DR. FILIEP VERSNICK, NEUS-, KEEL- EN OORSPECIALIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. FILIEP VERSNICK, NEUS-, KEEL- EN OORSPECIALIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.008.293

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.04.2014, NGL 30.04.2014 14107-0096-011
06/11/2014
ÿþ}

3.

Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

1 iuiuiuiiuuisiiu II

*19203369*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0832.008.293

Benaming

(voluit) : DR. FILIEP VERSN1CK, NEUS-, KEEL- EN OORSPECIALIST (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pontstraat 146, 9800 Astene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding, benoeming vereffenaar en volmacht - DR. FILIEP VERSNICK, NEUS-, KEEL- en OORSPECIALIST

A. Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Barbara GLORIEUX, plaatsvervangend notaris, daartoe aangesteld bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent op 14 juli 2014, vervangende Angélique VANDAELE, met standplaats Gent - Sint-Denijs-Westrem, op 9 september 2014 voor registratie.

Uit dit proces-verbaal blijkt dat:

- De algemene vergadering heeft beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 april 2013, onder nummer 13058610, om met ingang vanaf 18 maart 2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9840 De Pinte, Park te Poldere 1 bus 8 naar 9800 Astene, Pontstraat 146.

De algemene vergadering heeft beslist de tekst van artikel 2 te wijzigen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Astene, Pontstraat 146.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van het bevoegd orgaan, hiertoe overgaan."

- De vergadering heeft beslist het huidig boekjaar dat gestart is op één oktober tweeduizend dertien te verlengen tot éénendertig maart tweeduizend vijftien. De vergadering heeft tevens beslist dat de volgende boekjaren telkens zullen lopen van één april tot en met éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

De vergadering heeft beslist om de eerste zin van artikel 33 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar."

- De vergadering heeft beslist om het tijdstip van de gewone algemene vergadering te verplaatsen van

vijftien maart om twintig uur, naar vijf september om twintig uur.

De vergadering heeft beslist om de eerste zin van artikel 22 van de statuten aan te passen als volgt:

"De algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op vijf september om twintig uur op

de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld."

- De vergadering heeft beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en dit met ingang van 9 september 2014.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE_GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Tot vereffenaar benoemd werd, onder voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van Vennootschappen: de heer Filiep VERSNICK, geboren te Zottegem op zevenentwintig december negentienhonderdeenenzestig, wonende te 9800 Astene, Pontstraat 146.

- De algemene vergadering beslist heeft aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht te verlenen voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen; hij mag alle handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen verrichten zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar mag de Heer Hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, met of zonder betaling. Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, dat hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Hij kan zich laten bijstaan door de personen van zijn keuze.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de sluiting van de vereffening vast te stellen en bekend te maken in het Belgisch Staatsblad en om alle uitvoeringsmaatregelen te nemen die nodig, nuttig of noodzakelijk zijn bij het uitvoeren van zijn opdracht.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

- De algemene vergadering opdracht en volmacht heeft verleend aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en Accountantskantoor Bekaert bvba, Sint-Martinusstraat 14, 9790 Petegem ad Schelde heeft aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om, indien vereist ingevolge onderhavige akte, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

- Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, te weten genoemde heer Filiep Versnick.

De vergadering heeft verder besloten dat, over de kwijting te verlenen aan de ontslag nemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid in de periode van 1 oktober 2013 tot en met 9 september 2014, zal geoordeeld worden door de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar dan wel bij de sluiting van de vereffening.

B. Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Gent, de dato 24 september 2014, rolnummer V376114, werd mevrouw Carine De Vos, advocaat te 9830 Sint-Martens-Latem, Vlieguit 1, aangesteld ais verefenaar van de vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 9 september 2014,

- verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 par.1 Wetboek van Vennootschappen,

- revisoraal controleverslag overeenkomstig artikel 181 par. 1 Wetboek van Vennootschappen de dato 8

september 2014, bevattende de staat van activa en passiva.

kopie van de beschikking van de rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Gent de dato 24 september

2014, met rolnummer V376/14.

Notaris Barbara GLORIEUX, plaatsvervangend notaris, daartoe aangesteld bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent op 14 juli 2014, vervangende Angélique VANDAELE, met standplaats Gent - Sint-Denijs-Westrem.

e Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/12/2014
ÿþMad Word 11.1

WEL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0832.008.293

Benaming

(voluit) : Dr. Filiep Versnick, Neus-, Keel- en oorspecialist in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pontstraat 146 - 9800 Astene

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling vereffenaar

Bij beschikking van de rechtbank van koophandel te Gent dd. 24.9.2014 werd Mr. Carine DE VOS, advocaat te 9830 Sint-Martens-Latem, Viieguit 1, aangesteld ais vereffenaar van de b.v, ovv b.v.b.a. Dr. Filiep. VERSNICK, neus-, keel- en oorspecialist in vereffening , met zetel te 9800 Astene, Pontstraat 146 en met: ondernemingsnummer 0832.008.293.

NtERGELEGD7

2 0 NOV, 2014

RECHTB N

KOOPHAND~~~ENT

I~iinuunu*ii

" 19215560

Carine DE VOS. Verefffenaar.

.

r~~~ ~ â ~,~~ ~J~ ~~ Mr,

g~ `'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 13.05.2013 13117-0382-010
15/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudet t_

aan het

Belgisch Staatsbia

NEERGELEGD

APR. 21113

± R~~,;!g~i ~ VAN CFNT



1 58 10*



Ondernemingsnr : 0832.008.293

Benaming

(voluit) : Dr. Filiep Versnick, neus-, keel- en oorspecialist

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9840 De Pinte, Park te Poldere 1 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 18 maart 2013.

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Park te Poldere 1 bus 8 te 9840 De Pinte naar Pontstraat 146 te 9800 Astene en dit vanaf heden.

Dhr. Fillep Versnick

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. FILIEP VERSNICK, NEUS-, KEEL- EN OORSPEC…

Adresse
PONTSTRAAT 146 9800 ASTENE

Code postal : 9800
Localité : Astene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande