DR. GEORGES MAHY HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GEORGES MAHY HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.663.657

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14103-0528-016
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 26.04.2013 13099-0262-015
23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 21.03.2012 12065-0555-016
05/01/2012
ÿþy mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12003580' 1 lit

Vo beho aan Belg Staat: im

NEERGELEGD

2 3 DEC. 2011

RECHTBANK VAIN KOOPHANOtedffre GE

Ondememingsnr : 0873.663.657

Benaming (voluit) : DR. GEORGES MAHY

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eeckhoutstraat 2

9890 Gavere

Onderwerp akte :WIJZIGING BENAMING EN DOEL

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 22

december 2011 "

Dat de heer MAHY Georges Edmond Antoine, geboren te Gent op 7 juni 1953, wonende te 9890 Gavere, Eeckhoutstraat 2, zijnde de enige vennoot, overeenkomstig artikel 267'' van het Wetboek van Vennootschappen handelende als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. GEORGES MAHY", met' maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Eeckhoutstraat 2, ondernemingsnummer 0873.663.657, rechtspersonenregister Gent

" De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

" De enige vennoot beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "DR. GEORGES MAHY HUISARTS".

TWEEDE BESLISSING

'' De enige vennoot legt het verslag van de zaakvoerder voor, waarin de voorgestelde,; wijziging van het doel omstandig wordt verantwoord en van de aangehechte staat van`; activa en passiva, afgesloten per 30 september 2011.

Hij erkent in het bezit te zijn van een kopie van dit verslag en de aangehechte staat vang activa en passiva en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van dit verslag en aangehechte staat, zal worden neergelegd bij de griffie,: van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

DERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap aan te passen en te wijzen, zodat het doel voortaan zal luiden als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Het tot stand brengen van een professionele vennootschap voor artsen-vennoten binnen dewelke de artsen-vennoten hun medische activiteiten als huisartsen geheel of gedeeltelijk uitoefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke': beroepsuitoefening.

" Het scheppen van de materiële voonntaarden en middelen om dit alles zo degelijk;: mogelijk te verwezenlijken.

De vennootschap kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor: het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in° de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen doen, zowel in roerende als in de onroerende sector. De.:

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mu] 11.1

activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden;

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, of mag haar middelen investeren. Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap dit als bijkomstig doel hebben, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten of aanleiding te geven tot het ontwikkelen -van -welke -commerciële--activiteit--ook. -Het -beleggen--of -investeren- van--haar -middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er 2 of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, voor zover dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder mag de vennootschap geen overeenkomsten sluiten met andere artsen of met derden, die artsen ook niet mogen sluiten.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, gewijzigd worden bij een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 269 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

VIERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de statuten te wijzigen en aan te passen, om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen. Deze wijzigingen gebeuren als volgt:

1. Artikel 1 wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel I  Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de

benaming "DR. GEORGES MAHY HUISARTS".

2. Artikel 3 wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het tot stand brengen van een professionele vennootschap voor artsen-vennoten

binnen dewelke de artsen-vennoten hun medische activiteiten als huisartsen geheel

of gedeeltelijk uitoefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke

beroepsuitoefening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijtagénbij be Bc4lgisch Staatsblad

Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

De vennootschap kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen doen, zowel in roerende als in de onroerende sector. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening

van de vennootschap geleverd werden;

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, of mag haar " middelen investeren. Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap dit als bijkomstig doel hebben, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten of aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Net beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap kan dit . bijkomstig_doel.niet.n.astreven zodra er.2 of meer vennoten_zijn.. _

Cap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij fret Belgisch Staatsblad _ 05/01/2012 -Annexes-du-Moniteur-belge

mod 11.1

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, voor zover dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder mag de vennootschap geen overeenkomsten sluiten met andere artsen of met derden, die artsen ook niet mogen sluiten.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de -hoogte- was of-er, gezien de omstandighedën, niet onkundig van kon zijn openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, gewijzigd worden bij een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 269 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

ln geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om . over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoordineerde tekst van de statuten. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Bekaert BVBA", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50 (ondernemingsnummer 0879.961.828, RPR Oudenaarde), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met deze wijziging, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de akte

analytisch uittreksel

verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 28.04.2011 11092-0506-016
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 26.04.2010 10099-0453-016
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 15.04.2009, NGL 27.04.2009 09125-0347-016
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.04.2008, NGL 14.05.2008 08140-0320-016
22/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 25.04.2007, NGL 11.05.2007 07141-0354-017

Coordonnées
DR. GEORGES MAHY HUISARTS

Adresse
EECKHOUTSTRAAT 2 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande