DR. G. SELS - ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. G. SELS - ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.593.738

Publication

10/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANiriiPE GENT

u 11111111111111111111

*12087547*

~

v< behc aar Belt Staal

,, --------------------------------------- --------------- -------- Ondernemingsnr: CA) j "CD ~ 9

Benaming (voluit) : DR. G. SELS - ANESTHESIE



(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hutsepotstraat 21 bus 002 te 9052 Gent (Zwijnaarde)

10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge ;; Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

i

;f Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op drieëntwintig april ?; tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

1. Dokter Giel Dominique Albert Elvire Francine Sels, wonend te 9000 Gent, Vijvermeerspark 16, heeft een

li Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

opgericht onder de benaming "DR. G. SELS - ANESTHESIE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is

te 9052 Gent (Zwijnaarde), Hutsepotstraat 21 bus 002.

;; 2. De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde op het vlak van anesthesie, pijnkliniek evenals;

' intensieve zorgen door de arts-vennoot met inachtname van de regels van de medische plichtenleer, ondermeer,

betreffende het beroepsgeheim.

Dit omvat:

- de uitoefening van de geneeskunde op het vlak van de anesthesie, pijnkliniek evenals intensieve zorgen door!;

de arts-vennoot of door andere artsen die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen;;

uitoefenen, allen ingeschreven op de Iijst van de Provinciale Raad van de Orde. .

;; - de vennootschap kan eveneens , doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over: alle onroerende en roerende goederen die haar toebehoren en leningen ontvangen van of toestaan; aan dei; aandeelhouder(s)onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap;, niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot; het ontwikkelen van welke!! !I commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met!!

unanimiteit van de stemmen.

1;

;; - het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere; beroepstitel voor;,

vereist is;

il - de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de!!

beroepsactiviteiten;

ti

ii - het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen-venno(o)t(en);

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor;, de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- de aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, li inclusief gebouwen en transportmiddelen, voor voornoemde activiteiten, kortom van een volledige materiële!! ;1 infrastructuur voor de praktijk van de artsen- venno(o)t(en);

!! - het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en;, transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroeps-!! activiteiten door de artsen-venno(o)t(en);

li - de mogelijkheid scheppen om de artsen-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde;,

; medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. ;

i; De eigenlijke geneeskunde wordt uitgeoefend door een arts-vennoot onder zijn specifieke beroepsaan-;l ;, sprakelijkheid.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,

~ a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Aan de arts-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegen-woordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort ten belope van twaalf-duizend vierhonderd euro.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

5. De comparant verklaart dat op het ganse kapitaal in geld werd ingeschreven en volstort werd ten belope van twee/derden, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (£ 12.400,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen werden toegekend, zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 15- Samenstelling bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die verplicht artsvennoot moeten zijn. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd, met name de duur van diens medische activiteiten.

Artikel 16 - Voorzitterschap - secretaris

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend gevaI kiezen de zaakvoerders in hun midden een secretaris.

Artikel 17 - Vergoedingen - Kosten en uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het aI dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging, In voorkomend gevaI wordt het bedrag ervandoor de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene-kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 18 - Belangenconflict

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van. het Wetboek van vennootschappen. Artikel 19 - Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde handelingen en bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur, voor niet-medische zaken, overdragen aan elk persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap. Indien de zaakvoerder ad hoc geen arts is, is deze slechts bevoegd voor niet-medische aangelegenheden.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechts-vorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegen-woordigd door haar zaakvoerder, alleen optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 21 - OverIijden - Uittreden

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging te voorzien.

Artikel 22 - Toezicht

Indien het Wetboek van vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op strafvan schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ook als de wettelijke normen terzake daartoe niet verplichten, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen om toch een commissaris te benoemen.

Ingeval geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen warden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de

tweede dinsdag van de maand maart om twintig uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

8. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste maatschappelijke jaar zal eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

9. Na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met éënparigheid van stemmen besloten het aantal zaakvoerder(s) de eerste maal te bepalen op één.

Volgende personen worden benoemd als zaakvoerder, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

- Dokter Ciel Sels, voornoemd, wonend te 9000 Gent, Vijver-meerspark 16;

dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd, met name de duur van diens medische activiteiten. Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van. het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

11. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondernemingsloket, rechtspersonen-register, BTW-nummer) wordt verleend aan de Heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonend te Dendermonde, Bookmolenstraat 1, met moge-lijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato drieëntwintig april tweeduizend en

twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DR. G. SELS - ANESTHESIE

Adresse
HUTSEPOTSTRAAT 21, BUS 002 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande