DR. GUIDO INGELS, ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GUIDO INGELS, ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.016.027

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 27.08.2014 14507-0518-012
13/02/2014
ÿþOndememingsnr : 863.016.027

Benaming (voluit) : Dr. Guido Ingels

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Eeldoostraat 37

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bart Van de Keere, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:;. aansprakelijkheid  VVYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-1' Sleidinge, Sleidinge-dorp 102 op 30 januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van ,de naamloze vennootschap "DR. GUIDO 1NGELS" is bijeengekomen en dat onder meer volgende:i beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Naamswijziging

a) De algemene vergadering besluit eenparig om de huidige naam "DR. GUIDO 1NGELS" te wijzigen in!, "DR, GUIDO INGELS, ANESTHES1E"

b) Gelet op voormeld besluitluidt artikel 1 van de statuten voortaan als volgt:

"Artikel één Vorm  Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap opgericht als eeni, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam van : "Dr. Guido Ingels, Anesthesie",

De naam moet steeds door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van eert!: , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "B.V.o.d.v.v.B.V.B.A." worden,. voorafgegaan of gevolgd."

Tweede besluit: Algemene wijziging van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de huidige regelen van medische deontologle van de orde van geneesheren.

a) De algemene vergadering besluit eenparig om de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming: te brengen met de huidige regelen van medische deontologie van de Orde van Geneesheren,

b) De algemene vergadering beslist onder meer eenparig om:

1. De term "geneesheer" te vervangen door de term "arts", de term "geneesheren-vennoten" door "artsenvennoten" en de term "geneesherenvennootschap" door "artsenvennootschap".

2. Artikel 8 te wijzigen als volgt:

"Artikel acht Statuut van de aandelen

De aandelen zijn tegenover de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitopfening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden."

3. De eerste alinea van artikel 9 te wijzigen als volgt:

"Kunnen enkel vennoot zijn: artsen ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in liet kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard."

4. Het artikel 10 te wijzigen als volgt:

"Artikel tien : De overgang van de aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens', ' -overlijdeadan-aan eenanderarts-die .voldoet aan_de_voorwaarclen onlyennoot te worrienzoals_bepaald

Op de iaatete blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belg Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

III Hill Ul Il iiI ii

*14041708*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in artikel -7 van onderhaVije--Staidten:- De- erfgenamen en legatarissen van Wandelen die- geen- ve en no- d kunnen worden omdat ze niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en ; het beheer van het patrimonium. Aan deze reeictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid het artikel betreffende de maatschappelijke naam en het artikel betreffende het maatschappelijk doel en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreeks of: onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappeijke activiteit uit de statuten: is geweerd."

5. Het artikel 13 te wijzigen als volgt:

"Artikel dertien : Aansprakelijkheid van de arts-vennoot

De professionele aansprakeijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt

De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een

patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd le zijn voor zijn medische fouten. De aansprakeijkheid dient eveneens verzekerd te zijn."

6. Het artikel 14 aan te vullen met volgende bepaling:

"ledere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. Elk aandeel geeft recht op één stem."

7. Het artikel 25 aan te vullen met volgende bepaling:

, "Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgehein van de vennoten."

8. Waar verwezen wordt naar de Orde van Geneeskundige plichtenleer wordt vervangen door

" "de huidige regelen van medische deontologie"

9. Aan het artikel 28 worden volgende bepaling toegevoegd:

"Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden

voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren."

10. Het artikel 29 wordt vervagen door volgende bepaling:

"Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen correctionele of administratieve veroordeingen met weerslag op de gemeenschappeljke beroepsubefening.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie ene verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuiteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan - de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijk kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeekl aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt."

Derde besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in geld

a) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal te verhogen met een bedrag van drieënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 73.300,00), te weten 90 procent van het tussentijds dividend, om het van achttienduimnd zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op eenennegeragduizend negenhonderd euro (¬ 91.900,00).

Deze kapitaalsverhoging gebeurt door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, in te schrijven door de voornoemde enige vennoot en met dien verstande dat later ' doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

b) Plaatsing en storting van het kapitaal  Bankattest

Voornoemde enige vennoot, de heer Guido Ingels verklaart en erkent vervolgens, gebruik makende van zijn voorkeurrecht, in te schrijven op de kapitaalsverhoging ten belope van het totaal bedrag van drieënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 73.300,00) hetwelk volledig volstort wordt. Ingevolge onderhavige inbreng in geld wordt het verkregen netto-bedrag van de hoger beschreven dividenduitkering, hetzij negentig procent (90%) ervan, onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap

De voormelde som van drieënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 73.300,00) is bij storting of ' overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 001-7158304-71, bij de BNP Paribas Fortis Bank te Gent-Marlakerke, Brugsesteenweg 537A, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit de bewijzen van deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

'"J"

moc111.1

30.--dêCëiribei--2013 en op 15 januari 2014, welke inij,-geas-S6c-ieerd- - notaris, zijn overhandigd om

bewaard te blijven in het dossier.

c) Vergoeding

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen,

doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Vierde besluit: vaststelling van de kapitaalsverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op eenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 91.900,00), : vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde;

Vede besluit: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel vijf: Maatschappeijk kapitaal

Het volledig maatschappeijk kapitaal bedraagt EENENNEGENTIGDUIZEND

NEGENHONDERD EURO (¬ 91.900,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde."

Zesde en laatste besluit: machtiging van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris

wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd v6f5r registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Bart Van de Keere,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voot-beli>ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik 8 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(orgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0267-012
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 04.11.2011 11600-0339-011
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.07.2010, NGL 11.08.2010 10405-0448-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.08.2009, NGL 28.08.2009 09690-0335-010
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.08.2008, NGL 26.08.2008 08629-0131-010
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.08.2007, NGL 31.08.2007 07693-0035-010
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.06.2006, NGL 06.07.2006 06423-1255-012
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.09.2005, NGL 27.09.2005 05723-3650-012
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 31.08.2015 15554-0130-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 30.08.2016 16562-0493-013

Coordonnées
DR. GUIDO INGELS, ANESTHESIE

Adresse
EEKLOOSTRAAT 37 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande