DR. F. FEYAERTS, RADIOLOGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. F. FEYAERTS, RADIOLOGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.670.978

Publication

08/08/2014
ÿþMod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ilutigmen

0841.670.978

Dr. F. Feyaerts, Radiologie

burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel: 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 101d bus 102.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Kapitaalverhoging.

Volgens een proces-verbaal opgesteld door Luc Van Campenhout, notaris te Keerbergen op 26 mei 2014, geregistreerd 2 bladen 0 verzendingen op het lste registratiekantoor Leuven 2 op 5 juni 2014 boek 1385 blad 34 vak 13 ontvangen vijftig euro heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. F. Feyaerts, Radiologie besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdnegenentachtigduizend euro om het te brengen op tweehonderdenzeven-duizend zeshonderd euro door inbreng in geld, geplaatst door de enige vennoot en volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het bedrag van

honderdnegenentachtigduizend euro gestort werd op een bijzondere rekening, geopend voor de kapitaalverhoging bij de vennootschap Crelan.

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de vennoot door inbreng in geld, voortkomende van de uitkering van een dividend door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering de dato 14 mei 2014, waarbij de vennoot uitdrukkelijk heeft verklaard toepassing te maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting en zich heeft verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

Artikel 5 van de statuten wordt aangepast als volgt:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdenzevenduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen met gelijke fractiewaarde.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, notaris te Keerbergen.

Worden eveneens neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal en gecoördineerde tekst van de statuten.

Ondernemingsnr

Benaming (voluit):

ekort

Rechtsvorm :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 08.01.2014 14004-0177-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 12.01.2015 15011-0135-010
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0224-009
13/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307285*

Neergelegd

09-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841670978

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dr. F. Feyaerts, radiologie (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 101d bus 102

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting.

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op acht december tweeduizend elf heeft de heer FEYAERTS Frederik, geboren te Bonheiden op 4 september 1980, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Celestijnenlaan 13 bus 301 een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Dr. F. Feyaerts, radiologie en met zetel te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 101d bus 102 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichter volledig geplaatst en volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. Hij ontvangt honderdtwintig aandelen. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Centea.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, richting radiologie in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische deontologie. De geneeskunde wordt beoefend door de arts-vennoot onder zijn eigen onbeperkte verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in t algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Deze toestemming is niet vereist indien de zaakvoerder tevens de enige vennoot is.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Indien er slechts één vennoot is kan enkel de enige vennoot tot zaakvoerder benoemd worden.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

Niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap is de heer Feyaerts Frederik, voornoemd. Hj is bevoegd de vennootschap alleen handelend te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de vierde donderdag van de maand december om 20.00 uur.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting door de oprichter zouden zijn aangegaan sedert 01 juli 2011, met inbegrip van de uitoefening van de geneeskundige praktijk sedert 1 juli 2011.

Het boekjaar loopt van één juli van elk kalenderjaar tot en met dertig juni van het volgende kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend twaalf.

Overname van verbintenissen

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.12.2015, NGL 05.01.2016 16004-0164-010

Coordonnées
DR. F. FEYAERTS, RADIOLOGIE

Adresse
BELFORTSTRAAT 14 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande