DR. J. VANDEPUTTE, PLASTICHE CHIRURGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. J. VANDEPUTTE, PLASTICHE CHIRURGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.012.218

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 02.04.2014 14084-0273-011
13/10/2014
ÿþ >Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II *14186697*

Gent

Afdeling Oudena,arde

01 On 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0879.012.218

Benaming

(voluit) : DR. J. VANDEPUTTE, PLASTISCHE CHIRURGIE (verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Meerspoort 31 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kennisname van de beslissing tot uitkering van belaste reserves in de vorm

" van een tussentijds dividend - onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in natura van de netto schuldvordering van de dividendgerechtigden (regime artikel 537 WIB92) - coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op vijfentwintig september tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvonn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. J. VANDEPUTTE, PLASTISCHE CHIRURGIE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Meerspoort 31, de volgende beslissingen genomen heeft, allen met éériparigheld van' stemmen

EERSTE BESLISSING : Kennisname van de beslissing tot uitkering van belaste reserves onder de vorm van een tussentijds dividend

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat op de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 4 september 2014 er besloten werd tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierenveertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 44.444,44), afkomstig uit de beschikbare reserves. Het verslag van deze bijzondere algemene vergadering werd voorgelegd.

Uit voormeld verslag is voorts gebleken dat de enige vennoot het dividend niet in speciën wenst te ontvangen, doch dat hij de intentie heeft om de schuldvordering, die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend op de vennootschap heeft, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, om alzo te kunnen genieten van het in artikel 537, eerste alinea van het Wetboek van Inkomstenbelastingen voorziene regime, zoals ingevoegd bij Programmawet van 28 juni 2013, door het vastklikken van de belaste reserves..

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft. op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

Ondergetekende notaris heeft de aanwezige vennoot erop gewezen dat de belaste reserves waarvan sprake in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De aanwezige vennoot heeft verklaard dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat het tussentijds bruto-dividend voort komt uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening per 30 september 2012) zijn goedgekeurd door de jaarvergadering gehouden op 21 maart 2013, en dat deze reserves nog aanwezig zijn in de jaarrekening afgesloten per 30 september 2013, goedgekeurd door de jaarvergadering gehouden op 20 maart 2014. Verder heeft de aanwezige vennoot verklaard dat er sinds 1 oktober 2013 zich geen gebeurtenissen hebben voorgedaan die de belaste reserves beïnvloeden. De aanwezige vennoot heeft ondergetekende notaris ervan ontslaan hierop verdere controle uit te oefenen en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

TWEEDE BESLISSING : Kennisname van de voorafgaande verslagen voorgeschreven door artikel 313, §1' van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, met name:

a) het verslag van de bederevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Clercq, bedrijfsrevisor, op 10 september 2014 overeenkomstig artikel 313, §1 van flet Wetboek van vennootschappen, bevattende een beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, genoemde heer Bert De Clercq, opgemaakt op 10 september 2014, worden hierna letterlijk weergegeven

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortei & Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrierevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BV BVBA DR. J. VANDEPUTTE, PLASTISCHE CHIRURGIE.

De bijzondere algemene vergadering dd. 4 september 2014 heeft, voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 44.444,44 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 40.000,00 euro,

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%,

3. De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

4. De voor de inbreng ln natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng ln nature niet overgewaardeerd is.

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat aile aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 153 nieuwe aandelen van de vennootschap DR. J. VANDEPUTTE, PLASTISCHE CHIRURGIE BV BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 40.000,00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 40.000,00 euro teneinde het te brengen van 19.000,00 euro op 59.000,00 euro.

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de schuldvardering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 10 september 2014.

BVBA J. Vende Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrilfsrevisor"

b) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 12 september 2014 overeenkomstig artikel 313,

§1 van het Wetboek van vennootschappen over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

in natura en de kapitaalverhoging, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

De aanwezige vennoot heeft voorafgaand aan deze beslissing erkend een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering heeft vastgesteld dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het bijzonder verslag van de zaakvoerder enige opmerking gemaakt werd. Ze werden unaniem goedgekeurd.

DERDE BESLISSING ; Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in nature van de netto schuldvordering van de dividendgerechtigden

a) Beslissing tot kapitaalverhoging mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

De enige vennoot heeft verklaard de schuldvordering die hij heeft op de vennootschap ten belope van het uitgekeerde tussentijdse dividend overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering heeft besloten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijftienduizend driehonderd euro (E 15.300,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van negentienduizend euro (E 19,000,00) op vierendertigduizend driehonderd euro (E 34.300,00), door uitgifte van honderd drieënvijftig (153) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de oncierschilving, en mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van vierentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 24.700,00), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair aangerekend zullen worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering heeft besloten dat de kapitaalverhoging en de creatie van de onbeschikbare uitgiftepremie verwezenlijkt zal worden door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens de vennootschap, zijnde de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend van vierenveertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 44.444,44), waarvan de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij de vordering tot uitkering van een netto dividend ten bedrage van veertigduizend euro (E40.000,00), en welke schuldvordering uitvoerig beschreven staat in het verslag van de becirlifsrevisor.

b) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging en creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

Is vervolgens tussengekomen de enige vennoot die verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteengezet heeft dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting heeft de enige vennoot verklaard de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend onmiddellijk in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing dient worden ingehouden en doorgestort, zijnde een netto-bedrag van veertigduizend euro (E 40.000,00) :

De heer VANDEPUTTE Joan heeft verklaard negentig procent (90%) van zijn schuldvordering op de vennootschap, zij een bedrag van veertigduizend euro (E 40.000,00), onmiddellijk in de vennootschap in te brengen.

Vergoeding

*Ale vergoeding voor de inbreng gedaan door de heer VAN DEPUTTE Joan werden aan hem honderd drieënvijftig (153) nieuwe aandelen toegekend, volledig volstort.

De vergadering heeft erkend door de ondergetekende notaris volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder omtrent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bil wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De vergadering heeft tevens erkend dat de ondergetekende notaris erop gewezen heeft dat bij een latere kapitaalvermindering deze kapitaalvermindering geacht wordt eerst voort te komen uit kapitalen die volgens het bij artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen voorziene regime ingebracht werden,

C) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging met een bedrag van vijftienduizend driehonderd euro (¬ 15.300,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierendertigduizend driehonderd euro (E 34.300,00), verdeeld in driehonderd drieënveertig (343) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING : Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremie»

De vergadering heeft besloten het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde een bedrag van vierentwintigduizend zevenhonderd euro (E 24.700,00), te boeken op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremie», die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING ; Tweede kapitaalverhoging door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie

a) Beslissing tot kapitaalverhoging verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft besloten het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van vierentwintigduizend zevenhonderd euro (E 24.700,00) om het te brengen van vierendertigduizend driehonderd euro (E 34.300,00) op negenenvijftigduizend euro (¬ 59.000,00) door incorporatie in het kapitaal van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

on beschikbare uitgiftepremie ten bedrage van vierentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 24.700,00) ingevolge de eerste kapitaalverhoging die voorafgaat. Deze tweede kapitaalverhoging gebeurt zonder de creatie van nieuwe aandelen.

b) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging met een bedrag van vierentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 24.700,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenenvegduizend euro (E 69.000,00), verdeeld in driehonderd drieënveertig (343) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING Wijziging van de statuten

De vergadering heeft besloten de bestaande statuten als volgt aan te passen aan de voormelde beslissingen:

a) Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Met maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENENVIJFTIGDUIZEND EURO

(¬ 59.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd drieënveertig (343) aandelen op naam zonder nominale waarde die eik een

gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

b) Toevoeging van een nieuw artikel 5bis aan de statuten met de volgende tekst:

'Artikel 5bis - Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap op 19 januari 2006 bedroeg het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap negentienduizend euro (¬ 19.000,00), vertegenwoordigd door honderd negentig (190) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 25 september 2014 werden de volgende beslissingen genomen:

- onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, kapitaalverhoging ten bedrage van vijftienduizend driehonderd euro (E 15.300,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van negentienduizend euro (E 19.000,00) op vierendertigduizend driehonderd euro (¬ 34.300,00), door uitgifte van honderd drieënvijftig (153) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata tempes vanaf de onderschibring, en mita de creatie van een onbeschlkbare uitgiftepremie ten bedrage van vierentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 24.700,00);

- tweede kapitaalverhoging met een bedrag van vierentwintigduizend zevenhonderd euro 24,700,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vierendertigduizend driehonderd euro (E 34300,00) op negenenvijftigduizend euro (¬ 59.000,00), door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van vierentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 24.700,00), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen."

ZEVENDE BESLISSING Volmacht coördinatie

De vergadering heeft aan de ondergetekende notaris alle machten verfeend om de gecoördineerde tekst van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen, op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering heeft alle machten aan de zaakvoerder verleend om de voorgaande beslissingen uit te voeren, in het bijzonder de betaling van de roerende voorheffing ten beiope van tien procent (10%) op het uitgekeerde tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake, en de aanpassing van het aandelenregister aan de kapitaalverhoging en aan de creatie van de nieuwe aandelen,

NEGENDE BESLISSING : Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering en de in functie zijnde zaakvoerder hebben vervolgens, voor zoveel als nodig, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BO.FI.BA, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 26, evenals haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, aangesteld als bijzondere gemachtigde met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile administratieve formaliteiten in verband met onderhavige statutenwijziging te vervullen en te dien einde ook alle stukken, akten en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te F3rakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal de dato 26 september 2014;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN,

met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq,

bedrijfsrevisor, op 10 september 2014;

,.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 12 september 2014; - de gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 22.03.2013 13072-0147-011
22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 19.03.2012 12065-0210-012
12/12/2011
ÿþ8

11111111111111111111

*11186446*

Mod Word i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatshead bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

35 =- 20f

Griffie

a

Ondernemingsnr : 0879.012.218

Benaming

(voluit) DR. J. VANDEPUTTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meerspoort 31 te 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - doelswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op zestien november tweeduizend en elf, houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. J. VANDEPUTTE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Meerspoort 31, dat de volgende besluiten genomen werden, allen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de naam van de vennootschap te wijzigen in "DR. J. VANDEPUTTE, PLASTISCHE CHIRURGIE".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 1 oktober 2011 aangaande het voorstel tot wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap, waarin een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 augustus 2011.

De aanwezige vennoot heeft erkend een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en. passiva afgesloten per 31 augustus 2011 ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op het verslag van het bestuursorgaan de dato 1 oktober 2011 geen opmerkingen worden gemaakt door de aanwezige vennoot. Het wordt unaniem goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten :

* Geven van workshops en demonstratiechirurgie : les geven aan collega's over het gebruik van apparatuur, injecteerbare producten, medicatie en vervolgens het behandelen van patiënten die voor deze gelegenheid model zijn en/of collega's helpen bij het behandelen van patiënten en/of modellen.

* Presentaties : wetenschappelijke bijdrages aan medische congressen waarbij het nut van bovenvermelde zaken naar voren komt.

* Distributor meetings : in opdracht van producenten les geven aan hun distributeurs over plastische chirurgie en hoe de vermelde zaken daarbij gebruikt kunnen worden.

* Studie : studies bij de patiënten over apparatuur of medicatie, gebruikt bij hun behandeling.

* Organiseren van congressen en beurzen.

* Overige vormen van onderwijs.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten het bijkomstig doel van de vennootschap, met name het beleggen en/of investeren van haar middelen, te wijzigen in die zin dat de vennootschap het beheer mag uitoefenen over alle: roerende en onroerende goederen die haar toebehoren en eigen onroerende goederen mag verwerven, beheren en verkopen, met inbegrip van het beleggen erin, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat hierdoor het burgerlijk karakter van de vennootschap niet gewijzigd wordt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding gegeven wordt tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook, en die zin dat het bijkomstig doel ook nagestreefd mag worden van zodra er twee of meer vennoten zijn op voorwaarde dat alle beslissingen' aangaande het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap, aangaande het beleggen en/of investeren van de middelen van de vennootschap, zowel het beleggen in roerende goederen als. het beleggen in onroerende goederen, en aangaande de verkoop van onroerende goederen, genomen worden: met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge r De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen in die zin dat alle beslissingen aangaande het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap en aangaande het beleggen en/of investeren van de middelen van de vennootschap, zowel het beleggen in roerende goederen als het beleggen in onroerende goederen, met inbegrip van de aan- en verkoop van onroerende goederen, tot de uitsluitende bevoegdheid behoren van de algemene vergadering der aandeelhouders.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen in die zin dat alle beslissingen aangaande het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap en aangaande het beleggen en/of investeren van de middelen van de vennootschap, zowel het beleggen in roerende goederen als het beleggen in onroerende goederen, met inbegrip van de aan- en verkoop van onroerende goederen, door de algemene vergadering genomen moeten worden met éénparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de statuten als volgt aan te passen aan de hierboven genomen besluiten :

a) Vervanging van de laatste zin van artikel 1 van de statuten door de navolgende zin : "De vennootschap draagt de naam DR. J. VANDEPUTTE, PLASTISCHE CHIRURGIE."

b) Schrapping in artikel 2 van de statuten van de volgende zinnen : "Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, heeft de vennootschap, als bijkomstig doel, het beleggen en/of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn."

c) Toevoeging aan artikel 2 van de statuten van twee nieuwe alinea's, na de laatste alinea, luidend als volgt: "De vennootschap heeft eveneens tot doel :

* Geven van workshops en demonstratiechirurgie : les geven aan collega's over het gebruik van apparatuur, injecteerbare producten, medicatie en vervolgens het behandelen van patiënten die voor deze gelegenheid model zijn en/of collega's helpen bij het behandelen van patiënten en/of modellen.

Presentaties : wetenschappelijke bijdrages aan medische congressen waarbij het nut van bovenvermelde zaken naar voren komt.

* Distributor meetings : in opdracht van producenten les geven aan hun distributeurs over plastische chirurgie en hoe de vermelde zaken daarbij gebruikt kunnen worden.

* Studie : studies bij de patiënten over apparatuur of medicatie, gebruikt bij hun behandeling.

* Organiseren van congressen en beurzen.

* Overige vormen van onderwijs.

Bijkomstig doel : de vennootschap mag haar middelen beleggen en/of investeren, zelfs gefinancierd door leningen, ze mag het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren en ze mag eigen onroerende goederen verwerven, beheren en verkopen, met inbegrip van het beleggen erin, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat hierdoor het burgerlijk karakter van de vennootschap niet gewijzigd wordt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding gegeven wordt tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. De vennootschap mag het bijkomstig doel ook nastreven van zodra er twee of meer vennoten zijn op voorwaarde dat alle beslissingen aangaande het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap, aangaande het beleggen en/of investeren van de middelen van de vennootschap, zowel het beleggen in roerende goederen ais het beleggen in onroerende goederen, en aangaande de verkoop van onroerende goederen, genomen worden met éénparigheid van stemmen.

d) Toevoeging aan artikel 16 van de statuten, onder littera A. van een nieuwe gedachtenstreep, na de laatste gedachtenstreep, met de volgende tekst :

- het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap en het beleggen en/of investeren van de middelen van de vennootschap, zowel het beleggen in roerende goederen als het beleggen in onroerende goederen, met inbegrip van de aan- en verkoop van onroerende goederen.

e) Vervanging van de laatste alinea van artikel 16 van de statuten door de volgende tekst :

"C. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van aan al de aandelen verbonden stemmen, met uitzondering van de beslissingen aangaande het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap, en aangaande het beleggen en/of investeren van de middelen van de vennootschap, zowel het beleggen in roerende goederen als het beleggen in onroerende goederen, met inbegrip van de aan- en verkoop van onroerende goederen, en met uitzondering van elke wijziging van de statuten.

Alle beslissingen aangaande het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap, en aangaande het beleggen en/of investeren van de middelen van de vennootschap, zowel het beleggen in roerende goederen als het beleggen in onroerende goederen, met inbegrip van de aan- en verkoop van onroerende goederen, worden genomen met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

Tot wijziging van de statuten wordt besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft aan de instrumenterende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten, op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering en de aanwezige zaakvoerder hebben vervolgens, voor zoveel als nodig, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BO.FI.BA, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 26, evenals diens bedienden, aangestelden en lasthebbers,

'eoor- aangesteld ais bijzôndere gemachtigde mei de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend : wordt om alle wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake wijziging bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en ie dien einde ook alle stukken, akten en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

behouden VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

aan het Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Belgisch

Staatsblad



Samen hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal de dato 16 november 2011;

- het verslag van het bestuursorgaan de dato 1 oktober 2011 aangaande het voorstel tot wijziging en

uitbreiding van het doel van de vennootschap, alsmede de staat van activa en passiva afgesloten per 31

augustus 2011.

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 22.03.2011 11067-0385-013
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.03.2010, NGL 22.03.2010 10071-0439-012
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.03.2009, NGL 19.03.2009 09079-0336-011
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.03.2008, NGL 25.03.2008 08081-0194-011
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 15.03.2007, NGL 23.03.2007 07092-2834-012

Coordonnées
DR. J. VANDEPUTTE, PLASTICHE CHIRURGIE

Adresse
MEERSPOORT 31 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande