DR. HUTSE WIM CARDIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HUTSE WIM CARDIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.062.178

Publication

22/07/2014
ÿþ Mal word 11.1

~~--~~Ij:( ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~i.er.



SUIF

NEERGELEGD

1 0 RU 2014

RECHTB " -li AN

-

.~ f._, .r ,

Ondernemingsnr : 0860062178

Benaming

(voluit) : Dr. HUTSE Wim Cardiologie

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres) (te} e1.3t pst p ..1,6 Ric1/4%cip eee

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. HUTSE Wim Cardiologie" waarvan de zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 161A, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikhettd "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 25 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de enige vennoot, handelend in zijn hoedanigheid van algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en bevestigd dat bij beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 december 2005, onder nummer 20051212/05179181, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd overgebracht van "9041 Oostakker, Molzelebilk 7" naar "9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 161A".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel twee van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 16/A,

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient voorafgaandelijk goedgekeurd te worden door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren van de Provincie Oost-Vlaanderen".

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder gedateerd op negen juni tweeduizend en veertien en omvattend een omstandige verantwoording van het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en veertien.

De vergadering heeft beslist deze stukken goed te keuren.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en artikel drie van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt: "Artikel 3. Doel

Hoofddoel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is burgerlijk, met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitoefening van de geneeskunde door haar vennoten die handelen in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regelen van de medische deontologie.

Alle honoraria worden geind voor en door de vennootschap. Aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven zullen door de vennootschap vereffend worden.

Het doel van de vennootschap omvat eveneens:

-het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de voormelde medische activiteit;

-het scheppen van de mogelijkheid om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het verstrekken van informatie, advies en onderricht inzake de medische activiteiten, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

-het aankopen, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en de er bij horende accommodatie, inclusief gebouwen, teneinde aan de vennoten de mogelijkheid te bieden hun medische activiteit optimaal uit te oefenen.

Bijkomstig doel

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen en waarden welke haat in de toekomst zouden toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit.

Beslissingen omtrent het investeringsbeleid van de vennootschap dienen steeds genomen te worden met eenparigheid van stemmen.

Binnen de regelen van de medische deontologie kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en het niet gaat over een commerciële activiteit."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van achttien duizend achthonderd euro (¬ 18.800,00) om het te brengen van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) op zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

De vergadering heeft beslist deze kapitaalvermindering te realiseren door vrijstelling, in hoofde van de enige vennoot, van de verplichting tot storting van het nog verschuldigd saldo op de door hem bij de oprichting onderschreven aandelen.

De vergadering heeft vastgesteld dat v65r dit besluit het nog te storten saldo op de onderschreven aandelen achttien duizend achthonderd euro (¬ 18.800,00) bedroeg.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de hiervoor besliste kapitaalvermindering het kapitaal van de vennootschap is gedaald tot beneden het bedrag van het door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven minimumkapitaal.

Bijgevolg heeft de vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van het doorvoeren, onmiddellijk na de kapitaalvermindering, van een kapitaalverhoging waardoor het bedrag van het kapitaal gelijk is aan of hoger is dan het door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven minimumkapitaal, dat de kapitaalvermindering werd gerealiseerd en dat het kapitaal van de vennootschap thans zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De enige vennoot heeft verklaard door de notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van het artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierentwintig duizend driehonderd euro (¬ 24.300,00) om het te brengen van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op dertig duizend vijfhonderd euro (¬ 30.500,00)

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van vierentwintig duizend driehonderd euro (¬ 24.300,00) dat van de beschikbare reserves van de vennootschap zal afgenomen worden,

De vergadering heeft beslist dat naar aanleiding van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uitgegeven worden. De fractiewaarde van de aandelen zal verhoogd worden ten belope van het passend bedrag.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht te acteren dat de voorgestelde kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en dat het kapitaal van de vennootschap thans dertig duizend vijfhonderd euro (¬ 30.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

NEGENDE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging heeft de vergadering vastgesteld dat alle aandelen in handen zijn van één vennoot, zodat er geen besluiten dienen genomen te worden met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht,

TIENDE BESLUIT

s Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Gelet op het feit:

-dat de Kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng in speciën door de enige vennoot.

-dat er niets wijzigt aan de aandelenverhouding, de stemrechten en de rechten op dividend.

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergadering beslist akkoord te gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in speciën zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

ELFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00) om het te brengen van dertig duizend vijfhonderd euro (¬ 30.500,00) op zevenhonderd duizend euro, (¬ 700.000,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

1NSCHRIJVING

Op de voorgestelde kapitaalverhoging met een bedrag van zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00) werd door de heer HUTSE Wim Hans Joseph, geboren te Sint-Amandsberg op 16 december 1966, in huwelijk met mevrouw Moenaert Nele, wonend te 9900 Eeklo, Antwerpse Heirweg 161A, ingeschreven voor het totale bedrag van zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00).

De enige vennoot heeft een bedrag gestort van zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00). Hij is bijgevolg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer aan de vennootschap verschuldigd.

Tot bewijs van deze deelname aan de kapitaalverhoging heeft de inschrijver mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de KBC Bank te Brussel, agentschap Eeklo, gedateerd op 18 juni 2014, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer BE38 7440 4536 5172.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit:

-dat op het totaal bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd

gebracht op zevenhonderd duizend euro. (¬ 700.000,00).

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen die

elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-dat door het verhogen van het kapitaal van de vennootschap boven het bedrag van het wettelijk

voorgeschreven minimumbedrag, de hiervoor besliste kapitaalvermindering definitief is geworden.

DERTIENDE BESLUIT

Gelet op de gerealiseerde kapitaalvermindering en kapitaalverhogingen heeft de vergadering beslist artikel

vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als

volgt:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd duizend euro, (¬ 700.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door

onderhavige vergadering genomen besluiten.

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het

Wetboek van Vennootschappen.

ZESTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een commanditaire vennootschap "Fiscaal Kantoor Van Hootegem" met zetel te 9950 Waarschoot, Beke 20,

haar zaakvoerders en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van onderhavige algemene vergadering.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92,

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepalingen

van het artikel 537 W1B92.

In dit verband heeft de enige vennoot verklaard hetgeen door de notaris werd bevestigd:

1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 17 juni 2014 beslist heeft

over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van zevenhonderd drieënveertig duizend achthonderd

achtentachtig euro negenentachtig cent. (E 743.888,89).

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal vierenzeventig duizend driehonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 74.388,89) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing, zijnde vierenzeventig duizend driehonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 74.388,89) door de vennootschap gestort werd bij de bevoegde fiscale administratie en binnen de door de wet voorzien termijn.

4/dat het netto dividend, bedragend zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00) aan de enige vennoot werd uitgekeerd.

5/dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend bedragend zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging.

6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

7/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend zeshonderd negenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 669.500,00) bij de inschrijving volledig werd volgestort.

9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vóór 1 oktober 2014. 10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van de akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief

-coördinatie van de statuten

De Raedt Frank

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ban het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 23.12.2013 13697-0321-010
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.12.2014, NGL 31.12.2014 14711-0012-010
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 28.12.2012 12683-0371-010
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 28.12.2010 10647-0564-010
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 22.12.2009 09899-0194-010
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.11.2008, NGL 18.12.2008 08860-0397-010
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 04.01.2008 08005-0180-010
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.11.2006, NGL 27.12.2006 06940-2034-009
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 09.01.2006 06010-3895-009

Coordonnées
DR. HUTSE WIM CARDIOLOGIE

Adresse
ANTWERPSE HEIRWEG 16, BUS A 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande