DR. GEENEN EDDY - ORTHOPEDIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GEENEN EDDY - ORTHOPEDIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.259.944

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 30.08.2013 13536-0455-008
12/08/2011
ÿþ Mptl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Sg g'N

Benaming

(voluit) : Dr. GEENEN Eddy - Orthopedie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 100 te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

UIT EEN AKTE verreden op 28 juli 2011 voor Patrick Van den Weghe, geassocieerd notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door de heer GEENEN Eddy Karel Maria, arts, echtgenoot van mevrouw DE WOLF Isabelle Suzanne Dominique, verpleegster, beiden wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 100, werd overgegaan tot; de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid voor onbepaalde duur onder de naam "Dr. GEENEN Eddy - Orthopedie" met zetel te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 100, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volledig. onderschreven en volstort door voormelde oprichter, waarvan financieel plan en attest van volstorting uitgereikt door DEXIA BANK aan de notaris werden overhandigd om door hem te worden bewaard. De vennootschap heeft als doel: de beoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten op het gebied van de Orthopedie rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Dit omvat:

-het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit ;

-het verrichten van wetenschappelijk onderzoek ;

-het scheppen van de mogelijkheid om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de; voormelde medische discipline, teneinde een hoogstaande praktijkuitoefening te waarborgen;

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat dat nodig of nuttig is voor de uitoefening; van voornoemde specialiteit.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde, beheer van gezondheidsgegevens,. ziekenhuishygiëne en medisch management en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit kan aannemen.

-Het verwerven van alle medische apparatuur en aanverwante accomodaties, inclusief gebouwen.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de artsen-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria. De vennootschap heeft; eveneens als bijkomstig doel het rationeel en oordeelkundig beheer na te streven van haar middelen, en mag daarvoor een patrimonium opbouwen, behouden en beheren, van roerende en onroerende goederen. Zij zal er: zich evenwel voor hoeden dat deze activiteiten de vorm van een commerciële activiteit aannemen, en deze activiteiten mogen het burgerlijk karakter van de vennootschap geenszins in het gedrang brengen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van stemmen en kan dit bijkomstig doel enkel worden nagestreefd nadat het, schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd. De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en' plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van. de geneeskunde en collusie te weren. De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een arts verboden zijn. De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen. Dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is. Elke arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen en artsenvennoten, te benoemen door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten. indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur; van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar. Enkel alleen bijkomend, dus naast een zaakvoerder' die arts-vennoot is, kan een derde persoon (arts noch vennoot) tot zaakvoerder worden benoemd. Het mandaat. van deze persoon zal steeds van beperkte duur zijn, en nooit langer dan tien jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. .De zaakvoerder_(of de zaakvoerders elk_afzonderlijk,handelend.indien er_meer_dan_één_werd benoemd) heeft Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G9{t-

VAN KOOPHANDEL

0 2. 08. 2011

DEND OONDE



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IlI II II II ~IIIIIIIIIII ~

*11124969*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

:de meest uitgebreide machten en bevoegdheden om, in naam -van .de vennootschap op te treden, zowel als ' eiser dan als verweerder, en alle daden van bestuur en beschikking te stellen, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. De bijkomende zaakvoerder niet-arts-vennoot, ; is enkel en alleen bevoegd te handelen voor niet-medische aangelegenheden.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om vijftien (15.00) uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, die tevens vennoot moet zijn. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend van ieder jaar. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het nettoprovenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf één juli tweeduizend en elf (01/07/2011) en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012), en zal alle verrichtingen en boekingen omvatten, ontstaan of verschuldigd sinds één juli jongstleden, zodat er retroactieve werking wordt vastgesteld zoals i hieronder uiteengezet. Retroactiviteit: De vennootschap is verbonden en gehouden door aile handelingen van de oprichter, de heer GEENEN Eddy, die in het kader van het voormeld doel zijn gesteld en die aanleiding geven tot betalingen vanaf één juli tweeduizend en elf (01/07/2011), ongeacht de prestatiedatum, zodat al deze ; handelingen en prestaties van gemelde oprichter dienen gezien te worden ais gesteld voor rekening en in naam van de heden opgerichte vennootschap, in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. De , eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

Er wordt geen commissaris benoemd. Benoeming van de eerste zaakvoerder: Worden als zaakvoerder aangesteld: 1/ voornoemde heer GEENEN Eddy; 2/ voornoemde mevrouw DE WOLF Isabelle, welke hier aanwezig is en tussenkomt; zij wordt benoemd voor een beperkte duur van tien jaar, en is enkel bevoegd inzake niet-medische aangelegenheden. Beide comparanten verklaren het mandaat te aanvaarden, met ingang : van heden. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering en steeds conform het bepaalde in artikel 13 van de statuten.

Volmachten:

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan genoemde zaakvoerder, dan wel aan de heer QUINTENS Patrick, mevrouw VRANCKEN Isabelle, of mevrouw BROECKX Kathleen, van ABL BOEKHOUDING EN FISCALITEIT, met kantoor te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 0005, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

De Notaris,

Patrick Van den Weghe

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0311-009

Coordonnées
DR. GEENEN EDDY - ORTHOPEDIE

Adresse
GENTSESTEENWEG 100 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande