DR. FILIP GEMMEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. FILIP GEMMEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.143.742

Publication

27/03/2013
ÿþtAcdWad111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

183»

RECHI13. \K VAN

KOOPHA E TE GENT

ii iii i~900i~ iii

*

111

Onderneniogsnr - 0838.143.742

Benaming

wo=ogº% Dr. Filip Gemmel

verket)

Rechtsvorm Burgerlijke venootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bergenkruislaan 25A te 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING VAN 01/02/2013

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Bergenkruislaan 25A, 9070 Destelbergen naar Scheldestraat 82, 9040 Sint-Amandsberg. Dit niet ingang vanaf 0110212013.

Filip Gemme!

Zaakvoerder

(îu ,Ic ad':te Lu,-, ii " rrrrt.4ieen Recto ;Jaarn nae(saligrteld van de lnstrtlrnenterendfl Y)tarls. I'rtzi} i!di} CI} OíslS '9;rí211;

;1e vtWÿi'i (le I;'("iT3QBrs(;o31 ten aanzien vars Cr(l'311 4£ verteç]e11t';Ool;ilerl

Verso . Naae" rn I'dr I leri" @f1aíN

08/08/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-,

2 7 JULI 2011

jZErÎ-tTrl!'.1!~~.t

li .tnnota., ,171 Tr C;T'\T

*iivaaie"

Vol behoi aan Belg Staats

iM

Onderrlec><ttngsnr : o38 ` %j- 4 3 ' i u )

Benaming : Dr. Fjl4ID Gelrmiine0

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergenkruislaan 25A

9070 Destelbergen

Oncieruderp elite :Oprichtingsakte

Uit een akte verleden voor notaris Christian VAN BELLE,

,geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de,' rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN.

,-OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 25 juli 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de heer Gemmel, Filip Frans Arnold Yvan, wonende te 9070 Destelbergen,

.Bergenkruislaan 25 A, een burgerlijke vennootschap onder de vorm; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

.opricht onder de naam "Dr. Filip Gemmel", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Bergenkruislaan 25A, waarvan het,

geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend:

vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd; door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze honderd (100) aandelen wordt ingeschreven in geld ;:tegen een uitgifteprijs van honderdvijfentachtig euro vijftig cent:, (E 185,50) per aandeel als volgt:

door de heer Gemmel Filip, voornoemd oprichter

op honderd aandelen. 100

Samen: honderd aandelen 100

Dat elk aandeel is volgestort tot beloop van twee derde voor,; een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (e 12.400,00),, 'of honderdvierentwintig euro (E 124,00) per aandeel.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd ,werd op een bijzondere rekening nummer BE87 8901 4413 8694, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op .naam van de vennootschap in oprichting bij VDK Spaarbank.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van twaalfduizend, vierhonderd euro (E 12.400,00) tot haar beschikking heeft. ::Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap die, de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte;: ,aansprakelijkheid en draagt de naam "Dr. Filip Gemmel".

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen,

Bergenkruislaan 25A.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België:

- Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de nucleaire geneeskunde, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit: worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de. medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap. worden vereffend.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat: in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van: voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake nucleaire geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag; aannemen;

- De vennootschap mag optreden als lesgever en organisator van voordrachten, seminaries en opleidingen.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan, de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en, onroerende aard. De vennootschap kan dit bijkomend doel niet :nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en ,dit voor eigen rekening.

;Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel, nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten ,met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen vennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid 'zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de ,Orde van Geneesheren.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend

vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Zaakvoerder - Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die arts dienen te zijn.

Aan voornoemde zaakvoerder(s) alleen wordt de leiding van de vennootschap toevertrouwd.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder-vennoot is van bepaalde duur, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

Artikel 14: Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en. buiten rechte met betrekking tot alle handelingen, zowel inzake het: beheer als inzake het dagelijkse bestuur, ongeacht het bedrag of, het karakter van de voorgenomen rechtshandeling, met uitzondering' van die handelingen die bij de wet op dwingende wijze aan de' algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen gesteld buiten de perken van het, statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden ter kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten dat het doel overschreden is.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende, bewijs.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 10 uur op de. zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de,; oproepingsbrief aan te duiden.

Boekjaar - Jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op: 31 december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een wettelijk voorgeschreven reservefonds totdat dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, binnen de perken van de wettelijke bepalingen terzake.

Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting,: faillissement, kennelijk onv ermogen of overlijden van één van de vennoten.

De vennootschap kan ontbonden

vergadering volgens

statutenwijziging en in de gevallen voorzien Vennootschappenwet.

Vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, zal de vereffening geschieden door de zorg, van de zaakvoerder(s) in functie onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na betaling van de schulden, lasten en kosten van de vereffening zal het actief gelijkelijk over alle aandelen verdeeld worden.

Indien evenwel niet alle aandelen in gelijke mate zijn volstort dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door aflossingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaars.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal er eveneens beroep worden

de

worden bij beslissing van

regels voorgeschreven

de algemene' voor een door de.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking .hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede dinsdag: van de maand juni 2013.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte, duur, vanaf heden, de heer Gemmel, Filip, voornoemd, die zijn: opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan cvoa "O'5; accountancy" te 9750 Zingem (Ouwegem), Ouwegemstraat 5, om, met' ,mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke. formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle :overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van

koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de'

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale. administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Christian Van Belle

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

Uitgifte van de oprichtingsakte de dato 25 juli 2011.

r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. FILIP GEMMEL

Adresse
BERGENKRUISLAAN 25A 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande