DR. JACOBS SIGRID - OPHTALMOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JACOBS SIGRID - OPHTALMOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.218.401

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 21.08.2013 13450-0074-012
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 18.07.2012 12310-0323-012
13/03/2012
ÿþ"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal Wou' 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" izosssia*

I r

Blrric RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

O I MAZ 2012

DEN DERMONDE

Gri~~e

Ondernemingsnr : 0835218401

Benaming

(voluit) : Dr. Jacobs Sigrid - Ophtalmoloog

(verkort);

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baarstraat 27 - 9170 Sint-Gillis Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi-inbreng

1. Verslag van de bedrijfsrevisor dd 21 december 2011, nopens de quasi-inbreng door de oprichter.

2. Speciaal verslag van de zaakvoerder aan de buitengewone algemene vergadering van 24 december 2011.

Sigrid Jacobs

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

18/04/2011
ÿþA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staats blad

Mod 2.0

L ó.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 835 z 4.0,4

Benaming

(voluit) : DR. JACOBS SIGRID - OPHTALMOLOOG Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een bvba Zetel : 9170 SINT-GILLIS-WAAS, BAARSTRAAT 27

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 4 april 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: mevrouw JACOBS Sigrid Evelyn Hermine Nele Pauline, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 27.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap. met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam luidt: "DR. JACOBS SIGRID- OPHTALMOLOOG". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 27.

De vennootschap heeft tot doel:

1, De uitoefening van de geneeskunde op het gebied van algemene geneeskunde, met specialisme opthalmologie, door de vennoot Sigrid JACOBS - met uitdrukkelijke uitsluiting van elke handelsactiviteit - in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regels van de genees-+kundige plichtenleer.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover deze in overeenstemming zijn met de; geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

2.Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3.De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

4.Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor voornoemde activiteiten, inclusief de gebouwen.

5.Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen.

6.Het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines.

7.Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks in. verband staan met haar vennootschapsrechtelijk doel en in overeenstemming zijn met de geldende regels van geneeskundige plichtenleer. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid; of een middelenvennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden. De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende. goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de: vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ooit. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf 4 april 2011. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 4 april 2011.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro wat volstort is voor twaalfduizend vierhonderd. Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

Os. 04. 2011

DEN egkie#f6lONDE

*11058686

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

doch met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. Ieder der aandelen is voor 2/3 volstort, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro volstort is.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerders is beperkt tot 10 jaar. Herverkiezing is mogelijk. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van 10 jaar : voornoemde Mevrouw Sigrid JACOBS, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de artsvennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks» en controlebevoegdheid van een commissa-ris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennoot-schap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarreke-ning en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste woensdag van de maand juni om 20 uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni 2012 om 20 uur.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst. De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerders om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 4 april 2011 tot 31 december 2011.

De comparant verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparant stelt aan als bijzonder gevolmachtigde, de Heer WAUTERS Rudy  FISCALIS WR, kantoorhoudende te 2850 Boom, Wipplein 8/2, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen teneinde:

-de vennootschap te vertegenwoordigen . bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar alle

formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en

schrappingen;

-alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

van alle documenten en formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werk-zaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstver-lening.

VOOR UITTREKSEL.

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

s - Vtor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0599-011

Coordonnées
DR. JACOBS SIGRID - OPHTALMOLOOG

Adresse
BAARSTRAAT 27 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande