DR. DELPORT ORTHO-EXPERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DELPORT ORTHO-EXPERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.532.957

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 27.06.2013 13231-0497-013
18/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302707*

Neergelegd

14-04-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. DELPORT ORTHO-EXPERT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef 12

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 14 april 2011,

aangeboden ter registratie, dat een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoot: De heer DELPORT Hendrik, geboren te Congo belge op 10 augustus 1953, wonende te 9100 Sint-

Niklaas, Jagersdreef 12.

Naam: "DR. DELPORT ORTHO-EXPERT"

Duur: een onbeperkte duur

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef 12

Doel:

1. Het uitoefenen van de geneeskunde als specialist in de orthopedische chirurgie en traumatologie en als specialist in de verzekeringsgeneeskunde en de medische expertise.

De arts-vennoot zal zijn beroep in alle onafhankelijkheid en onder zijn eigen verantwoordelijkheid uitoefenen met naleving van de wettelijke en deontologische regels, en onder meer de regels met betrekking tot het medisch geheim, de vrijheid van diagnose en de therapeutische vrijheid.

De professionele aansprakelijkheid van elke artsvennoot is onbeperkt.

De arts-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteiten in te brengen omvattende impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap zullen worden vereffend.

2. Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het verlenen van diensten aan medisch gerichte bedrijven of instellingen.

4. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

5. De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

6. Het aanleggen van reserves om daarmee alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

7. De mogelijkheid scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan, met het oog op een professionele samenwerking, overeenkomsten afsluiten met artsen of (kosten)associaties, professionele (eenpersoons) vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

0835532957

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Eventuele wijzigingen en/of doeluitbreidingen zullen steeds voorafgaandelijk dienen voorgelegd te worden aan de  Orde der Geneesheren .

De vennootschap heeft tevens als bijkomstig doel het beleggen in roerende en onroerende goederen. Deze handelingen mogen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Wanneer er twee of meer vennoten zijn, dienen de beslissingen in verband met dit bijkomstig doel te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

Kapitaal: vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbrengen in speciën gedaan door de oprichter. Het kapitaal werd volledig volstort.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die arts en tevens vennoot zijn. Het mandaat van zaakvoerder is van beperkte duur. De zaakvoerders worden benoemd voor de duur van hun medische activiteiten. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Reis- en andere kosten gemaakt door de zaakvoerder in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen. Al wat door de wet, door de deontologie of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden is, valt binnen zijn bevoegdheid. De zaakvoerder mag zijn bevoegdheden, met uitzondering van deze voorbehouden aan de algemene vergadering, voor niet-medische prestaties, overdragen aan ieder persoon die hij bekwaam acht, en mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser of als verweerder, ingespannen of benaarstigd door de zaakvoerder. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke hij optreedt. De zaakvoerder gaat, als gelastigde van de vennootschap, geen persoonlijke verbintenissen aan ten aanzien van de verbintenissen van de vennootschap. Hij is slechts verantwoordelijk voor de lastgeving die hij ontvangen heeft..

Jaarvergadering: eerste vrijdag van de maand juni om 16.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Bekrachtiging verbintenissen: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming: De oprichter benoemt zichzelf tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht: Volmacht wordt verleend aan accountantskantoor  VGD Antwerpen Linkeroever , te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 51 bus 1, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. DELPORT ORTHO-EXPERT

Adresse
JAGERSDREEF 12 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande