DR. ELISABETH EEMANS, HUISARTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ELISABETH EEMANS, HUISARTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.929.019

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0557-011
31/01/2012
ÿþ Mpd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1

behouden " iaoaessi"

aan het

Belgisch

Staatsblad





GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

18 JAN 2012

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 841.929.019

Benaming

(voluit) : DR. ELISABETH EEMANS, HUISARTS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kiemerstraat 64 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag inzake quasi-inbreng

Verslag inzake het verkrijgen van vermogensbestanddelen bij de quasi-inbreng in de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. ELISABETH EEMANS - Kiemerstraat 64 - 9100 Sint-Niklaas.

Eemans Elisabeth

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK-

VAN KOOPHANDEL,

19. 12. ?011

DENDEMMONDE



1111!!!!111!1,1,qiill

Voor-

behouden

aan het 

Belgisch _ Staatsblad

;Ondernemingsnr: 51t-o. 9~°..j. 0/143

Benaming (voluit) : DR. ELISABETH EEMANS, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kiemerstraat 64

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Oprichting; statuten

Uit een akte verleden voor notaris Henri Meert te Sint-Niklaas, op 15 december 2011, blijkt de oprichting van de volgende vennootschap :

RECHTSVORM EN NAAM : een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij heeft opgericht onder de naam "DR. ELISABETH EEMANS, HUISARTS"

ZETEL : 9100 Sint-Niklaas, Kiemerstraat 64

OPRICHTERS-VENNOTEN : Mevrouw EEMANS Elisabeth Maria Erik, geboren te Aalst op 3 juli 1967, wonende te Sint-Niklaas, Kiemerstraat 64;

echtgenote van de heer Wim Vyvey, met wie zij gehuwd is op 6 december 2008, onder het wettelijk stelsel van gemeenschap, zonder huwelijkscontract, niet conventioneel gewijzigd; MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het is volledig geplaatst. Het werd volstort in geld ten bedrage van 12.400,00 euro.

BOEKJAAR : van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

RESERVES-WINSTVERDELING : Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt :

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. Over het saldo van de netto-winst wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit ailes met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het ;; door de arts-vennoot gepresteerde werk.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die arts moeten zijn.

De statutaire zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen wegens gewichtige redenen aan hen toe te rekenen, door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd : mevrouw Elisabeth Eemans.

Zij wordt benoemd voor de duur van de uitoefening van haar medische beroepsactiviteit.

;: De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap. ;; iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Als de enige zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan bij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening" wordt neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

.4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder, die alleen kan optreden.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de artsvennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. Dit houdt in dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts onder zijn persoonlijke en onbeperkte verantwoordelijkheid voor professionele fouten. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De arts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de gemeenschap te brengen.

Verder ook het uitoefenen van een universitair mandaat en alle aanverwante activiteiten. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door , de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan evneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen vanw elke commerciële activiteit ook; beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te geburen met unanimiteit van de stemmen;

Zij mag onder meer, en steeds rekening houdend met de in vorige alinea vermelde beperkingen :

- roerende en onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

- de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

- haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden;

- ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal zich onthouden van aile handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats

aangeduid in de oproeping.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het vennootschapsdossier tot en met

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Voor gelijkvormig uittreksel

Ondertekend : Henri Meert, notaris te Sint-Niklaas

Worden tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte oprichtingsakte

- bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 18.07.2016 16334-0017-011

Coordonnées
DR. ELISABETH EEMANS, HUISARTS

Adresse
KIEMERSTRAAT 64 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande