DR. G.E. VAN DER SPIEGEL - ANESTHESIE - REANIMATIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. G.E. VAN DER SPIEGEL - ANESTHESIE - REANIMATIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.911.774

Publication

10/01/2014
ÿþe. Mod Word 11.1

_',k_ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IHhI

Ill Il



Oudenclasde

Griffie 3 1 pit, 2013

Ondememingsn r : 081 9.91 1.774

Benaming (voluit) : DR. G.E. VAN DER SPIEGEL ANESTHESIE - REANIMATIE (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Molenstraat 93 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Fioris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 23 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. G. E.. VAN DER SPIEGEL  ANESTHESIE  REANIMATIE is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 20 december 2013 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD

Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. G. E. VAN DER SPIEGEL - ANESTHESIE -- REANIMATIE" bestaat uit een inbreng van schuldvordering ten bedrage van honderd vierennegentig duizend achthonderd vijftig euro (194.850, 00 EUR) die de heer Van Der Spiegel heeft op de vennootschap. Deze schuldvordering is ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de

waardering van de ingebrachte schuldvordering, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle vennoten in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen, Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de vennoten;

Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31 december 2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap;

In deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ittitagarbijliét BéTgïsch S'fïársTiTâd I'07OI12DI4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, weliswaar, in de gegeven

omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch ingaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrïjfsrevisoren.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 779,40 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venm aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba "DR. G. E. VAN DER SPIEGEL - ANESTHESIE - REANIMATIE" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

b) het verslag opgesteld op 20 december 2013, door de zaakvoerder in het kader van de inbreng in natura.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De enige vennoot, alhier aanwezig, verklaart de voorvermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaart te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

Tweede besluit

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderd vierennegentigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 194.850,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar tweehonderd dertienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 213.450,00).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng in natura, zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, aangezien de verhoging wordt onderschreven door de huidige en enige vennoot, met kennis van zaken aangaande eventuele verwatering van de aandelen, na daarover door ondergetekende notaris te zijn ingelicht.

Derde besluit

Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging volledig te onderschrijven, door inbreng in natura van zijn vordering op de vennootschap, ontstaan ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend bij toepassing van artikel 537 WIB.

De voorzitter verklaart dat de kapitaalverhoging volledig is onderschreven.

De comparant verklaart tevens dat de kapitaalverhoging volledig werd volstort.

Gezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, als voormeld, zal de fractiewaarde van de bestaande aandelen aangepast worden, overeenkomstig de kapitaalverhoging. Voor zoveel als nodig wordt bevestigd dat de aandelen geen nominale waarde hebben,

Vierde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans tweehonderd dertienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 213.450,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vijfde besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5 vervangen wordt door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd dertienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 273.450, 00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal."

Zesde besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

c

Luik B - Vervnln

Zevende besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan het kantoor BVBA Certifisc, met zetel te 9700 Oudenaarde, Simon De Paepestraat 19 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassoceerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- gecoördineerde statuten

- uitgifte van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor en zaakvoerder

h

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0479-011
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 26.06.2012 12217-0447-010
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 21.06.2011 11184-0105-010
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 11.08.2010 10405-0486-010

Coordonnées
DR. G.E. VAN DER SPIEGEL - ANESTHESIE - REAN…

Adresse
MOLENSTRAAT 93 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande