars op de kapitaalsverhoging dienen te voldoen aan de waarden om vennoot te worden.

2/ De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het onderwerp uitmaken van een inbreng in of overdracht (quasi- inbreng) aan een geneesheren-vennootschap.

Dergelijke inbreng of overdracht moet schriftelijk worden vastgelegd en voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Zij mag geen afbreuk doen aan deontologische verplichtingen van geneesheren.

ARTIKEL 7 OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan artsen ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneerheren en die in het kader van de ven-nootschap hun volledige geneeskundige aotiviteit zal uitoefenen en mits eenparige goedkeuring door de bestaande vennoten.

Ingeval de overdracht geweigerd wordt door de overblijvende vennoten, zullen deze laatsten verplicht zijn de waarde van de over te dragen aandelen uit te keren..

Het aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden tot hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Ingeval van overlijden mogen de aandelen van een vennoot op straffe van nietigheid niet overgaan dan aan een andere arts in de oncologie.

Ingeval van overlijden van een vennoot worden de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, vennoot mits zij met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden aanvaard. Diegene die de vereiste hoedanigheid niet bezitten of die door de bestaande vennoten worden geweigerd als vennoot hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen.

Indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, wordt tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen, dit alles zoals bepaald in artikel 5 van de statuten.

Het overlijden van een enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere geneesheer kan het doel van de vennootschap niet meer verwezenlijkt worden en blijft de bedrijvigheid beperkt tot het bestuur en het in stand houden van de goederen van de vennootschap.

ARTIKEL 8 WAARDEBEPALING VAN DE AANDELEN

De waarde van de aandelen ingeval van overdracht onder levenden en ingeval van overdracht bij overlijden, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde wordt vastgesteld rekening houdende met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elemen''ten die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden.

De waarde van de aandelen zal bij ontstentenis van akkoord bepaald worden volgens de gebruikelijke normen inzake de waardebepaling van aandelen, door een accountant, lid van het "instituut der Accountants", Bij onenigheid zal de waarde bepaald worden door twee accountants, leden van het "Instituut der Accountants,"

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij meningsverschillen tussen deze accountants zal door een deskundige beslist worden, die op verzoek van de meest gerede partij aangewezen wordt door de bevoegde rechtbank van de plaats waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

ARTIKEL 9 PROFESSIONELE AANSPRAKELIJKHEID

De geneeskunde wordt uitsluitend uitgeoefend door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap en in geen geval door de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer- vennoot is onbeperkt. Elke geneesheer dient zich te verzekeren voor zijn medische fouten alsook voor de aansprakelijkheid van de vennootschap.

ARTIKEL 10 BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere, zaakvoerders, natuurlijke personen en tevens geneesheren-vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een periode van maximaal 20 jaar; hun mandaat is hernieuwbaar.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel en de vennootschap te vertegenwoordigen naar buiten en in rechte.

De zaakvoerder kan voor één of meer niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon, niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerders is, behoudens de vergoeding voor kosten en/of vakantie, niet bezoldigd. Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten vergoed op een normale manier volgens de regels en de gebruiken.

De zaakvoerder is, zoals een lasthebber, tegenover de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van zijn opdracht en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij begaat. Hij is hoofdelijk aansprakelijk, zowel

'{e.,....., . r " tegenover de vennootschap als tegenover derden, voor alle schade, voortvloeiend uit overtreding van de wet en/of andere statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor overtredingen, waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij slechts van die aansprakelijkheid ontheven, indien hem geen schuld kan worden verweten en zij die overtreding(en) hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering, nadat zij er kennis van hebben gekregen,

ARTIKEL 11 INFORMATIEPLICHT

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Tijdens de schorsing verliest de geschorste arts zijn recht op enig ereloon. De geschorste arts mag, gedurende de straftijd, geen vervanger aanstellen. Het verbod de geneeskunde uit te oefenen ontslaat de geschorste arts niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren voor zijn patiënten. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

ARTIKEL 12 TEGENSTRIJDIG BELANG

indien een zaakvoerder van de vennootschap, bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of on-trechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dit van de vennootschap, moet hij handelen conform de vennootschapswet (Art. 259, 260 en 261 Wetboek Vennootschappen)

Van deze besluiten van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders worden notulen gehouden, in te schrijven in een bijzonder register.

ARTIKEL '13 ZAAKVOERDER OPVOLGER

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering om eventueel een zaakvoerder-opvolger aan te duiden met vermelding van het ogenblik waarop deze in functie treedt.

ARTIKEL 14 CONTROLE

De controle op de boekhoudkundige toestand van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, gekozen uit de lijst der bedrijfsrevisoren,

Zolang echter de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke criteria ter zake is zij niet verplicht een commissaris te benoemen; is er geen commissaris benoemd dan heeft elk vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

MINDERHEIDSVORDERING

Hieromtrent is artikel 289, 290, en 291 Wetboek Vennootschappen volledig van toepassing.

ARTIKEL 15 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats zou aangeduid worden, op de laatste maandag van de maand juni te negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering zal beraadslagen en beslissen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, houder van een geschreven volmacht. Elke aandeelhouder kan slechts houder zijn van één geschreven volmacht.

De volmachten vermelden de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen (en eventueel de voorstellen tot besluit); en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht.

Stemming per brief is uitgesloten.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de (oudst benoemde) zaakvoerder.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

ARTIKEL 16 DIENSTJAAR

Elk maatschappelijk dienstjaar begint op eenendertig december en eindigt op dertig december daarna.

Voor het opmaken van de inventarissen en de jaarrekeningen, zal gehandeld worden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 17 WETTELIJK RESERVEFONDS

Het batig saldo van de balans, na aftrek der lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds, Deze voorafname houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over het overschot van de winst beslist de algemene vergadering met drie/vierden meerderheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren- vennoten gepresteerde werk.

ARTIKEL 18 ONTBINDING VEREFFENING

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen; bij beslissing van de algemene vergadering kan er tot vervroegde ontbinding van de vennootschap overgegaan worden. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen de twee maand, nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden, om te beraadslagen en te besluiten over, in

" voorkomend geval, de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Beslist wordt volgens de regels, geldend voor statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Indien evenwel het netto-actief, ingevolge geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, heeft de ontbinding der vennootschap plaats, indien zij wordt goedgekeurd door éénlvierde der uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot renenden het minimumbedrag, gesteld in artikel 214 van het wetboek van vennootschappen kan elke belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen met bepaling van hun bevoegdheden, overeenkomstig het wetboek van vennoot-schappen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal verdeeld worden onder de vennoten volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen en in verhouding tot hun volstorting.

Bij het bestaan van aandelen zonder stemrecht dient rekening te worden gehouden met de eventuele bijzondere rechten welke wettelijke of statutair aan de aandelen toegekend werden.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten.

ARTIKEL 19 BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Alle bepalingen van deze statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in die mate dat ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

1/ De enige vennoot beslist alleen over de overdracht van zijn aandelen,

2/ Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

a/ Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden (Artikel 344 Wetboek Vennootschappen) b/ Bij overgang op erfgenamen of legatarissen, zijn de be-'perkingen toegestaan in artikel 249 Wetboek

Vennootschappen of in de statuten niet van toepassing.

3/ Indien geen zaakvoerder benoemd is, oefent de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder uit.

4/ Bij tegenstrijdig belang tussen de zaakvoerder en de vennootschap, mag de enige vennoot die tevens enig zaakvoerder is, de verrichting zelf doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen; dit verslag wordt samen met de jaarrekening neergelegd; hij blijft gehouden, ten aanzien van de vennootschap en van derden tot vergoeding van alle schade, die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich onrechtmatig, ten koste van de vennootschap, zou hebben bezorgd.

5/ Er bestaat geen controle in de vennootschap waar de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

6/ De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen; zijn besluiten worden genotuleerd en in een register opgenomen en bewaard. Hij kan zijn bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL 20 DIVERSE BEPALINGEN

* Geen enkel vennoot mag, op geen enkele wijze, zijn aandelen van de vennootschap verpanden,

* De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de boeken en documenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten,

* ledere wijziging aan onderhavige statuten of aan het doel van de vennootschap alsook ontbinding dient voorafgaandelijk te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

* De geneesheer-vennoot is onderworpen aan alle regels van de Geneeskundige plichtenleer door de Nationale Raad van de Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken dan ook integraal deel uit van deze statuten.

* Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot of maatschappelijke lasthebber geacht woonstkeuze gedaan te hebben in de maatschappelijke zetel, waar aile mededelingen, aanmaningen, en dagvaardingen rechtsgeldig kunnen gedaan worden, tenzij zij, ten aanzien van de vennootschap, eiders woonplaats hebben gekozen,

* Voor al hetgeen in de onderhavige statuten niet voorzien wordt, gelden de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

* Alle bepalingen in deze statuten die een herhaling zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van Vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe wettelijke bepalingen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

Ingeval een hernummering van de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, zullen de in deze statuten aangehaalde artikelnummers moeten gelezen worden ais de nieuwe artikelnummers ingevolge hemummering.

TITEL IX : OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten eenparig volgende beslissingen genomen:

, Voor- 1, EERSTE BOEKJAAR

behouden, aan het Belgisch Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie

Staatsblad van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op dertig december 2014.

2. EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op de laatste maandag van juni tweeduizend

veertien.

3, OVERNAME VERBINTENISSEN

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, herneemt de vennootschap de

verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf één mei tweeduizend en

twaalf, dit alles echter onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

4. De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Zij benoemt tot zaakvoerders onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van

rechtspersoonlijkheid

-mevrouw De Waele Stefanie, voornoemd

Welke verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Zij worden benoemd voor een periode van twintig jaar te rekenen vanaf heden en kunnen rechtsgeldig de

vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Luc ROEGIERS.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte, bankattest,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. DE WAELE S., ONCOLOGIE

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 25 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande