DR. DEWAELE TOM, RADIOLOOG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DEWAELE TOM, RADIOLOOG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.780.040

Publication

14/04/2015
ÿþMcd warcc 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie 'dan de akte

NEERGELEGD

0 .1 APR, 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

.i ritt le

.bo C7t-t-0

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Dewaele Tom, radioloog

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Molenstraat 33, 9860 Oosterzele (Balegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laame, op 30 maart 2015 dat de heer DEWAELE Tom Marc Monique, radioloog, geboren te Waregem op vier maart negentienhonderd negenenzeventig, wettelijk samenwonend met mevrouw Marius An, wonende te 9860 Oosterzele (Balegem), Molenstraat 33,

een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "Dr. Dewaele Tom, radioloog".

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9860 Oosterzele (Balegem), Molenstraat 33.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de heer Dewaele Tom, voornoemd, en werden volgestort ten betope van 12.400,00 EUR.

Aandelen op naam  register:

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de, aandelen wordt een volgnummer toegekend,

Niettegenstaande ieder strijdig beding, kunnen slechts vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, met uitsluiting van ieder ander, geneesheren-radiologen of van een aanverwante discipline, Ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij de inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard. Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

De vrije artsenkeuze van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid van de arts respecteren van het beroepsgeheim zijn uitdrukkelijk te waarborgen.

Overdracht van aandelen:

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale: Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectievelijke; activiteit in de vennootschap.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1) De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, richting radiologie, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2) Het ter beschikking stelten van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

3) Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4) Het aankopen, het huren en/of leasen en het invoeren van medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voomoemde activiteiten.

5) Het occassioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikelen en boeken evenals het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. Het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkaveling van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Algemene vergadering:

De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissarissen moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur (16u) ter zetel van de vennootschap.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

ledere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. De gevolmachtigde dient eveneens vennoot te zijn. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-vennoot, natuurlijke persoon, die daarenboven radioloog moet zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

De heer Dewaele Tom, wonende te Oosterzele (Balegem), Molenstraat 33, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De enige zaakvoerder zal afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, mits uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Hij wordt aangeduid voor de duur van zijn medische aktiviteiten.

Vergoeding:

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Intern bestuur:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten:

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Boekjaar;

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling:

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat aile [asten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

* VOC+,eb behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Over de aanwending van het saldo wordt door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van :

stemmen.

Met éénparigheid van stemmen kan deze aldus beslissen reserves (beschikbare of niet-beschikbare) aan te

leggen, die echter het maximumbedrag van één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro niet mogen

overschrijden.

Voor de ingebrachte kapitalen mag enkel een normale intrest aangerekend worden.

Ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van

zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de

vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van de

vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Overname verbintenissen:

De vennootschap heeft bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de

verbintenissen overgenomen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan

te rekenen vanaf 1 oktober 2014.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op dertig maart tweeduizend en vijftien (30.03.2015) en zal

eindigen op eenendertig december tweeduizend en zestien (31.12.2061).

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en

zeventien (2017) om zestien uur.

Volmacht formaliteiten:

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan

Accountancy Westelinck BVBA, Kruisbeeldstraat 193, 9220 Hamme, en haar aangestelden, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van

de vennootschap in het register van de burgerlijke vennootschappen en in de kruispuntbank voor

ondernemingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Notaris Guy Danckaert

Werden gelijktijdig neergelegd:

een uitgifte van de akte en bankattest.

Dit uittreksel werd neergelegd voor registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank

van koophandel.

Coordonnées
DR. DEWAELE TOM, RADIOLOOG

Adresse
MOLENSTRAAT 33 9860 BALEGEM

Code postal : 9860
Localité : Balegem
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande