DR. EVA BOEYKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. EVA BOEYKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.231.069

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 03.07.2014 14255-0406-014
18/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.7

I 011 I II I lOI I t 1lll 111111 ll

+iiose~aa"

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6. 04. 2011

DENDERetifaiDE

Ondernemingsnr: $35 2.30 069

Benaming

(voluit) : Dr. Eva BOEYKENS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : A. De Landtsheerstraat 14 - 9255 Buggenhout

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Leo BRUYNINCX met standplaats te Dendermonde op 5 april 2011, blijkt dat :

Mevrouw BOEYKENS Eva, geboren te Asse op veertien april negentienhonderd zeven en zeventig, wonende te 9255 Buggenhout, A. De Landtsheerstraat, nr 14 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Dr. Eva BOEYKENS" heeft opgericht.

- de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, A. De Landtsheerstraat 14.

- DOEL : De vennootschap heeft als doel, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie :

* het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten van de arts-vennoot of artsen-vennoten. In het bijzonder de activiteit van arts met specialisatie in de pneumologie. De geneeskunde wordt uitgeoefend door de artsen-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap; om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden :

* het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

* het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de arts-vennoot of artsen-vennoten;

* het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van alle voormelde beroepsactiviteiten;

* het scheppen van de mogelijkheden om een arts-vennoot of artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde medische specialisatie ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

* het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met alle voormelde beroepsactiviteiten;

het aanleggen van reserves, nodig voor het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen, noodzakelijk en/of bevorderlijk voor het uitoefenen van alle voormelde beroepsactiviteiten door de arts-vennoot of artsen-vennoten.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle verenigingen, vennootschappen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die kunnen bijdragen tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt; Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

- DUUR. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

- KAPITAAL :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen. De aandelen zijn op naam.

Het kapitaal werd door de oprichter volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro. Mevrouw Eva Boeykens dient nog zesduizend tweehonderd euro te valstorten.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, waarbij de deponering werd verricht bij Delta Lloyd Bank NV te Brussel rekening nr 132-5350264-76, geopend namens de vennootschap in oprichting

- BESTUUR  BEVOEGDHEID  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Bestuur Bevoegdheden-vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die arts is. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Aanstelling niet statutaire zaakvoerder :

wordt als eerste en enige niet statutaire zaakvoerder benoemd, Eva Boeykens, wonende te 9255 Buggenhout, A. De Landtsheerstraat 14, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Het mandat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar. Het is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Plaats, dag en uur van de JAARVERGADERING:

Artikel 14: De Algemene Vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen.

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 15: Vergaderen van de Algemene Vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de tweede dinsdag van de maand juni van ieder jaar om 20 uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar 2013.

Artikel 16: Bevoegdheid van de algemene vergadering

A.De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de vaststelling van de jaarrekening

-bestemming van de beschikbare winst

-aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met 't doel van de vennootschap

-benoeming van commissaris (commissarissen)

-vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de arts zelf niet waargenomen is.

-bepalen van de vergoeding aan de arts-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn.

-het verlenen van kwijting volgens artikel 284 uit het Wetboek van Vennootschappen.

B.De buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten.

Tot wijziging van de statuten wordt besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

-Begin en einde van het BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De vennootschap zal bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting "Dr. Eva Boeykens" zijn aangegaan sinds 2 januari 2011.

Het eerste boekjaar loopt vanaf oprichting tot 31 december 2012. De vennootschap zal boekhoudkundig werkzaam zijn vanaf 2 januari 2011.

- Aanleggen van RESERVES, de VERDELING van de WINST en de verdeling van het NA VEREFFENING overblijvende saldo:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1.voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

Tot het aanleggen van een reserve dient te worden beslist met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

2.tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Bevoegdheden van vereffenaars Wijze van vereffening

Bij ontbinding is de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar te beschouwen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levensfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Leo Bruynincx (get.)

Tegelijk met deze worden nedergelegd volgende stukken :

- expeditie akte dd 5 april 2011.

Coordonnées
DR. EVA BOEYKENS

Adresse
A. DE LANDTSHEERSTRAAT 14 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande