DR. HEYSE CATHERINE-RADIOLOGE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HEYSE CATHERINE-RADIOLOGE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.514.447

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 26.08.2014 14468-0563-008
04/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III 11,.I11,1011111 11 111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







t_ NEERGELEGD

i

2 5 SEP, 2013

REc~~" ,13ANK VAN KOOPHAN íiEfiét, GENT

Ondernemingsnr : 0501.514.447

Benaming

(voluit) : Dr. HEYSE CATHERINE-RADIOLOGE

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EENDRACHTSTRAAT 3A BUS 202 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 19/09/2013

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Eendrachtstraat 3a bus 202 te 9000 Gent naar Broekstraat 182 te 9700 Oudenaarde.

Deze wijziging gaat in vanaf heden.

Heyse Catherine,

Zaakvoerster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2012
ÿþ Mod Waai 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iai9ses1*

NEERGELEGD

2 3 MY. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANISkiff1 GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; O5 i, ,~~C~ _ en 9-

Benaming

(voluit) : Dr. HEYSE CATHERINE-RADIOLOGE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootchap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Eendrachtstraat 3a bus 202 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard VANDERPLAETSEN, geassocieerd Notaris ter standplaats Lovendegem op 21 november 2012 blijkt dat

1. Mevrouw hIEYSE Catherine Ann J, geboren te Gent op 01 december 1982, rijksregisternummer 82,12.01118.09, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Eendrachtstraat 3A.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht,

2. De maatschappelijke benaming luidt: "Dr. hleyse Catherine - Radiologe". 3, De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Eendrachtstraat 3a Bus 202,

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde als arts door de

artsenvennoten, gespecialiseerd in de radiologie, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in

naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige

plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De beroepsaansprakelijkheid van de artsenvennoten is onbeperkt.

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsenvennoten; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, de aankoop, het huren en/of lenen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, de mogelijkheid scheppen om de artsenvennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de geneeskunde in al haar facetten te volgen; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Als bijkomstig doel en zolang de vennootschap eenhoofdig is kan de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot, De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

Op de laatste blz, van Luik B vendelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden,

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet meer uitvoeren zodra er twee of meer vennoten zijn.

6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door Mevrouw Heyse Catherine ten belope van honderd zesentachtig (186) aandelen.De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar werd ingeschreven, volgestort is ten belope van twee/derden. Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ).

7, Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

9. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden in 2014.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot dient te zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering, Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. De vennootschap wcrdt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Tot zaakvoerder kunnen enkel artsenvennoten die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op & lijst van de Orde der Geneesheren benoemd worden. Zij worden benoemd voor de duur van hun medische beroepsactiviteit.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wordt tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Mevrouw Heyse Catherine, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

VOLMACHT

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Van Hoecke Willy, zaakvoerder van de BVBA ' Accountantskantoor Van Hoecke, met zetel te 9880 Aalter, Bosheide 51, evenals aan hum aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen

~

voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor

het aanvragen van een ondernerningsnummer.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De verschijner verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor

rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 01 april 2012.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de

oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0289-008
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 25.08.2016 16467-0381-008

Coordonnées
DR. HEYSE CATHERINE-RADIOLOGE

Adresse
BROEKSTRAAT 182 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande