DR. ERIC BEECKMANS, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ERIC BEECKMANS, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.331.363

Publication

11/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

II 1R11191EII II

GR1FFIF RPCHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

01 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

" Ondernemingsnr : 0444.331.363

Benaming

(voluit) : Dr. Eric Beeckmans

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9402 Ninove Brusselsesteenweg 235-237

(volledig adres)

Onderwerp akte BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-EURO-KAPITAALVERHOGING- DOELSWLIZIGING-MAATSCHAPPELIJKE BENAMING-STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 25 maart 2014, ter registratie, blijkt. dat:

De algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen bij algemeenheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering heeft beslist tot omzetting van de aandelen met een nominale waarde van duizend frank per aandeel naar aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING: EURO

De algemene vergadering heeft beslist het kapitaal om te zetten naar euro. Bijgevolg bedraagt het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD -TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (18.592,01 Eur).

DERDE BESLISSING: VERSLAGEN

Bij eenparigheid heeft de algemene vergadering de voorzitter ontslaan de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder en van de Heer Jacques Clocquet, bedresrevisor, die de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANDAELE & PARTNERS" vertegenwoordigt, met maatschappelijke zetel te 1140 Brussel, Kolonel Bourgstraat 123-125 bus 14. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"7. BESLUIT

De kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura bij de BVBA Dr. Eric BEECKMANS bestaat, zoals hiervoor nader omschreven, uit de inbreng van een schuldvordering die aangehouden wordt op naam van Dhr, Dr. Eric BEECKMANS, voornoemd, en die ten laste is van de BVBA Dr, Eric BEECKMANS. Deze schuldvordering is ontstaan door toekenning van een tussentijds dividend met toepassing van art, 537 WB 92.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de onderneming verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel, naleving van de fiscale regels met betrekking tot de' procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10% en voor de: bepaling van het aantal door de onderneming uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in nature, gewaardeerd voor 990.000,00 EUR, beantwoordt aan de normale: vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet' overgewaardeerd is.

Na de uitvoering van de voorziene verrichting zal het maatschappelijk kapitaal van de BVBA Dr. Eric BEECKMANS 1,008.592,01 EUR bedragen en vertegenwoordigd worden door 751 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld te Brussel, 7 januari 2014.

VANDAELE & PARTNERS Burg, BVBA Jacques CLOCQUET

Zaakvoerder - Bedrijfsrevisor"

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met NEGENHONDERD

NEGENTIGDUIZEND EURO (990.000,00 Eur) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (18.592,01 Eur) op EEN MILJOEN ACHTDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (1.008.592,01 Eur) met creatie van één nieuw aandeel die dezelfde rechten en plichten zal hebben als de bestaande aandelen te rekenen vanaf 1 januari 2014 door inbreng in nature van de hogervermelde vordering van de aandeelhouders die zij hebben op de vennootschap aangaande de hogervermelde dividenduitkering.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering heeft ondergetekende notaris verzocht te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op EEN MILJOEN ACHTDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (1.008.592,01 Eur) door inbreng in nature van hogervemrielde vordering door creatie van een nieuw aandeel. Dit aandeel werd terstonds toebedeeld aan de inbrenger de heer BEECKMANS Eric, die deze aanvaardt,

ZESDE BESLISSING

* De algemene vergadering heeft beslist om naar aanleiding van een opmerking van de Orde, een materiële vergissing in het doel recht te zetten in de derde paragraaf van artikel 3 van de woorden "Dit kan onder andere omvatten" door de woorden "Dit omvat".

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen door toevoeging van het woord "huisarts" aan de maatschappelijke benaming. Bijgevolg wordt de maatschappelijke benaming " Dr. Eric Beeckmans, huisarts".

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering heeft beslist bij algemeenheid van stemmen de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande wijzigingen en de huidige wetgeving en medische denontologie.

Zij hebben besloten hiervoor volledig nieuwe statuten op te stellen die artikel per artikel goedgekeurd werden bij algemeenheid van stemmen.

ARTIKEL 1 VORM

De vennootschap bekleedt de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt:" Dr. Eric Beeckmans, huisarts",

De vennootschap moet steeds de familienaam dragen van de zaakvoerder, voorafgegaan door zijn voornaam of initiaal ervan.

In aile akten, fakturen, aankondigingen, bekendma-kingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk vooraf-gegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-ischap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkonting "BV BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en door het ondememingsnummer.

ARTIKEL 2 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9402 Ninove Brusselsesteenweg 235-237.

Hij mag overal in Vlaams en Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) met bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad, mits deze vooraf wordt meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

ARTIKEL 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de huisartsprakte door de huisarts-vennoot zomede al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk is.

Dit omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit door de huisarts-vennoot;

- de aankoop, het huren en /of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de huisarts-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de huisarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de huisarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap,

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

De vennootschap zal in het algemeen aile roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen. Zij zal zich verder beperken tot het beheer van haar vennootschappelijk vermogen; zij mag hiertoe aile gebeurlijke juridische handelingen stellen.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Geneeskundige Plichtenleer.

ARTIKEL 4 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

ARTIKEL 5 KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op EEN MILJOEN ACHTDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (1.008.592,01 Eur) en verdeeld in zevenhonderdéénenvijitig aandelen, zon-'der een nominale waarde.

ARTIKEL 6

Het kapitaal werd volledig geplaatst en volstort ten belope van EEN MILJOEN ACHTDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (1.008.592,01 Eur).

ARTIKEL 7 VERHOGING - VERMINDERING KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of ver-hoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

ARTIKEL 8 AANDELEN

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht, binnen de perken voorzien door de wet.

De vennootschap kan slechts één vennoot hebben. Deze is automatisch zaakvoerder. De zaakvoerder-vennoot moet het beroep van huisarts uitoefenen en derhalve ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde van Geneesheren. De zaakvoeder-vennoot is aansprakelijk tot beloop van zijn inbreng. Evenwel is de professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt, zef bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk aansprakelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door aan wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Daartoe kan de erts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt

- De aandelen zijn op naam.

De titel van iedere vennoot zal voortspruiten uit de aantekening in het register van aandelen gehouden in de zetel van de vennootschap.. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een voignummer toegekend. De overdrachten worden in het register van aandelen opgetekend.

- De aandelen zijn ondeelbaar.

De aandelen zijn t.o.v. de vennootschap ondeelbaar en .onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

- Aandelen met stemrecht kunnen geconverteerd worden in aandelen zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht kunnen worden wederinge kocht na besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt onder de voorwaarden bepaald bij een kapitaalsvermindering.

- De vennootschap mag haar eigen aandelen niet verkrijgen, noch in pand nemen, dan na vervulling van de fommli-iteiten en onder de voorwaarden bepaald in het wetboek der vennootschappen..

ARTIKEL 9: OPVRAGINGEN VAN DE STORTING

Tot inschrijving van storting wordt souverein door de zaakvoerder(s) besloten. Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de aandeelhouder heeft ingeschreven.

De aandeelhouder die na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met één procent vanaf de eisbaarheid van de storting.

De zaakvoerder(s) mag(mogen) daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten, en zijn aandelen laten overnemen door een aandeelhouder of een derde overeenkomstig de bepalingen van de statuten, onverminderd het recht van deze zaakvoerder(s) het verschuldigd restant alsook eventuele schadevergoeding te vorderen.

De opbrengst van de verkoop wordt aangerekend op hetgeen door de aandeelhouder verschuldigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze laatste blijft evenwel gehouden voor het nadelig venschil, Het batig saldo komt hem toe.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang

de stortingen, behoorlijk uitge-schreven en opeisbaar, niet werden gedaan.

ARTIKEL 10 OVERDRACHT VAN AANDELEN

a) overdracht onder levenden

Het zijn slechts huisartsen, ingeschreven op de Lijst van de Orde van Geneesheren, die, hetzij bij inschrijving, hetzij door overdracht van aandelen bij leven kunnen toetreden tot de vennootschap op voorwaarde dat zij hun praktijk in het kader van de vennootschap uitoefenen of zullen uitoefenen en zij met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden aanvaard. Hun relatieve aandelenbezit dient zich te verhouden tot hun respectieve activiteit in de vennootschap.

b) overdracht ingevolge overlijden van de enige zaakvoerder-vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat ze niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten,

en inzonderheid van artikel 1 (naam) en artikel 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende

vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd,

ARTIKEL 11

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel, de verdeling of veiling van de goederen en waarden van de vennootschap vragen, of zich enigerwijze inlanten met haar beheer.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de balansen en de besluiten van de algemene vergadering.

ARTIKEL 12 OBLIGATIES

Er kunnen obligaties op naam worden uitgegeven binnen de perken voorzien in de wet. Obligaties aan toonder of aan order, warrants of in aandelen converteerbare obligaties kunnen niet worden uitgegeven, ARTIKEL 13 BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder vennoot, die het beroep van arts uitoefent en dit voor de duur van zijn beroep.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn mede-werking verleent.

De heer BEECKMANS Eric, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder. Zijn mandaat is bezoldigd. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

ARTIKEL 14 TEGENSTRIJDIG BELANG

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven,

ARTIKEL 15 CONTROLE

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de venoot. Hg zal onderzoeks en controle-lbevoegd-heid hebben over de maatschappelijke aktiviteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te ver-plaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commisaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

ARTIKEL 16 ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen.

De enige vennoot heeft hij aile machten toegekend aan de algemene vergadering. Hij mag niet delegeren. Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op één december op de zetel of de plaats vermeld In de oproepings-,brieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgen-ide werkdag,

Een buitengewone algemene vergadering mag warden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens ais het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 17 STEMRECHT

Ieder vennoot brengt zijn stem persoonlijk uit. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen t leder aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 18 BOEKJAAR-VERDELING VAN DE WINSTEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Binnen de dertig dagen na zijn goedkeuring door de algemene vergadering, dienen de dokumenten vermeld in het wetboek der vennootschappen, neergelegd te worden op de Nationale Bank van België.

De nodige dokumenten worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen voorzien in het wetboek der vennoot-schappen, de wet op de boekkhouding en de uitvoeringsbe-sluiten, voor zover zij op de vennootschap van toepassing zijn.

ARTIKEL 19 WINSTEN

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algeme-'ne en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de netto winst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering hij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

ARTIKEL 20 ONTBINDING

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto ak-qief gedaald is tot minder dan de helft van het maat-schappe-'lijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluhten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De Zaakvoerder zal zijn voorstellen verantwoorden in een bijzon-rder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

II. Wanneer het netto aktief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitge-Ibrachte stemmen.

Wanneer het netto aktief is gedaald tot beneden het bij de oprichting minimum te storten kapitaal, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de ven-nootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding in het Belgisch Staatsbiad.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd; bij gebreke van zodanige benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder in funktie,

De vereffenaars of de raad van bestuur beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door het wetboek vennootscharrpen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep warden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

ARTIKEL 21 KEUZE VAN WOONST

De aandeelhouders, de zaakvaerder(s), de commissaris-sen, de direk-Iteurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschap-ipelijke zetel waar hen aile kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 22

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwe-'zen naar het wetboek der vennootschappen. Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

gelijktijdig neergelegd; uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Notaris Peter de Schepper te Roosdaal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013 : DET000177
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 18.12.2014 14694-0282-018
04/02/2013 : DET000177
26/01/2012 : DET000177
23/12/2010 : DET000177
04/02/2010 : DET000177
14/01/2009 : DET000177
05/02/2008 : DET000177
29/01/2007 : DET000177
24/02/2006 : DET000177
26/01/2005 : AAT000177
06/01/2004 : AAT000177
24/01/2003 : AAT000177
22/01/2002 : AAT000177
21/01/2000 : AAT000177
01/01/1997 : AAT177
01/01/1996 : AAT177
01/01/1995 : AAT177
01/01/1993 : AAT177
04/08/1992 : AAT177
27/06/1991 : AAA3113

Coordonnées
DR. ERIC BEECKMANS, HUISARTS

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 235 237 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande