DR. FRANK SMET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. FRANK SMET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.481.148

Publication

17/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-7 APR. 2014

AFnFLING DENDERMONDE

Ondernerningsnr : 0872.481.148

Benaming

(voluit) : DR. FRANK SMET

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Heidestraat 45 te 9250 WAASMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 26 maart 2014, vdôr registratie, blijkt dat:

IS BlJeENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. FRANK SMET", met; maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Heidestraat 45. Ingeschreven in het KBO Dendermonde met, , ondernemingsnummer BE : 0872.481148.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 02+ ' maart 2005, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 maart daarna onder nummer 05044157, waarvan de statuten sedertdien niet werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen: genomen:

Eerste beslissing : Kennisname verslagen kapitaalverhoging door inbreng in nature.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 27 december 2013 en het, verslag yen de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel: 313 Wetboek van Vennootschappen. Het verslag bedrijfsrevisor werd opgesteld bedrijfsrevisorenkantoor, Eli Verstappen, bedrijfsrevisor bv ovv bvba, gevestigd Ophemstraat, 19 te 9400 Voorde, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, opgemaakt op 10 maart 2014, welke het volgende besluit heeft gestipuleerd:

Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een dividend aan de vennoten.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de; ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013 werd beslist een bruto dividend uit te keren' van 450.000 euro in toepassing van artikel 537 WIB92

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, rekening houdend met het in vorige paragraaf vermelde voorbehoud, van oordeel dat:

-de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen, en dat de door het bestuursorgaan weerhouden, methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

-de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 405.000,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in' nature, bestaande uit 2.177 uit te geven aandelen aan fractiewaarde voor een totaal van 404.922,00 en een in'

Op de laatste blz. van l«.1_111 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Vo

beho

aan

Belg

Steel

*14083485*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

te corporeren uitgiftepremie van 78,00 euro, in totaal 405.000,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtsmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion e is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 10 maart 2014.

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Eli Verstappen, bedrijfsrevisor.

Verslag zaakvoerder

De zaakvoerder heeft het door de wet vereiste bijzonder verslag opgesteld op 27 december 2013.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van de beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige notulen

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing : kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng van een bedrag van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00, dit door inbreng in natura.

Beschrijving van de inbreng in natura:

De verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een netto bedrag van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) dit na de onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap door uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van een bruto bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) en door boeking op rekening-courant op naam van de enige aandeelhouder de heer dokter Frank Smet.

De inbreng in natura gebeurt door de inbreng van de vorderingen in rekening-courant van de enige aandeelhouder de heer Frank Smet op de onderhavige vennootschap ten bedrage van een bruto bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00) en staat tegenover tweeduizend honderd zevenenzeventig (2.177) nieuwe aandelen toegekend aan de enige aandeelhouder de heer Frank Smet.

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt in twee fasen:

-in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met een bedrag van vierhonderdenvierduizend negenhonderd tweeëntwintig euro (¬ 404.922,00) om het te brengen van ¬ 18.600,00 op ¬ 423.522 door uitgifte van 2,177 aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door incorporatie in kapitaal van de schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 december 2011 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 VVIB92).

-in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door inbreng van de uitgiftepremie ten bedrage van 78,00 euro in het kapitaal zodat het kapitaal wordt gebracht op 423.600 euro vertegenwoordigd door 2.277 aandelen waarbij elk aandeel 1/2277ste deel van het kapitaal vertegenwoordigd.

Verklaringen

De aandeelhouder verklaart dat het netto bedrag van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal.

De inbrenger verklaart dat deze kapitaalverhoging geschiedt met toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92 met gelden die voortkomen uit belaste dividenden die werden uitgekeerd tijdens het relevant belastbare tijdperk.

De inbrenger verklaart dat de gelden hun oorsprong vinden in de uitkering van reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd en bijgevolg voortkomen uit de jaarrekening per 31 december 2011, welke nog aanwezig zijn op de jaarrekening 2012.

De inbrenger verklaart bovendien dat de dividendenuitkering waarin deze inbreng haar oorsprong vindt een dividendenuitkering is die bovenop de gewone dividendenuitkering gedurende de 5 laatste boekjaren is geschied.

Creatie en uitgifte van nieuwe aandelen

De zaakvoerder besluit met om als vergoeding voor deze inbreng, tweeduizend honderd zevenenzeventig

(2.177) nieuwe aandelen van de bv bvba "DR. FRANK SMET" uit te geven.

" Voor-

e.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande honderd (100) maatschappelijke aandelen. De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

Vergoeding

De kapitaalverhoging wordt integraal onderschreven en volgestort door de heer Frank Smet, enige aandeelhouder in de onderhavige vennootschap, ten bedrage voor een totale netto waarde van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00), welke verschuldigd is door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm 1 van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. FRANK SMET" aan de inbrenger, te weten de heer Frank Smet. Uit hoofde hiervan worden de voornoemde tweeduizend honderd zevenenzeventig (2.177) nieuwe aandelen toegekend aan de heer Frank Smet.

Na deze kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal alsdan vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00) vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd zevenenzeventig (2.277) aandelen zonder de vermelding van de nominale waarde per aandeel, elke aandeel vertegenwoordigd één/tweeduizend tweehonderd zevenenzeventigste van het maatschappelijk kapitaal.

Derde beslissing : de vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en de volstorting van de ' aandelen:

De vergadering verzoekt ons ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op vierhonderd, drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00).

Bestemming kapitaalverhoging in de boekhouding

Kapitaal : vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405000,00)

Vierde beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de tekst van . artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD DRIEENTVVINTIGDUIZEND EN ZESHONDERD EURO, verdeeld in tweeduizend tweehonderd zevenenzeventig aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. leder aandeel vertegenwoordigt één tweeduizend tweehonderd zevenenzeventigste van het maatschappelijk kapitaal.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan HEBRO ACCOUNTANTS BVBA, gevestigd te 2100 Deurne, Van Haverplein, 6, vertegenwoordigd door de heer Bram Hendrikx , om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0153-011
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.01.2013 13001-0245-010
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 02.01.2013 13001-0247-011
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.01.2011 11021-0571-012
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.08.2009 09659-0284-013
06/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.09.2008 08749-0266-011
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 31.08.2007 07667-0109-011
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 31.08.2006 06757-0850-010

Coordonnées
DR. FRANK SMET

Adresse
HEIDESTRAAT 45 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande